• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •   Deskundig lichtadvies op maat
  •   Uitsluitend A-merken
  •   Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Projectverlichting bij bedrijfsverlichting.nl

Projectverlichting is niet zomaar het plaatsen van enkele lampen in een ruimte. Het is een doordacht proces waarbij de juiste balans tussen functionaliteit, esthetiek en energie-efficiëntie wordt nagestreefd. Onze lichtadviseurs hebben jarenlange ervaring met een breed spectrum aan projecten, denk aan: kantoren, bedrijfshallen, retail, beurzen en woningen. Dankzij dit uitgebreide portfolio weten we voor elk project precies waar we op moeten letten en kunnen we de verlichtingsbehoeften van onze klanten nauwkeurig in kaart brengen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

Jouw partner van lichtplan tot installatie

  1. Eerste contact: Nadat de aanvraag bij ons is binnengekomen nemen we zo spoedig mogelijk contact op. We zullen dan kennismaken via de telefoon, mail of tijdens een afspraak op kantoor of op locatie. Tijdens deze kennismaking worden de verlichtingswensen in kaart gebracht. Klik hier om direct een aanvraag te doen!
  2. Gratis lichtplan wordt gemaakt: Eén van onze services is het gratis aanbieden van een lichtplan. Het lichtplan wordt de basis van het eindresultaat en geeft zowel de eindgebruiker, als een eventuele installateur, een duidelijk beeld van het gewenste lichtbeeld.
  3. Lichtplan bespreken: Wanneer het lichtplan klaar is, gaan we deze bespreken. Onze lichtadviseur laat het lichtplan zien en onderbouwt gemaakte keuzes aan de hand van jouw input tijdens de kennismaking. Als uit dit gesprek blijkt dat het nog niet de gewenste lichtoplossing is, dan kunnen we het lichtplan altijd aanpassen.
  4. Offerte opstellen: Nadat het lichtplan is geaccordeerd wordt de offerte opgesteld. De offerte wordt gebaseerd op het gemaakte lichtplan. In de offerte worden verlichtingsproducten geselecteerd die precies passen bij de gewenste lichtoplossing. Ook tijdens deze fase is het mogelijk om het project bij te sturen. Denk bijvoorbeeld aan een verandering in het budget of tóch nog voor een smart verlichting oplossing te willen gaan.
  5. Optionele installatie: Indien gewenst kunnen we ook de installatie van de verlichting regelen. We werken samen met betrouwbare installatiepartners die ervoor zorgen dat de verlichting professioneel en efficiënt wordt geïnstalleerd.
  6. Levering en installatie: Na akkoord op de offerte leveren we de verlichting op de gewenste datum. Als er gekozen is voor installatie, dan plannen we dit in bij één van onze installatiepartners.

Bij grotere of complexere projecten kan het nodig zijn om meerdere keren op locatie te komen. Dit doen we om ervoor te zorgen dat elk detail van uw verlichtingsproject met zorg en precisie wordt behandeld.

Waarom kiezen voor bedrijfsverlichting.nl?

Onze aanpak is transparant en klantgericht. We begrijpen dat elk project uniek is en vereist een op maat gemaakte oplossing. Met jarenlange ervaring in projectverlichting en een team van deskundige adviseurs, zijn we toegewijd aan het leveren van kwaliteit en tevredenheid.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een verlichtingsoplossing die uw project doet schitteren.

Advies op maat!

Vragen of opmerkingen?

Hebt u vragen of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan direct contact met ons op, onze lichtadviseurs helpen graag verder!

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.