De scherpste online prijzen
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken
Lichtadvies

Lichtadvies
Gratis en vrijblijvend lichtadvies

Verlichting is een essentiële en bepalende factor voor de beleving van een ruimte. Niet alleen voor u zelf, maar ook voor uw klanten. Omdat verlichting vaak een ingewikkeld vraagstuk is, helpen wij u graag om het beste resultaat uit uw onderneming te halen.

Onze lichtexperts hebben ervaring met verschillende verlichtingsvraagstukken in diverse toepassingen. Wij stellen uw wensen altijd centraal en gaan geen uitdaging uit de weg.

Lichtadvies_-_Projectfoto_1

Advies en analyse op locatie

Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs op locatie. Op deze manier kunnen wij na de kennismaking een analyse van de locatie en ruimtes maken. Zo krijgen we een goed beeld van de situatie. We zullen de huidige situatie zorgvuldig analyseren om vervolgens gezamenlijk uw wensen in kaart te brengen.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan waar u de focus op wilt hebben, de kleur van de spots, de lichtkleur en de hoeveelheid licht. Hierdoor brengen we in kaart wat u echt wilt bereiken met de nieuwe verlichting. Aan de hand van uw wensen gaan we aan de slag om tot een ingenieus lichtconcept te komen dat aansluit op al uw wensen.

Lichtconcept en offerte

Als we alle vereiste informatie compleet hebben en een duidelijk beeld van de situatie is geschetst zullen we voor u aan de slag gaan. Als eerst stellen we een uitgebreid lichtconcept op. Aansluitend maken we een lichtplan op basis van onze lichtberekening. Dan zullen we met u bespreken of het concept aansluit bij uw wensen. Als alles klopt en het lichtplan is volmaakt dan stellen we gratis een vrijblijvende offerte voor u op.

Lichtadvies_-_Projectfoto_2
Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.