• Franco levering vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED paneel 60x60

Het LED paneel 60x60 is misschien wel de meest populaire keuze bij Nederlandse bedrijven. Dat komt door de systeemplafonds in kantoren, die daarvoor perfect geschikt zijn. Om een LED paneel te plaatsen hoeft u alleen maar een paneel uit het plafond te verwijderen. Door de verlichting vervolgens boven het plafond aan te sluiten ontstaat er een zeer nette afwerking. Lees meer

Producten 1-11 van 15

Van hoog naar laag sorteren
 1. Service

  Lichtadvies nodig?Lichtadvies nodig?

  Gratis verzending

  Voor bestellingen vanaf €100,- excl. btw. Zo maken we de overstap naar LED-verlichting nog eenvoudiger!

  • Franco levering vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie
 2. Light4U
  Samen te stellen Inclusief driver
  Challenge LED paneel 36W (60x60cm) CRI80 3000/4000K UGR
  Challenge LED paneel 36W (60x60cm) CRI80 3000/4000K UGR<19
  Vanaf € 79,80 € 65,95
  Op voorraad
Pagina
per pagina
LED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm keukenLED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm keuken

Meer informatie

Uiteraard heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende panelen. Dus zoekt u naar een specifieke kleurtemperatuur (3000K, 4000K, etc.) of naar dimbare panelen voor LED verlichting? Er zijn daarnaast zelfs waterdichte LED panelen (IP65) beschikbaar. We leveren panelen van Interlight en Light4U. Daarmee kiest u automatisch voor de hoogste kwaliteit, gemeten aan de hand van bijvoorbeeld de UGR-waarde en de CRI-waarde. Daarover vertellen onze specialisten u graag meer, om een goede keuze te maken voor uw bedrijf.

Bovendien bieden we u graag de mogelijkheid om het LED paneel 60x60 gewoon een keer uit te proberen. U kunt een proefmodel bestellen. Net als bij een reguliere bestelling zorgen we voor snelle verzending naar uw adres, zodat u het zo snel mogelijk zelf kunt ervaren. Als u helemaal tevreden bent maken we de bestelling van de panelen voor u in orde. En heeft u in plaats daarvan nog vragen? Dan vertellen we u daar natuurlijk graag meer over.

Dimbare panelen

Zoekt u het LED paneel 60x60 dimbaar? U heeft daarmee de mogelijkheid om zelf de lichtsterkte in te stellen. Dat is in sommige gevallen handig, praktisch of zelfs belangrijk. Dus wilt u de lichten kunnen dimmen, bijvoorbeeld om de sfeer aan te passen? Gedimd is de verlichting nog zuiniger, omdat er minder elektriciteit voor nodig is.

Houd er rekening mee dat het dimmen van LED verlichting vraagt om een paar voorwaarden:

LED panelen kantoren systeemplafond 60x60cm warm wit
LED panelen museum keuken 60x60cmLED panelen museum keuken 60x60cm

De driver bij het LED paneel zorgt ervoor dat het mogelijk is om de lichtsterkte van het paneel naar wens in te stellen. Ook de dimmer moet er goed op zijn afgestemd, om de elektriciteit op de juiste wijze door te geven. Dat voorkomt flikkeren en andere problemen met de verlichting. Onze specialisten helpen u graag de juiste dimmer te vinden bij de LED panelen die u wilt kunnen dimmen.

Zowel de dimbare panelen als de reguliere 60x60 LED panelen zijn geschikt voor inbouw, opbouw en gependeld. Inbouw spreekt voor zich, het gaat om de plaatsing in een systeemplafond. Is er geen systeemplafond beschikbaar of heeft dit geen panelen in 60x60 centimeter? Dankzij de opbouwframes is het toch mogelijk om de panelen makkelijk aan het plafond te bevestigen. Ten slotte kunnen we de panelen gependeld leveren, inclusief de materialen die er nodig zijn om dit aan het plafond op te hangen.

Lage UGR-waarde: minder hinder

U zoekt het LED paneel of de LED bak in 60x60 natuurlijk in de hoogste kwaliteit. Dat geldt voor de verlichting in naturel wit licht (daglicht) en voor warm wit, net als voor de andere kleurtemperaturen. Om hierin een goede keuze te maken kunt u bijvoorbeeld kijken naar de UGR-waarde.

LED panelen kapper salon 60x60cm plafond
LED panelen kantoor 60x60cm hoog plafondLED panelen kantoor 60x60cm hoog plafond

Een lagere UGR-waarde is een betere keuze:

Hoe lager de UGR-waarde, des te minder hinder medewerkers daarvan ervaren als ze langere tijd in het licht werken, vooral achter een beeldscherm. Ze hebben minder last van verblinding, waardoor ze het werk beter kunnen uitvoeren.

Interlight en Light4U

Voor de LED panelen 60x60 in 3000K, 4000K en andere kleurtemperaturen leveren we producten van Interlight en Light4U. Het zijn twee merken met een uitstekende reputatie, die bekend staan om de hoge kwaliteit. Dus zoekt u naar LED verlichting met de kleur van daglicht of voor meer sfeervolle verlichting? Wij adviseren u graag over de modellen die het best geschikt zijn.

LED panelen bloemenwinkel 60x60cm
LED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm gangLED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm gang

LED paneel 60x60 kopen

Wilt u een LED paneel 60x60 kopen, maar weet u nog niet zeker wat de beste keuze vormt? Dat begrijpen we. Daarom stellen we graag een proefmodel beschikbaar, om zelf uit te proberen. Zo kunt u zelf ervaren wat de beste keuze is voor uw bedrijf. Probeer het paneel op uw gemak uit, deel uw ervaringen en kies op die manier voor LED panelen waarvan u zeker weet dat ze voldoen aan uw wensen.

En heeft u vragen over het LED paneel 60x60 of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.