• Franco levering vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED noodverlichting

Noodverlichting in LED kopen? De energiezuinige en bovendien betrouwbare keuze voor professionele omgevingen. Verlichting die bij nood automatisch inschakelt, om bezoekers de weg naar de uitgang te wijzen of belangrijke vluchtopties aan te duiden. En maak gebruik van de noodverlichting die continu brandt, in LED zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het aantal branduren van de armaturen en verlichting. Lees meer

 • De scherpste online prijzen
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Inspiratie

Inbouw noodverlichtingInbouw noodverlichting

Meer informatie

Goede noodverlichting van A-merken zoals MacBrightZemper en SEC Lighting, voor een zo scherp mogelijke prijs. Dat is de combinatie die we aanbieden. Ontdek de verschillende 4W-noodverlichting in LED, zodat de energiekosten omlaag kunnen en de veiligheid daar op geen moment onder hoeft te leiden. Sterker nog, dankzij het betrouwbare en grote aantal branduren kunt u er volledig op vertrouwen.

Goedkoop of design: hoge kwaliteit

Op zoek naar design noodverlichting of wilt u de noodverlichting goedkoop aanschaffen? In de beide gevallen maakt u met onze hoge kwaliteit een uitstekende keuze. Door de noodverlichting online te kopen of door telefonisch contact op te nemen en te overleggen met onze ervaren specialisten. Zij vertellen u graag meer over noodverlichting in LED en hoe u daar optimaal gebruik van kunt maken.

Op die manier kunnen we u meer vertellen over LED noodverlichting, net als over slagvaste LED armaturen en bijvoorbeeld onze LED trogarmaturen. Professionele verlichting van de hoogste kwaliteit, die u net als de noodverlichting goedkoop kunt kopen. Ook in design en in speciale uitvoeringen, waar we u graag over adviseren als u het lastig vindt om de juiste keuze te maken. 

Opbouw noodverlichting grijsOpbouw noodverlichting grijs
Noodverlichting trappenhuisNoodverlichting trappenhuis

LED Noodverlichting kopen

Betrouwbare en energiezuinige noodverlichting kopen? Vergelijk de mogelijkheden voor design of om daar goedkoop gebruik van te maken. Eenvoudig online door een offerte aan te vragen of telefonisch in combinatie met een proefbestelling. Neem contact met ons op via nummer 030 - 227 0494, dan vertellen onze ervaren specialisten u graag meer. Deskundig advies over noodverlichting binnen uw bedrijf of organisatie, waarmee u netjes voldoet aan de strenge richtlijnen op dit gebied.

Voordelen van bedrijfsverlichting.nl

 • Alle bekende merken
 • Deskundig advies op maat (kosteloos)
 • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
 • Beoordeeld met een 9,3
 • Tot 7 jaar fabrieksgarantie
 • En meer...

Keuzehulp

Vindt u het lastig om te bepalen welk product u nodig heeft? Of wenst u meer informatie over bepaalde LED verlichting? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u vrijblijvend en deskundig advies op maat. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bellen via  030 - 227 0494
Whatsappen via 030 227 04 94
Mailen via [email protected]
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Noodverlichting inbouwNoodverlichting inbouw
Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.