• Franco levering vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Terras verlichting

Het terras is een levendige, gezellige en sfeervolle plek waar mensen samenkomen en waar je lekker kunt ontspannen en genieten van een hapje en een drankje. De terrasverlichting moet dan ook zeker bijdragen aan een gezellige ambiance en dienen als sfeerverlichting. Er zijn vele mogelijkheden voor het sfeervol en praktisch verlichten van een terras. Lees meer

Terrasverlichting categorieën

 • De scherpste online prijzen
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Inspiratie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met uiteenlopende projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en residentiële oplossingen. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

LED inbouwspots terrasLED inbouwspots terras

Terrasverlichting: kleurtemperatuur voor de perfecte sfeer

Bij terrasverlichting draait het allemaal om sfeer. Of het nu gaat om een terras in het hart van een bruisende stad of een terras in een natuurgebied. Het is een sfeervolle plek, dus de verlichting moet dan ook gezelligheid en sfeer uitstralen. Voor terrassen adviseren we een kleurtemperatuur dat varieert van 2200K tot 2700K (extra warm wit). Deze kleurtemperaturen zorgen voor een gezellige en sfeervolle ambiance. 2200K is vergelijkbaar met kaarslicht en dient vaak als sfeerverlichting. Perfect voor terrasverlichting dus. Natuurlijk moet het licht ook weer niet te zacht zijn, want alles moet nog wel goed zichtbaar zijn voor het personeel. Het licht moet – dus voornamelijk voor het personeel – ook functioneel en praktisch zijn.

Naast dat terras lampen moeten dienen als sfeerverlichting, moet het ook mooie accenten aan kunnen lichten, zoals bomen, planten/bloemen, bepaalde elementen op de tafels of de gevel van de horecagelegenheid. Dit heeft een positieve invloed op de uitstraling van een terras en helpt om interesse te wekken bij gasten en voorbijgangers.

Terraslampen: soorten verlichting terras

Er zijn talloze mogelijkheden voor het verlichten van een terras. Het belangrijkste is dat terraslampen dus moeten kunnen dienen als sfeerverlichting en accentverlichting. Er is niet één soort type lamp de perfecte terras lamp. Een terras kan verlicht worden met diverse typen lampen. Dit kan variëren van grondspots tot wandlampen. Maar ook tafellampen, lantaarnpalen en eventueel sokkellampen kunnen worden gebruikt als terras lampen.

LED tafellampen terrasLED tafellampen terras
LED tuinspots terrasLED tuinspots terras

Inspiratie opdoen voor terrasverlichting

We hebben al meerdere terrassen voorzien van nieuwe LED-verlichting en hebben daardoor ervaring in het verlichten van dit type buitenruimtes. Voor ieder terras geldt dat sfeer op één staat. Ben je op zoek naar de juiste verlichting voor jouw terras? Wij kunnen een lichtplan opstellen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk lichtadvies.

Terras lampen: energie-efficiëntie en duurzaamheid

Voor terrasverlichting – en zeker voor een groot terras – is energie-efficiëntie niet geheel onbelangrijk. Kies voor energiezuinige verlichtingsopties om te kunnen besparen op de energiekosten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor LED-lampen. Energiezuinige verlichting helpt niet alleen om energiekosten te besparen, maar het is ook beter voor het milieu. LED-verlichting is duurzaam en gaat lang mee. Daarmee worden tegelijkertijd ook de kosten voor onderhoud verminderd.

Populaire terras verlichting kopen?

Tuinverlichting terras: buitenverlichting voor terras in de tuin

Op een warme zomeravond natafelen, spelletjes spelen of lekker kunnen relaxen op het terras in de tuin. Óók voor terraslampen in de tuin staat sfeer voorop. Verrijk je tuin met mooie terras verlichting, zoals bijvoorbeeld grondspots of een tafellamp. Ook kan een buitenlamp met schemersensor handig zijn voor in de tuin.

Wat daarnaast heel belangrijk is voor buitenverlichting op het terras, is dat de lampen bestand moeten zijn tegen elk soort weer. De terras lamp moet tegen regen, sneeuw en hagel kunnen. Ben je op zoek naar de juiste terrasverlichting voor buiten in de tuin? Neem contact met ons op, onze lichtadviseurs denken graag mee.

LED hanglampen terrasLED hanglampen terras
LED inbouwspots terrasLED inbouwspots terras

Voordelen van bedrijfsverlichting.nl

 • Alle bekende merken
 • Deskundig advies op maat (kosteloos)
 • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
 • Beoordeeld met een 9,3
 • Tot 7 jaar fabrieksgarantie
 • En meer...

Keuzehulp

Vindt u het lastig om te bepalen welk product u nodig heeft? Of wenst u meer informatie over bepaalde LED verlichting? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u vrijblijvend en deskundig advies op maat. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bellen via  030 - 227 0494
Whatsappen via 030 227 04 94
Mailen via [email protected]
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.