• Franco levering vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

6 dagen per week

Openingstijden

Maandag08:30 - 21:00 uur
Dinsdag08:30 - 21:00 uur
Woensdag08:30 - 21:00 uur
Donderdag08:30 - 21:00 uur
Vrijdag08:30 - 21:00 uur
Zaterdag12:00 - 17:00 uur
ZondagGesloten

Klachtenregeling

Indien u een klacht heeft over onze producten of dienstverlening, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of mailen. U ontvangt dan uiterlijk binnen 5 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie van ons.

Bellen

Bel gratis met 030 - 227 0494 (Nederlands en Engels gesproken).

E-mail

Bent u nu niet in de gelegenheid om ons te bellen? Wij bellen u graag terug. Vul hieronder geheel vrijblijvend uw gegevens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of mail naar [email protected]

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met uiteenlopende projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en residentiële oplossingen. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

Toch niet tevreden over de afhandeling?

Indien u als consument niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht, dan kunt u deze ter bemiddeling voorleggen aan het ODR-platform. De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, dit platform kunt u hier vinden. Wij nemen vrijwillig deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure.

Indien u als zakelijke klant niet tevreden bent over de afhandeling van uw klacht, dan kunt u deze ter bemiddeling voorleggen aan Thuiswinkel (via www.thuiswinkel.org).

Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.