• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Spanningsrail

De spanningsrail voor LED-verlichting garandeert maximale flexibiliteit. Hang verlichting op waar u wilt en maak daar op iedere mogelijke manier gebruik van. Dus wilt u tafeltjes in uw restaurant, belangrijke producten in de winkel of gewoon de ruimte in het algemeen uitlichten? Met dit type rail verplaatst u eenvoudig de lichtbronnen, naar de plek waar u die wilt gebruiken. Lees meer

 • De scherpste online prijzen
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Inspiratie

LED railverlichting kledingwinkel winkel wit spotsLED railverlichting kledingwinkel winkel wit spots

Meer informatie

Dankzij onze nieuwe spanningsrail configurator is het samenstellen van een Nordic 3-fase railsysteem nog nooit zo makkelijk geweest. In slechts zes stappen kunt u de rail precies naar wens afstellen en wordt de rail + koppelstukken direct toegevoegd aan uw winkelwagen. Zo bestelt u altijd alle benodigde onderdelen. Klik hier om direct naar de configurator te gaan!

Voeg eenvoudig lichtbronnen toe, haal die weer weg of gebruik ze op een net andere plek. Stem de verlichting af op de indeling van uw winkel, pand of horecagelegenheid. En creëer op die manier iedere keer een andere sfeer, altijd met de verlichting die u wenst.

Of zorg er thuis voor dat u op ieder punt verlichting aan kunt brengen. Zonder extra boren of op een andere manier monteren. Door eenmalig de LED spanningsrail te bevestigen heeft u vervolgens de volledige vrijheid om daar gebruik van te maken.

Maximale flexibiliteit

Met de LED spanningsrail bent u optimaal flexibel. De rail biedt de mogelijkheid om op ieder punt een lichtbron aan te brengen. Bovendien kunt u daarvoor gebruik maken van allerlei adapters.

We bieden de volledige vrijheid, dankzij een universeel systeem dat u op allerlei manieren kunt uitbreiden. Dus zoekt u specifieke spots of bepaalde armaturen die u aan een rail kunt bevestigen? De kans is groot dat u ze gewoon kunt koppelen aan de rail die u bestelt. Dat betekent dat u de verlichting zelfs kunt wisselen. Wissel van plaats aan het plafond of gebruik zelfs andere armaturen, die u er moeiteloos op kunt aansluiten.

Ondertussen is de Nordic spanningsrail in zwart een zowel stijlvolle als onopvallende keuze voor de verlichting. Het zwart laat zich makkelijk combineren met de verschillende armaturen en lampen die er verkrijgbaar zijn. En gebruikt u een donker plafond of heeft u daar ook andere elementen aan hangen? Op die manier gaan de spanningsrail systemen er naadloos in op, waardoor bezoekers of gasten nauwelijks doorhebben dat u daarmee de basis legt voor een flexibel systeem voor de verlichting.

LED railverlichting kantoor zwart spotsLED railverlichting kantoor zwart spots
LED railverlichting kantine restaurant museum wit spotsLED railverlichting kantine restaurant museum wit spots

Voor winkels, restaurants, horeca en in woonhuizen

De spanningsrail systemen zijn beschikbaar voor allerlei toepassingen:

 • Winkels: retailverlichting
  Verlicht de volledige winkelruimte of leg extra nadruk op de mooiste producten in vitrines. Met railverlichting voor in de retail weet u zeker dat u altijd de gewenste verlichting kunt aanbrengen. En kunt richten, dankzij de flexibele mogelijkheden om dit aan te brengen. Hoe u er ook gebruik van wilt maken, in winkelruimtes is een spanningsrail een uitstekende keuze.
 • Restaurants en andere horeca
  Creëer een fijne warme sfeer en zorg er op andere plekken voor dat er vooral voldoende verlichting beschikbaar is. Zowel in restaurants als in andere horeca is de railverlichting een uitstekende keuze. Ontdek de mogelijkheden voor aan het plafond, op basis van een universeel systeem. Dat zich bovendien makkelijk laat uitbreiden of aanpassen, bijvoorbeeld als het concept weer wijzigt.
 • Woonhuizen: voor thuis
  En wilt u de spanningsrail gewoon thuis gebruiken? Ook in woonhuizen willen we steeds meer flexibiliteit. Creëer op ieder moment een andere sfeer, gooi het lichtplan af en toe helemaal om of zorg er flexibel voor dat overal de juiste verlichting beschikbaar is. Met een spanningsrail aan het plafond kunt u ook een veranderend interieur altijd optimaal verlichten.

Soorten spanningsrails

De spanningsrail voor LED-verlichting is er in een aantal verschillende soorten. Wat zijn de verschillen tussen 1 fase en 3 fase en hoe kunt u daar in de praktijk gebruik van maken? We zetten een aantal mogelijkheden op een rij:

 • 3-fase: opbouw, inbouw en dimbaar
  De Nordic 3-fase spanningsrail biedt mogelijkheden voor verschillende circuits met verlichting. Dus wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van spots, pendels of TL-verlichting? In die gevallen kunt u ze apart bedienen dankzij de 3-fase aansluiting. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om zowel opbouw- als inbouwverlichting te gebruiken. En gaat het u specifiek om dimbare (LED) verlichting? Ook daarover adviseren we u graag, zodat u de verlichting kunt inrichten op de manier die u wilt. De Nordic 3-fase rail is een flexibele lichtoplossing.
 • 1-fase: opbouw, inbouw en dimbaar
  Gebruikt u één type verlichting en bent u niet van plan dat te veranderen? In dat geval is een Nordic Aluminium Global Trac Base voldoende. Dit is een 1-fase spanningsrails. Dat is bijvoorbeeld een goede keuze als u spots aan het plafond wilt bevestigen. En die makkelijk wilt kunnen verplaatsen. Of als u daar regelmatig nieuwe lichtbronnen aan wilt toevoegen. Uiteraard is ook deze verlichting er voor inbouw en opbouw, net als voor dimbare LED-lampen.
LED railverlichting kantoor zwart rail spotsLED railverlichting kantoor zwart rail spots
LED railverlichting kledingwinkel wit spotsLED railverlichting kledingwinkel wit spots

Vierkant, rechthoekig en in U- of L-vorm

De spanningsrail kunt u vormgeven op de manier die u wilt. Dus zoekt u een spanningsrail systeem voor een vierkante of rechthoekige vorm? De spanningsrail in zwart is er voor een carré en in andere vormen, zodat u dit mooi af kunt stemmen op de ruimte waar het om gaat.

Andere mogelijkheden zijn die voor een U-vorm of een L-vorm. Dus zoekt u naar een manier om de producten uit het assortiment of de tafeltjes bij u in de horeca mooi uit te lichten? Dan is een spanningsrail in veel gevallen een uitstekende keuze.

En heeft u vragen over de spanningsrail of hoe u daar thuis, in uw winkel of in de horeca gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

Voordelen van bedrijfsverlichting.nl

 • Alle bekende merken
 • Deskundig advies op maat (kosteloos)
 • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
 • Beoordeeld met een 9,3
 • Tot 7 jaar fabrieksgarantie
 • En meer...

Keuzehulp

Vindt u het lastig om te bepalen welk product u nodig heeft? Of wenst u meer informatie over bepaalde LED verlichting? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u vrijblijvend en deskundig advies op maat. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bellen via  030 - 227 0494
Whatsappen via 030 227 04 94
Mailen via [email protected]
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

LED railverlichting sportschool zwart spots trackLED railverlichting sportschool zwart spots track
Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.