• Franco levering vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED systeemplafondpanelen

LED panelen bieden prettig licht en zijn geschikt voor toepassing als kantoorverlichting. De panelen kunnen mooi geïntegreerd worden in (systeem)plafonds. Met deze verlichting kunt u een fijn werkklimaat creëren. Dankzij de egale wijze van verlichten is het licht rustig en comfortabel voor de ogen. Lees meer

Producten 1-11 van 36

Van hoog naar laag sorteren
 1. Service

  Lichtadvies nodig?Lichtadvies nodig?

  Gratis verzending

  Voor bestellingen vanaf €100,- excl. btw. Zo maken we de overstap naar LED-verlichting nog eenvoudiger!

  • Franco levering vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie
Pagina
per pagina
LED panelen kantoor 60x60cm hoog plafondLED panelen kantoor 60x60cm hoog plafond

Meer informatie

In ons assortiment vindt u altijd een LED paneel met de door u gewenste maatvoering. Onder meer het veel verkochte LED paneel van 60x60cm. U vindt hier ook vele LED panelen die optioneel dimbaar zijn. Verkrijgbaar in vele varianten die verschillen qua lichtopbrengst en kleurtemperatuur. Alle armaturen zijn vanzelfsprekend van hoge kwaliteit en worden snel geleverd, tegen een aantrekkelijke prijs.

Vindt u het lastig om te bepalen welk LED paneel het beste past bij uw gebruikstoepassing? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u kosteloos en vrijblijvend advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt.

LED panelen assortiment

Ons assortiment aan LED panelen bestaat uit de gevestigde merken Interlight, Light4U en Berla. Deze armaturen vindt u onderaan deze pagina. Alle armaturen zijn voorzien van een hoogwaardige LED module met een hoog aantal branduren. U kunt alle producten eenvoudig filteren o.b.v. uw specifieke eisen.

Binnen het assortiment van Interlight vindt u altijd een LED paneel in de door u gewenste maat. Of dit nou een LED paneel van 60x60cm, 30x120cm of een andere maat is. Qua kleurtemperatuur kunt u kiezen tussen 3000 en 4000K. Wanneer kleurechtheid belangrijk is binnen uw organisatie, dan vindt u ook armaturen met een zeer hoge kleurechtheid (CRI 90+). U kunt ook waterdichte (IP65) LED panelen van dit merk kopen. De panelen zijn beschikbaar in diverse UGR-waardes die passen bij de verschillende gebruikstoepassingen. Lees onderaan deze pagina meer over de verschillende UGR-waardes.

Light4U biedt LED panelen in de maten 60x60cm, 60x120cm en 30x120cm. Die zowel met 3000 als 4000K beschikbaar zijn. Optioneel is ook 5000K (koel wit) en 6500K (daglicht) leverbaar. Bij deze armaturen kunt u ook kiezen voor een pendelset, waarmee de armaturen niet geïntegreerd hoeven te worden in uw (systeem)plafond. Deze hangt namelijk aan het plafond zoals een pendelarmatuur. De kleurechtheid van deze panelen is hoog, dankzij de CRI van 80+.

LED panelen museum keuken 60x60cm
LED panelen kantoor systeemplafond 60x60cmLED panelen kantoor systeemplafond 60x60cm

De LED panelen van Berla zijn optioneel dimbaar en leverbaar in de maatvoering van 60x60cm en 30x120cm. Ook hierbij kunt u gebruik maken van een pendelset. Daarnaast kunnen de armaturen ook worden geleverd met een opbouwframe. De panelen zijn in drie lichtsterktes verkrijgbaar, met een hoge kleurweergave van (CRI80+). De UGR waarde is <19, waardoor deze panelen geschikt zijn voor dagelijks kantoorgebruik.

Bent u er niet uit of LED panelen het meest geschikt zijn voor uw gebruikstoepassing? Bekijk dan ook eens ons gehele assortiment aan binnenverlichting of kantoorverlichting. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuzes.

LED panelen

Naast de keuze voor het type armatuur, is de keuze voor de juiste lichtopbrengst, kleurtemperatuur, mate van kleurechtheid en UGR waarde van belang. Dit moet passen bij uw gebruikstoepassing.

De kleurtemperatuur wordt in graden Kelvin uitgedrukt en geeft de kleur van het licht aan. Zo geeft 2700K (extra warm wit) bijvoorbeeld een gele kleur, 3000K (warm wit) geeft een geelwitte kleur, 4000K (naturel wit) geeft wit licht.

De lichtopbrengst wordt uitgedrukt in het aantal lumen (lm). Dit geeft de hoeveelheid licht aan die de lamp uitstraalt. Hoe meer lumen een lamp heeft, des te groter het oppervlak dat de lamp zal kunnen verlichten.

De kleurweergave van een lamp (CRI), geeft aan hoe waargetrouw een lichtbron de kleuren weergeeft. Bij een lage kleurweergave (CRI <80) wijken kleuren sterk af van de kleuren die u in het echt waarneemt. Wanneer kleurechtheid een rol speelt voor uw werknemers of klanten, dan is een CRI van minimaal 80 vereist.

LED panelen schoonheidssalon 60x60cm
LED panelen werkplaats systeemplafond 60x60cmLED panelen werkplaats systeemplafond 60x60cm

UGR staat voor Unified Glare Rating. De UGR waarde is een getal dat aangeeft in welke mate gebruikers lichthinder kunnen ondervinden van de lichtbron. Bij hoge waardes betekent dit dat mensen last kunnen krijgen van hun ogen en vermoeid raken omdat het licht verblindende eigenschappen heeft. Binnen de ARBO-wetgeving is de Europese aanbeveling NEN-EN 12464-1 van kracht. Hierin wordt per gebruikstoepassing een UGR-waarde opgesteld waaraan u moet voldoen. Hieronder vindt u de normen voor verschillende type ruimtes:

Kantoor werk UGR: <19
Tekenkamer UGR: <16
Algemene ruimtes: UGR <22
Circulatiegebieden en gangen UGR: <28
Gemiddeld industrie werk UGR: <25
Fijn industrie werk UGR: <22

De waardes die wij noemen in de productspecificaties dienen slechts ter indicatie. De daadwerkelijke UGR-waarde is mede afhankelijk van de mate waarin het licht in uw ruimte reflecteert en op welke plek u de armaturen plaatst. Wij stellen graag samen met u een lichtplan op waarbij we lichthinder zoveel mogelijk minimaliseren en aan de UGR-norm voldoen.

Onderaan deze pagina vindt u al onze LED panelen. U kunt alle producten eenvoudig filteren, aan de hand van uw specifieke wensen. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze.

U kunt ook een gratis proefmodel aanvragen. Wij sturen u dan volledig kosteloos een product toe. Vervolgens kunt u het product gedurende 14 dagen bekijken en/of uitproberen. Hier kunt u een gratis proefmodel aanvragen.

LED panelen kopen bij bedrijfsverlichting.nl

bedrijfsverlichting.nl is een gerenommeerde partij binnen de markt van LED verlichting. Wij leveren verlichting voor zowel grote als kleine bedrijven. Ook particulieren weten ons steeds vaker te vinden. Wanneer u de installatie wilt uitbesteden, maak dan gebruik van onze handige LED-installatieservice.

LED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.