• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED paneel opbouw

Een LED paneel voor opbouw is geschikt voor directe montage óp het plafond. Dat wil zeggen, voor montage in een opbouwframe. Dat frame komt aan het plafond te hangen, om daarmee de montage van het paneel mogelijk te maken. Lees meer

Producten 1-11 van 39

Van hoog naar laag sorteren
 1. Service

  Lichtadvies nodig?Lichtadvies nodig?

  Gratis verzending

  Voor bestellingen vanaf €100,- excl. btw. Zo maken we de overstap naar LED-verlichting nog eenvoudiger!

  • Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie
Pagina
per pagina
LED panelen kapper salon 60x60cm plafondLED panelen kapper salon 60x60cm plafond

Meer informatie

Standaard past een LED paneel in een systeemplafond. Afhankelijk van de maat van de plafondpanelen is het op die manier mogelijk om de panelen te wisselen voor lichtpanelen. Indien er geen sprake is van een systeemplafond of als de maten niet overeenkomen kunt u gebruik maken van dit alternatief. De opbouw LED panelen zijn dan goed geschikt om toch voor deze panelen te kiezen.

Dus wilt u met een LED paneel daglicht dankzij opbouw creëren? In combinatie met het juiste frame in bijvoorbeeld wit ontstaat er een stijlvol en net geheel. De panelen zitten niet helemaal in het plafond verwerkt. Tegelijkertijd is het frame compact ontworpen, om zo min mogelijk hoogte te verliezen. Bovendien zorgt het voor een strak ogende montage, voor een nette afwerking van het kantoor, de ruimte in het ziekenhuis, op school of bij de kinderopvang.

Opbouw bij geen systeemplafond

Als er geen systeemplafond beschikbaar is of als u daar geen gebruik van kunt maken vormen de opbouw LED panelen een goed alternatief. U kunt er daarmee alsnog voor zorgen dat u in daglicht-kleur of een andere lichtkleur gebruik kunt maken van de volledige lichtpanelen. Die zijn natuurlijk beschikbaar in allerlei afmetingen. De opbouw werkt eenvoudig:

 1. Monteer een opbouwframe
 2. Plaats het LED paneel in dit frame

Het frame voor de opbouw van het LED paneel neemt eigenlijk de rol over die het systeemplafond anders zou hebben. Dus gaat het om een betonnen plafond of een houten plafond? Net als bij andere materialen en afwerkingen is het mogelijk om een frame te (laten) plaatsen. Dit zorgt er vervolgens voor dat het lukt om daar de LED panelen in te bevestigen.

LED panelen kantoor 30x120cm rail trackpaneel
LED panelen kantoor trackpaneel 30x120cmLED panelen kantoor trackpaneel 30x120cm

Interlight en Light4U LED panelen

De opbouw LED panelen zijn er van diverse merken. Sterker nog, u heeft in principe de keuze uit alle soorten panelen die er beschikbaar zijn. Met het opbouwframe zorgt u er namelijk voor dat er een bevestigingssysteem ontstaat zoals dat ook in een systeemplafond het geval zou zijn. De panelen voor opbouw monteert u wat dat betreft op een vergelijkbare manier.

Het belangrijkste verschil is het frame dat u gebruikt voor de montage van het paneel. Met het paneel erin zorgt u in principe op dezelfde manier voor LED verlichting in bijvoorbeeld een kantoorruimte, ziekenhuis, op een school of voor de kinderopvang.

In alle afmetingen, UGR-waarden en ook waterdicht

Uiteraard heeft u voor de opbouw LED panelen met daglicht of een andere lichtkleur de keuze uit een breed assortiment. Onze specialisten kunnen u daar uitgebreid over adviseren:

 • Alle afmetingen LED-panelen: 30x30, 60x60, 30x120, 120x120 en meer
  Bekijk en vergelijk de verschillende afmetingen. Met de opbouwframes bent u niet afhankelijk van een eventueel systeemplafond en de afmetingen van de panelen daarin. Dat betekent dat u met opbouw in principe zelf de afmeting kiest die u wilt gebruiken.
 • Lage UGR-waarde: kies voor kwaliteit
  De lage UGR-waarde van de verlichting maakt het mogelijk om de LED panelen in te zetten voor allerlei toepassingen, ook om er langere tijd bij te werken. Zo bent u heel flexibel, terwijl u natuurlijk een scherpe prijs betaalt.
 • Waterdichte LED-panelen voor opbouw
  De LED panelen voor opbouw zijn er zelfs waterdicht. Dat betekent dat u daar zonder problemen in een vochtige of zelfs een natte ruimte gebruik van kunt maken.
LED panelen kantoor trackpaneel 30x30cm
LED panelen tandarts 30x120cmLED panelen tandarts 30x120cm

LED paneel opbouw kopen

Wilt u een LED paneel voor opbouw kopen, maar twijfelt u of u daarmee de juiste keuze maakt? Het is mogelijk om een proefmodel te bestellen. Zo kunt u dit gewoon zelf uitproberen, om zelf te ervaren of het bij u op kantoor of op een andere locatie de juiste keuze vormt.

En heeft u vragen over het LED paneel voor opbouw of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.