• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
 •   Deskundig lichtadvies op maat
 •   Uitsluitend A-merken
 •   Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED paneel waterdicht

Het LED paneel waterdicht is een speciale uitvoering van de panelen uit ons assortiment. De afwerking is helemaal waterdicht. Dat betekent dat u de panelen kunt gebruiken voor uw zwembad of in andere natte ruimten. De panelen zijn bestand tegen water en vocht, dus zijn goed geschikt in een (zeer) vochtige ruimte. Lees meer

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Service

  Lichtadvies nodig? Lichtadvies nodig?

  Gratis verzending

  Voor bestellingen vanaf €100,- excl. btw. Zo maken we de overstap naar LED-verlichting nog eenvoudiger!

per pagina
LED panelen museum keuken 60x60cm LED panelen museum keuken 60x60cm

Meer informatie

Let op: in normale situaties heeft u in principe geen waterdichte LED panelen nodig. In plaats daarvan kunt u gewoon gebruik maken van onze reguliere panelen, beschikbaar in allerlei afmetingen en uitvoeringen. Onze specialisten adviseren u daar graag over.

IP65 of hoger: waterdichte LED panelen

Het LED paneel is waterdicht als deze een IP-waarde van 65 of hoger heeft. Dit is de ondergrens die we hanteren, om u te garanderen dat u het paneel zonder problemen in een natte ruimte kunt gebruiken. De IP-waarde toont aan hoe goed het paneel beschermd is tegen vocht, vuil en bijvoorbeeld stof. Een hogere waarde is in dit geval beter. Het gaat om twee losse waarden. Een waterdicht paneel in LED heeft een waarde 6 en 5. Samen is dit voldoende om vocht buiten de deur te houden. Dit betekent dat u er in een vochtige of natte ruimte gebruik van kunt maken.

Let op: de IP65-waarde maakt het niet mogelijk om de LED panelen onder water te plaatsen. Een waterdicht paneel is bestand tegen spatwater of een straal water op het paneel. Zoekt u panelen die u helemaal onder water kunt (laten) installeren? Vraag het onze specialisten, dan denken we graag met u mee over de mogelijkheden.

LED panelen kapper salon 60x60cm plafond
LED panelen bloemenwinkel 60x60cm LED panelen bloemenwinkel 60x60cm

Tip: heeft u voldoende aan een LED paneel IP44? Het is een lagere waarde dan waterdichtheid. Dat betekent dat het paneel spatwater kan weerstaan, maar dat een waterstraal na enige tijd tot problemen zal leiden. Onze specialisten adviseren u graag over de beste keuze, afgestemd op het gebruik. Zo laten we u graag weten of een LED paneel voor de badkamer of een natte ruimte bij IP44 geschikt is. Dit hangt onder andere af van de plek waar u het paneel monteert.

In diverse afmetingen

Uiteraard zijn de LED panelen waterdicht er in diverse afmetingen. Dus zoekt u naar nieuwe verlichting of wordt het in de natte ruimte tijd om te verduurzamen? In dat geval is het een goed idee om de waterdichte verlichting nu uit te voeren in LED. Dat is een meer zuinige keuze, die bovendien een langere levensduur kent.

U heeft de keuze uit bijvoorbeeld een waterdicht LED paneel in 30x120 centimeter, in 60x60 centimeter en in de Duitse maat 62x62 centimeter. Dus gaat het om rechthoekige of vierkante LED panelen die bestand zijn tegen de invloed van water? Wij laten u zien waar u gebruik van kunt maken in de vochtige ruimte. Het brede aanbod met waterdichte LED panelen (IP65) in diverse formaten zorgt ervoor dat u daar optimaal gebruik van kunt maken.

LED panelen werkplaats systeemplafond 60x60cm
LED panelen schoonheidssalon 60x60cm LED panelen schoonheidssalon 60x60cm

Hoge kwaliteit: 4000K met CRI>90

Ondertussen hechten we veel waarde aan de hoge kwaliteit van de LED panelen die waterdicht zijn. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden? De panelen bevatten een paar belangrijke eigenschappen:

 • 4000K lichtkleur
  Het LED paneel waterdicht heeft een kleurtemperatuur van 4000K. Dat staat voor naturel wit licht, goed vergelijkbaar met daglicht. Dus wilt u de ruimte op een zo natuurlijk mogelijke manier verlichten? Dan is dit de meest geschikte kleurtemperatuur voor LED-verlichting. Op die manier maken we het aanbod waterdichte LED panelen graag zo breed mogelijk beschikbaar.
 • CRI-waarde: hoger dan 90
  Heel belangrijk voor de kwaliteit van een LED-paneel is de CRI-waarde. Dit staat voor de kleurechtheid. Dankzij een waarde hoger dan 90 kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit, ondanks de speciale afwerking om het paneel waterdicht te maken. Dit betekent in de praktijk dat de panelen niet onderdoen voor de andere panelen die er beschikbaar zijn, die niet waterdicht zijn. Dat biedt bijvoorbeeld mogelijkheden om meerdere panelen met elkaar te combineren, in aangrenzende ruimten.

LED paneel waterdicht kopen: proefmodel uitproberen

Wilt u het LED paneel waterdicht kopen en zoekt u daarvoor naar de beste keuze? Wij zorgen er met het assortiment van Interlight voor dat u kiest voor de beste kwaliteit. Bovendien kunt u ons proefmodel gewoon zelf uitproberen. Op die manier kunt u zelf ervaren hoe het waterdichte paneel met LED-verlichting net zo werkt als andere panelen. Bovendien staan we bekend om onze snelle levering. En zoekt u lichtadvies op maat? Onze specialisten staan voor u klaar.

Dus heeft u vragen over het LED paneel waterdicht of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

LED panelen tandarts 30x120cm
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.