• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED inbouwarmaturen

Deze LED inbouwarmaturen kunt u eenvoudig inbouwen in uw systeemplafond. Daarmee is dit type armatuur uitermate geschikt als kantoorverlichting. Met het juiste inbouwarmatuur, bent u in staat om een fijn werkklimaat te creëren. Verlichting heeft namelijk een grote invloed op de waakzaamheid en het concentratievermogen van uw medewerkers. Zowel te weinig als teveel licht kunnen zorgen voor een lagere productiviteit en arbeidsethos bij (uw) werknemers. De gekozen kleurtemperatuur is daarnaast sterk bepalend voor de werksfeer. Lees meer

Producten 1-11 van 38

Van hoog naar laag sorteren
 1. Service

  Lichtadvies nodig?Lichtadvies nodig?

  Gratis verzending

  Voor bestellingen vanaf €100,- excl. btw. Zo maken we de overstap naar LED-verlichting nog eenvoudiger!

  • Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie
Pagina
per pagina
LED panelen kantoor 60x60cm hoog plafondLED panelen kantoor 60x60cm hoog plafond

Meer informatie

U vindt bij ons een groot aantal LED inbouwarmaturen variërend qua verlichtingssterkte, vorm en kleurtemperatuur. Zo is er altijd een passend armatuur voor uw specifieke situatie. Alle LED inbouwarmaturen zijn daarnaast van hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen een scherpe prijs.

Vindt u het lastig om te bepalen welk inbouwarmatuur het beste past bij uw gebruikstoepassing? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u kosteloos en vrijblijvend advies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt.

Inbouwarmaturen assortiment

Binnen ons assortiment LED inbouwarmaturen verkopen wij armaturen van de gerenommeerde merken Interlight, Light4U en MacBright. Deze armaturen vindt u onderaan deze pagina. Alle inbouwarmaturen zijn voorzien van een hoogwaardige LED module met een hoog aantal branduren. 

Interlight heeft een range aan zogenaamde Orion LED panelen. Door de techniek en vormgeving van het Orion paneel, gaat er een stuk minder licht verloren ten opzichte van een standaard inbouwarmatuur. Dit resulteert in een nog lager energieverbruik en een lage verblindingsfactor (UGR-waarde). Deze panelen kennen een lage UGR waarde van <16. Hierdoor ervaren uw medewerkers zeer weinig hinder van het licht. Verkrijgbaar in de kleurtemperaturen 3000 en 4000K.

LED panelen kantoor gang 60x60cm laag plafond
LED panelen museum keuken 60x60cmLED panelen museum keuken 60x60cm

Voor LED inbouwarmaturen in de vorm van een LED paneel, voorziet Light4U u in uw behoefte. Deze panelen geven veel licht tegen een laag energieverbruik. Uitgerust met een diffuser, waardoor het licht zich mooi en egaal verspreidt. Beschikbaar in de gangbare kleurtemperaturen van 3000 en 4000K.

MacBright biedt diverse inbouwarmaturen op basis van LED, die uw ruimte op indirecte wijze verlichten. Bij indirecte verlichting wordt het licht niet direct naar beneden gestraald. Dit werkt prettig voor onze ogen. Beschikbaar in diverse lichtsterktes en kleurtemperaturen van 3000 en 4000K. Enkele modellen zijn tevens dimbaar door middel van het DALI-dimprotocol.

Bent u er niet uit of een LED inbouwarmatuur het meest geschikt is voor uw gebruikstoepassing? Bekijk dan ons gehele assortiment binnenverlichting. Of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

LED inbouwarmaturen

Naast de keuze voor het type armatuur, is de keuze voor de juiste lichtopbrengst, kleurtemperatuur, mate van kleurechtheid en UGR waarde van belang. Stem dit dan ook goed af op uw gebruikstoepassing.

De kleurtemperatuur wordt in graden Kelvin uitgedrukt en geeft de kleur van het licht aan. Zo geeft 2700K (extra warm wit) bijvoorbeeld een gele kleur, 3000K (warm wit) geeft een geelwitte kleur, 4000K (naturel wit) geeft wit licht.

De lichtopbrengst wordt uitgedrukt in het aantal lumen (lm). Dit geeft de hoeveelheid licht aan die de lamp uitstraalt. Hoe meer lumen een lamp heeft, des te groter het oppervlak dat de lamp zal kunnen verlichten.

De kleurweergave van een lamp (CRI), geeft aan hoe waargetrouw een lichtbron de kleuren weergeeft. Bij een lage kleurweergave (CRI <80) wijken kleuren sterk af van de kleuren die u in het echt waarneemt. Wanneer kleurechtheid een rol speelt voor uw werknemers of klanten, dan is een CRI van minimaal 80 vereist.

LED panelen kantoor systeemplafond 60x60cm
LED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cmLED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm

UGR staat voor ‘Unified Glare Rating’. De UGR waarde is een getal dat aangeeft in welke mate gebruikers lichthinder kunnen ondervinden van de lichtbron. Bij hoge waardes betekent dit dat mensen last krijgen van hun ogen, vermoeid raken en het licht verblindende eigenschappen heeft. Binnen de ARBO-wetgeving is de Europese aanbeveling NEN-EN 12464-1 van kracht. Hierin wordt per gebruikstoepassing een UGR-waarde opgesteld waaraan u als werkgever moet voldoen. Hieronder vindt u enkele normen voor verschillende type ruimtes:

Kantoorwerk: UGR <19
Tekenkamer: UGR <16
Algemene ruimtes: UGR <22
Circulatiegebieden en gangen: UGR <28
Gemiddeld industrie werk: UGR <25
Fijn industrie werk: UGR <22

De waardes die wij noemen in de productspecificaties dienen slechts ter indicatie. De daadwerkelijke UGR-waarde is mede afhankelijk van de mate waarin het licht in uw ruimte reflecteert en op welke plek u de armaturen plaatst. Wij stellen graag samen met u een lichtplan op waarbij we lichthinder zoveel mogelijk minimaliseren en zorgen dat u aan de UGR-norm voldoet.

Onderaan deze pagina vindt u al onze LED inbouwarmaturen. U kunt alle producten eenvoudig filteren, aan de hand van uw specifieke wensen. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op. Wij helpen u graag verder met het kiezen van de beste oplossing.

U kunt ook een gratis proefmodel aanvragen. Wij sturen u dan volledig kosteloos een product toe. Vervolgens kunt u het product gedurende 14 dagen bekijken en/of uitproberen. Hier kunt u een gratis proefmodel aanvragen.

LED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm keuken
LED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm gangLED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm gang

LED inbouwarmatuur kopen bij bedrijfsverlichting.nl

bedrijfsverlichting.nl is een gerenommeerde partij binnen de markt van LED verlichting. Wij leveren verlichting voor zowel grote als kleine bedrijven. Ook particulieren weten ons steeds vaker te vinden. Wanneer u de installatie wilt uitbesteden, maak dan gebruik van onze handige LED-installatieservice.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.