• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •   Deskundig lichtadvies op maat
  •   Uitsluitend A-merken
  •   Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Lichtadvies, lichtplannen en lichtberekeningen

Licht is een belangrijk onderdeel geworden van de uitstraling van een bedrijf of concept. De verlichting is een essentiële en bepalende factor voor de beleving van een ruimte. Niet alleen voor u zelf, maar ook voor uw klanten.

Omdat verlichting een ingewikkeld vraagstuk is, helpen wij u graag om op dit gebied het beste resultaat te behalen. bedrijfsverlichting.nl verzorgt gratis en vrijblijvend verlichting advies op maat en zorgt dat iedere lamp, spot of LED-strip 100% tot zijn recht komt.

Onze gecertificeerde lichtexperts hebben ervaring met verschillende verlichtingsvraagstukken in diverse toepassingen. Of het nu gaat om een hotel, bedrijfshal, winkel of kantoor; een op maat gemaakt lichtplan geeft houvast bij het kiezen van de juiste verlichting. Geen bedrijf? Geen probleem. Wij staan ook klaar voor verlichtingsprojecten van particulieren.

Benieuwd naar de uitwerking van de lichtplannen van bedrijfsverlichting.nl? Bekijk hier een deel van de door ons gerealiseerde projecten.

Adyen logo Adyen logo
Budweiser logo Budweiser logo
The Upside Down Amsterdam logo The Upside Down Amsterdam logo
Bol.com logo Bol.com logo
Krakatau logo Krakatau logo
Capgemini logo Capgemini logo

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

Lichtadvies ontvangen?

Hebt u een project en wilt u hier graag lichtadvies voor ontvangen? bedrijfsverlichting.nl kan helpen.

Het geven van verlichting advies of het opstellen van een lichtplan begint met een (telefonisch) gesprek waarbij wij zoveel mogelijk informatie vragen over het project en de ruimtes die verlicht moeten worden.

Vervolgens brengen we samen de wensen in kaart. Hoewel er bepaalde standaarden gelden in het verlichten van ruimtes, zijn persoonlijke voorkeuren en de manier waarop ruimtes gebruikt (gaan) worden van grote invloed op het lichtplan.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan waar u de focus op wilt hebben, de kleur van de spots, de lichtkleur en de hoeveelheid licht. Hierdoor brengen we in kaart wat u echt wilt bereiken met de nieuwe verlichting. Aan de hand van deze wensen gaan we aan de slag om tot een ingenieus lichtconcept te komen dat aansluit op alle wensen en het budget.

Wilt u graag in contact komen met één van onze lichtadviseurs? Plan hier vrijblijvend een belafspraak in.

Bezoek op locatie?

Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs op locatie. Op deze manier kunnen wij na de kennismaking een analyse van de locatie en ruimtes maken. Zo krijgen we een goed beeld van de situatie. We zullen de huidige situatie zorgvuldig analyseren om vervolgens gezamenlijk jullie wensen in kaart te brengen.

Zwarte LED railverlichting museum Zwarte LED railverlichting museum

Lichtconcept en offerte

Als we alle vereiste informatie compleet hebben en een duidelijk beeld van de situatie is geschetst gaan wij voor u aan de slag. Als eerst stellen we een uitgebreid lichtconcept op. Aansluitend maken we een lichtplan op basis van onze lichtberekening.

Dan zullen we met u bespreken of het concept aansluit bij de wensen. Als alles klopt en het lichtplan is volmaakt dan stellen we gratis een vrijblijvende offerte voor u op.

Advies op maat!

Vragen of opmerkingen?

Hebt u vragen of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan direct contact met ons op, onze lichtadviseurs helpen graag verder!

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.