Bel ons vandaag tot 21:00 uur vandaag tot 17:00 uur 030 - 227 0494 Bel ons op maandag vanaf 8:30 uurmorgen vanaf 8:30 uur vandaag vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur of mail info@bedrijfsverlichting.nl

Binnenverlichting

Binnenverlichting kopen? Ontdek onze LED spot binnenverlichting en bijvoorbeeld de verschillende wandlampen voor professioneel gebruik. Een mooie zakelijke keuze, op basis van de hoge kwaliteit door A-merken met een uitstekende reputatie. Voor een compleet lichtplan of om de bestaande binnenverlichting te vervangen door LED. Wij denken graag met u mee en kunnen u deskundig adviseren over de beschikbare armaturen en verlichting.

Uw binnenverlichting kan op die manier bestaan uit wandlampen, spots en diverse andere armaturen van goede kwaliteit. In LED, om daar op een energiezuinige en duurzame manier gebruik van te maken. Een lange levensduur en verlichting volledig naar wens, afgestemd op de manier zoals u daar gebruik van wilt maken. 

Wandlampen, spots en meer

Ons assortiment binnenverlichting bestaat onder andere uit wandlampen en spots, uiteraard uitgevoerd in LED. Daarnaast heeft u echter de keuze uit tal van andere armaturen voor binnen, waarbij u kunt denken aan LED downlighters, LED cardanische inbouwspots om te richten en bijvoorbeeld 3-fase railspots en complete railsystemen. 

Wij helpen u graag inspiratie op te doen met de LED banaanspots en LED inbouwspots zonder rand waar u gebruik van kunt maken. Op die manier krijgt u een beter beeld van wat er beschikbaar is en hoe u op een energiezuinige en duurzame manier gebruik kunt maken van binnenverlichting. Van A-merken zoals MacBright, Berla en Lival, vaak met de verlichting van Osram of Philips. U kiest op die manier eenvoudig voor de hoogst mogelijke kwaliteit, zodat u daar zonder omkijken gebruik van kunt maken. 

Bekijk naast de beschikbare binnenverlichting ook de buitenverlichting bij ons uit het assortiment, net als bijvoorbeeld de LED meubelspotjes waar u gebruik van kunt maken. 

LED spot binnenverlichting kopen

Een LED spot als binnenverlichting kopen of op zoek naar andere oplossingen om de verlichting te vervangen door LED? Wij kunnen u daar goed over adviseren, op basis van de ervaring door onze deskundigen. Wij weten welke armaturen daarvoor geschikt zijn en hoe u daar zo slim mogelijk gebruik van kunt maken.

U kunt online een offerte aanvragen als u zoekt naar nieuwe binnenverlichting of de vervanging van wat u al heeft staan en heeft hangen. En heeft u andere vragen? Neem online contact met ons op of bel met nummer 030 227 0494, wij horen graag van u.

Lees meer

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »