De scherpste online prijzen
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken

Spanningsrail inkorten: hoe werkt dat?

Spanningsrail inkorten: hoe werkt dat?

U wilt een spanningsrail inkorten: hoe werkt dat?

Het is mogelijk om het railsysteem netjes op maat te maken. Dus wilt u daar in de winkel, op kantoor of op een andere bedrijfslocatie verlichting mee ophangen? Maar is de rails niet precies op maat? Geen zorgen, u kunt dat gewoon zelf regelen. Zorg er wel voor dat u ons stappenplan volgt. En dat u zorgt voor een bending tool, waarmee u de koperen draden weer terugbrengt in de originele positie.

Stappenplan inkorten van de spanningsrail

Bent u benieuwd hoe u een spanningsrail kunt inkorten om die op maat te maken? We leggen het uit aan de hand van een stappenplan:

  1. Meet op waar u de spanningsrail wilt verzagen en markeer dit punt
  2. Breng de spanningsrails in positie om die makkelijk te verzagen
    Tip: gebruik een verstekbak om dit netjes recht of in de gewenste richting te doen.
  3. Zaag de spanningsrails door
  4. Gebruik een bending tool om de koperen draden terug te buigen

Met het bovenstaande stappenplan kunt u de spanningsrail doorzagen op de plek waar u wilt. Op die manier maakt u het systeem eenvoudig op maat, zodat u deze netjes aan het plafond kunt bevestigen.

Gebruik een bending tool

Het is belangrijk om een bending tool te gebruiken voor het op maat maken van de spanningsrail. Dat wil zeggen, u heeft die nodig voor het inkorten van een railsysteem op basis van 3-fase. Voor een 1-fase railsysteem is dat niet nodig. Het is dan voldoende om de rail door te zagen op de plek waar u dat wilt.

Tip: gebruik bijvoorbeeld de XTSV 12 Bending Tool. Het is een buigtool om ervoor te zorgen dat de koperen dragen weer op de juiste manier terugbuigen. Zo zorgt u ervoor dat u het complete systeem weer kunt gebruiken zoals dat bedoeld is.

Spanningsrail inkorten

Dus wilt u een spanningsrail inkorten? Kies een model dat langer is dan de lengte die u nodig heeft. Vervolgens kunt u het railsysteem eenvoudig op maat zagen. Uiteraard kunnen we u helpen de juiste keuze te maken.


Heeft u vragen over een spanningsrail inkorten of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.


Delen

Gerelateerde posts

Gerelateerde producten

Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.