• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED paneel 5000K koel wit

Het LED paneel 5000K in koel wit is een populaire keuze in bijvoorbeeld ziekenhuizen en praktijken. De keuze komt veel voor in zorginstellingen, waar het licht helder genoeg moet zijn om er heel precies bij te werken. Bovendien helpt de lichtkleur het brein actief te houden, voor meer productiviteit en scherpte. Lees meer

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
LED panelen tandarts 30x120cmLED panelen tandarts 30x120cm

Meer informatie

Uiteraard is het 5000K LED paneel in koel wit leverbaar. De LED panelen uit de Interlight Dream+ serie zijn hiervoor een goede keuze, omdat die bekend staan om hun goede kwaliteit. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de UGR-waarde om verblinding te voorkomen en de CRI-waarde voor kleurechtheid.

Dus zoekt u LED panelen van de beste kwaliteit, die licht uitstralen in koel wit (5000K)? Dat is precies waar onze specialisten u goed mee kunnen helpen. De panelen zijn onder andere geschikt voor in zorginstellingen en praktijken. Bovendien is het dankzij de lage UGR-waarde goed mogelijk om er urenlang bij te werken, zonder dat er verblinding of andere irritaties optreden.

Voor de zorginstellingen en praktijkverlichting

Veel zorginstellingen, ziekenhuizen en praktijken gebruiken LED panelen in 5000K voor koel wit licht. Het is de typische kleur die zorgt voor een helder beeld op wat er moet gebeuren. Bovendien is het de meest productieve en actieve kleur, iets dat zowel werknemers als patiënten en bezoekers zullen merken.

Dus zoekt u voor uw zorgpraktijk, voor de zorginstelling of voor het ziekenhuis naar LED panelen? De panelen in 5000K vormen eigenlijk altijd de beste keuze.

Wilt u de stap maken naar LED-verlichting, maar vindt u het lastig om te bepalen welke panelen het precies moeten worden? Geen probleem, we begrijpen dat het soms overweldigend overkomt. Daarom gaan onze specialisten daarover graag met u in gesprek. Zo bepalen we samen waarmee u de beste keuze maakt, bijvoorbeeld met onze LED panelen in 5000K voor koel wit.

LED panelen kantoor 30x120cm rail trackpaneel
LED panelen bloemenwinkel 60x60cmLED panelen bloemenwinkel 60x60cm

UGR <19: langere tijd mee werken

Een belangrijke eigenschap van de 5000K LED panelen in koel wit van Interlight is dat deze beschikbaar zijn met een UGR-waarde van minder dan 19 (UGR<19). Dit betekent in de praktijk dat aanwezigen veel minder risico hebben op lichthinder.

Het is een belangrijke eigenschap van de verlichting, bijvoorbeeld in zorginstellingen waar werknemers urenlang achter elkaar werken. Ondertussen zorgt de verlichting natuurlijk voor de koele en steriele kleurtemperatuur.

Duurzaam, zuinig en kwalitatief sterk

Zorgpraktijken, zorginstellingen en ziekenhuizen kiezen graag voor duurzame LED panelen, die zowel zuinig werken als kwalitatief sterk zijn. Het zijn precies die eigenschappen waar we op letten als we een keuze maken voor de merken waarmee we samenwerken. Dus zoekt u naar het beste dat er op dat gebied beschikbaar is? De LED panelen die wij adviseren gaan zuinig om met elektriciteit, gaan moeiteloos jarenlang mee én zijn kwalitatief sterk. Dat laatste blijkt bijvoorbeeld uit de lage UGR-waarde voor verblinding en de CRI-waarde die de kleurechtheid bepaalt. Dat laatste zorgt ervoor dat alles waar het licht op schijnt daadwerkelijk de kleur krijgt die het heeft, bijvoorbeeld om betere inschattingen en beslissingen te kunnen nemen.

LED panelen schoonheidssalon systeemplafond 60x60cm
LED panelen werkplaats systeemplafond 60x60cmLED panelen werkplaats systeemplafond 60x60cm

LED paneel 5000K koel wit kopen: proefmodel uitproberen

We begrijpen dat het nog steeds lastig kan zijn om de keuze te maken voor een LED paneel in 5000K voor koel wit licht, vooral als u daarmee nog geen ervaring heeft. Daarom bieden we u graag de mogelijkheid om het paneel gewoon een tijdje uit te proberen. Er is een proefmodel beschikbaar, dat u van ons kunt ontvangen. Zo haalt u het paneel alvast in huis, om zelf te ervaren of dit inderdaad de beste keuze is voor uw zorgpraktijk, zorginstelling of het ziekenhuis. 

En heeft u vragen over het LED paneel 5000K koel wit of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.