Standaard gratis verzending
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken

Schoolverlichting

Verlichting is enorm belangrijk binnen het onderwijs. De keuze van uw verlichting heeft een grote invloed op de concentratie, de prestaties en zelfs het ziekteverzuim. Met de juiste LED schoolverlichting creëert u een aangename leer- en werkomgeving voor uw leerlingen en collega’s.

Schoolverlichting categorieën

Hoe kies ik schoolverlichting?

Bedrijfsverlichting.nl is een gerenommeerde partij binnen de markt van LED verlichting voor onderwijs. Wij hebben veel ervaring met LED verlichting en met ons brede assortiment kunnen wij basisscholen, middelbare scholen, hogescholen en universiteiten helpen met de juiste verlichting. 

Advies nodig voor schoolverlichting?

Liever advies op maat? Graag zetten we onze jarenlange expertise op het gebied van LED schoolverlichting in. Met een lichtoplossing die perfect is afgestemd op uw behoeften en uw specifieke situatie. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze lichtadviseurs.

Inspiratie voor schoolverlichting

Onderwijsinstellingen is een brede term. In ons assortiment hebben wij naast verlichting voor basisscholen, hogescholen en universiteiten, ook verlichting voor kleuterscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven. Bedrijfsverlichting.nl kan onderwijsinstellingen helpen aan onder andere klaslokaal verlichting, gymzaal verlichting, kantine verlichting en sporthalverlichting. Zo kunnen wij elke onderwijsinstelling een allround pakket aanbieden.

School LED verlichting voor elke ruimte

Maakt uw organisatie nog gebruik van reguliere TL verlichting? Het vervangen van TL verlichting voor LED verlichting kent talloze voordelen. Allereerst bespaart u aanzienlijk op energiekosten en onderhoud. LED verlichting heeft namelijk een veel langere levensduur dan conventionele verlichting. Bovendien tonen verschillende onderzoeken aan dat LED verlichting van positieve invloed is op de productiviteit en de concentratie zeer ten goede komt.

LED verlichting voor scholen is dus duurzaam, kostenbesparend en beter voor het welzijn van zowel leraar als leerling. Redenen genoeg om de overstap te maken. Bovendien kunt u in aanmerking komen voor een interessante subsidie(EIA). Meer weten en ontdekken of u hiervoor in aanmerking komt? Neem gerust contact op.

Binnen ons assortiment vindt u een groot aanbod schoollampen voor in uw onderwijsinstelling. Zo vindt u een groot aanbod LED panelendownlighters en veel andere soorten LED binnenverlichting. Selecteer zelf de gewenste LED schoolverlichting in onderstaand overzicht en bestel eenvoudig online of vraag een offerte aan.

Voor elke basisschool, middelbare school, hogeschool of universiteit hebben wij een passende oplossing. Wanneer u hulp nodig heeft met het installeren van de armaturen en lampen in uw school, maak dan gebruik van onze installatieservice. Een vakman zal ervoor zorgen dat uw aangekochte producten vakkundig worden geïnstalleerd.

Populaire schoolverlichting kopen?

 1. Light4U
  Edda Zwart
  Edda Zwart
  Vanaf € 83,95 € 83,95
 1. Nordic Aluminium
  3-fase spanningsrails XTS opbouw - Zwart
  3-fase spanningsrails XTS opbouw - Zwart
  Vanaf € 16,55 € 16,55
 1. Light4U
  World LED 200 Wit
  World LED 200 Wit
  Vanaf € 79,95 € 79,95

Proefmodel schoolverlichting

U kunt ook een gratis proefmodel aanvragen van een product naar keuze. Wij sturen u dan volledig kosteloos een product toe. Vervolgens kunt u het product gedurende 14 dagen bekijken en/of uitproberen. Hier kunt u een gratis proefmodel aanvragen

Installatieservice

Veel van onze opdrachtgevers maken gebruik van onze installatieservice. Een vakman zorgt dat uw aangekochte producten vakkundig worden geïnstalleerd.

Voordelen van bedrijfsverlichting.nl

 • Scherpste online prijzen
 • Alle bekende merken
 • Deskundig advies op maat (kosteloos)
 • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
 • Beoordeeld met een 9,3
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • En meer...

Het kiezen van de juiste verlichting voor uw onderwijsinstelling is maatwerk. Laat u daarom goed voorlichten door onze lichtadviseurs. Zij adviseren u graag vrijblijvend en kunnen al uw vragen beantwoorden. U kunt ons op vele manieren bereiken:

Bellen via 030 - 227 0494
Whatsappen via 06 - 50 543 275
Mailen via info@bedrijfsverlichting.nl  
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.