• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
 •   Deskundig lichtadvies op maat
 •   Uitsluitend A-merken
 •   Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED paneel 4000K naturel wit

Het LED paneel 4000K in naturel wit is de meest natuurlijke keuze, die ook wel ‘daglicht’ wordt genoemd. Het is LED-verlichting die zo dicht mogelijk in de buurt komt bij de natuurlijke kleur van het zonlicht waar we overdag graag van genieten. Lees meer

Producten 1-11 van 31

Van hoog naar laag sorteren
 1. Service

  Lichtadvies nodig? Lichtadvies nodig?

  Gratis verzending

  Voor bestellingen vanaf €100,- excl. btw. Zo maken we de overstap naar LED-verlichting nog eenvoudiger!

  • Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •   Deskundig lichtadvies op maat
  •   Uitsluitend A-merken
  •   Tot 7 jaar fabrieksgarantie
Pagina
per pagina
LED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm LED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm

Meer informatie

Dat betekent dat de verlichting in deze kleurtemperatuur goed geschikt is voor een groot aantal verschillende situaties. Zowel kantoren, winkels en andere zakelijke ruimtes maken hier graag gebruik van. Dat geldt ook voor particulieren, die op hun thuiswerkplek of andere plekken in huis zoeken naar LED panelen in 4000K voor naturel wit licht.

Belangrijke voordelen van deze kleurtemperatuur van de LED panelen vormen:

 • Betere concentratie
  Het is tijdens uitdagende taken belangrijk om goed te kunnen concentreren. Licht kan daaraan bijdragen. Dankzij naturel wit LED panelen in 4000K weet u zeker dat dit de concentratie optimaal bevordert.
 • Sterkere focus
  Op een vergelijkbare manier kan de verlichting bijdragen aan een sterkere focus. Dus is het belangrijk om hard te werken aan een specifieke taak? Voorkom afleiding, dankzij LED panelen met naturel wit licht.

De twee voordelen combineren tot een hogere productiviteit. Het is licht waarbij het prettig werken is, ook langere tijd. Vooral bij een lage UGR-waarde komen die voordelen goed tot hun recht.

LED panelen bloemenwinkel 60x60cm
LED panelen kantoor 30x120cm rail trackpaneel LED panelen kantoor 30x120cm rail trackpaneel

Lage UGR en hoge CRI

Belangrijke eigenschappen van LED-verlichting van hoge kwaliteit zijn de UGR- en CRI-waarde:

 • UGR-waarde
  De UGR-waarde staat voor de mate van verblinding. De beschikbare waardes zijn <23, 22 en <19. Een lagere UGR-waarde leidt tot minder lichthinder. Voor werkplekken waar een lange tijd (achter een beeldscherm) wordt gewerkt, wordt meestal UGR < 19 geadviseerd. Dat betekent dat het goed mogelijk is om hier langere tijd achter elkaar bij te werken.
 • CRI-waarde
  De CRI waarde is er als CRI 80, CRI 90 en CRI >90. Dit staat voor de kleurechtheid. Het betekent dat het belichte oppervlakte de juiste kleur krijgt, die overeenkomt met hoe het er realistisch uitziet.

Voor bedrijven en particulieren

Zowel bedrijven als particulieren maken graag gebruik van de LED panelen in 4000K voor naturel wit licht. Het is frisse verlichting, speciaal geschikt voor een systeemplafond. En is er geen systeemplafond beschikbaar? Dan maakt een opbouwframe het net zo goed eenvoudig om de panelen te monteren. Dat creëert de mogelijkheid om er overal binnen het bedrijf of thuis gebruik van te maken.

Uiteraard zijn de panelen beschikbaar in allerlei afmetingen. Het gaat bijvoorbeeld om 60x60, 30x120 en 30x30. Onze ervaren specialisten helpen u graag de juiste afmetingen te kiezen, bijvoorbeeld op basis van het systeemplafond. Of op basis van de afmetingen van de ruimte, om ervoor te zorgen dat er egale verlichting ontstaat, met zo min mogelijk donkere (en lichte) plekken.

LED panelen kapper salon 60x60cm plafond
LED panelen kantoor 60x60cm LED panelen kantoor 60x60cm

Interlight en Light4U: ook waterdicht

We maken voor de 4000K LED panelen in naturel wit natuurlijk gebruik van de beste kwaliteit. Dat betekent dat het LED paneel in 4000K afkomstig is van Interlight of Light4U. Het zijn twee van de merken met een uitstekende reputatie, die bekend staan om hun innovatieve verlichting.

Dat blijkt uit de lage UGR-waarde en de hoge CRI-waarde die de panelen hebben. Daarnaast blijkt het uit de specifieke toepassingen die er beschikbaar zijn, buiten het reguliere assortiment om. Dus zoekt u naar waterdichte LED panelen in 4000K? Die zijn gewoon beschikbaar. Dat betekent dat u ook in een vochtige of zelfs een natte ruimte gebruik kunt maken van naturel wit licht vanuit LED.

Dus denkt u eraan om te investeren in meer duurzame verlichting? Onze specialisten denken graag met u mee over de mogelijkheden. Als u specifieke wensen heeft gaan we daar graag mee aan de slag. Zo maken we een uitgebreid lichtadvies, op basis waarvan we daar de juiste producten voor u bij zoeken.

LED paneel 4000K naturel wit kopen: proefmodel uitproberen

Tegelijkertijd kunnen we het ons voorstellen dat het LED paneel 4000K in naturel wit nog enige twijfelt oproept. Weet u niet zeker of dit inderdaad de juiste keuze is op kantoor, in de winkel of in een andere omgeving? We bieden u graag de mogelijkheid om dit gewoon zelf een keer uit te proberen. Daarom is er een proefmodel beschikbaar van dit type panelen. Zo zorgen we ervoor dat u zelf kunt ervaren of dit inderdaad is waar u naar zoekt. Pas als u er helemaal tevreden over bent leveren we de panelen in 4000K in naturel wit.

En heeft u vragen over het LED paneel 4000K naturel wit of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

LED panelen werkplaats systeemplafond 60x60cm
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.