De scherpste online prijzen
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken

Verlichting voor de zorg

Goede verlichting voor de zorg nodig? Wij zijn gespecialiseerd in praktijk verlichting en verlichting voor bijvoorbeeld in ziekenhuizen. Om de beste zorg te kunnen bieden, bij de juiste kleurtemperatuur. Met armaturen die aansluiten bij het type verlichting dat u zoekt, of waarmee u de kamers voor patiënten wilt inrichten.

Verlichting voor de zorg categorieën

Hoe kies ik verlichting voor de zorg?

Bedrijfsverlichting.nl is een gerenommeerde partij binnen de markt van LED verlichting voor de zorg. Wij hebben veel ervaring met LED verlichting, zowel voor de zorg in het ziekenhuis als in de praktijk. 

Advies nodig voor verlichting voor de zorg?

We adviseren u graag over geschikte verlichting voor in de zorg. Bijvoorbeeld als het gaat om de lampen voor in de praktijk of voor in het ziekenhuis. En gaat het u om de noodverlichting. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Op die manier kunnen we u helpen alle verlichting voor de zorginstelling uit te zoeken. We kennen de A-merken op dit gebied en denken graag met u mee over de armaturen die het best geschikt zijn. Op die manier maakt u binnen de zorg een goede keuze, waarop u terug kunt vallen zodra het buiten begint te schemeren of op een regenachtige dag. De ideale keuze voor goede verlichting, zodat u de zorg kunt bieden zoals u dat graag doet.

Benieuwd naar de mogelijkheden en welk type armaturen we adviseren voor de toepassing die u voor ogen heeft? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Inspiratie voor verlichting voor de zorg

Verlichting voor de zorg wordt op veel manieren toegepast. Onze verlichting is terug te vinden in onder andere tandartspraktijken, ziekenhuizen en zorginstellingen. Dankzij ons brede assortiment kunnen wij elke zorginstelling helpen. In ons assortiment hebben wij bijvoorbeeld orthodontist verlichting, verlichting voor bejaardentehuizen en verlichting voor huisartsenpraktijken.

LED verlichting voor de zorg voor elke ruimte

Goede verlichting draagt sterk bij aan de mogelijkheden om productief te kunnen werken. Met een kleurtemperatuur die lijkt op die van daglicht, zodat u daar goed bij kunt werken en patiënten dat bovendien als heel prettig ervaren. Zorg verlichting vraagt op die manier om heel specifieke toepassingen.

Beschikbaar op basis van LED, waarover we u goed kunnen adviseren. Om gebruik te maken van de juiste verlichting, waarmee u bovendien een heel energiezuinige keuze kunt maken. Op die manier zijn we gespecialiseerd in verlichting en lampen voor de zorg, bijvoorbeeld in ziekenhuizen en als het gaat om andere praktijkruimten.

Het ziekenhuis en de praktijk vragen om heel specifieke verlichting. Om de behandelingen goed uit te kunnen voeren of patiënten de mogelijkheden te bieden om zo snel mogelijk te herstellen. Een koelere kleurtemperatuur ervaren we als daglicht, waardoor we daar beter op reageren en sneller weer de oude zijn.

Tegelijkertijd helpt de juiste kleurtemperatuur een goede behandeling mogelijk te maken. Door details zichtbaar te maken, die met meer warm licht onzichtbaar zouden blijven. Om de juiste diagnose te kunnen stellen, ook als het buiten donker begint te worden of op een regenachtige dag waarop verlichting van groot belang is.

Populaire verlichting voor de zorg kopen?

  1. Light4U
    Samen te stellen
    Edda Wit
    Edda Wit
    Vanaf € 76,95 € 76,95

Proefmodel verlichting voor de zorg

U kunt ook een gratis proefmodel aanvragen van een product naar keuze. Wij sturen u dan volledig kosteloos een product toe. Vervolgens kunt u het product gedurende 14 dagen bekijken en/of uitproberen. Hier kunt u een gratis proefmodel aanvragen

Installatieservice

Veel van onze opdrachtgevers maken gebruik van onze installatieservice. Een vakman zorgt dat uw aangekochte producten vakkundig worden geïnstalleerd.

Voordelen van bedrijfsverlichting.nl

  • Scherpste online prijzen
  • Alle bekende merken
  • Deskundig advies op maat (kosteloos)
  • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
  • Beoordeeld met een 9,3
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • En meer...

Het kiezen van de juiste verlichting voor uw praktijk of ziekenhuis is maatwerk. Laat u daarom goed voorlichten door onze lichtadviseurs. Zij adviseren u graag vrijblijvend en kunnen al uw vragen beantwoorden. U kunt ons op vele manieren bereiken:

Bellen via 030 - 227 0494
Whatsappen via 06 - 50 543 275
Mailen via info@bedrijfsverlichting.nl  
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.