Bel ons vandaag tot 21:00 uur vandaag tot 17:00 uur 030 - 227 0494 Bel ons op maandag vanaf 8:30 uurmorgen vanaf 8:30 uur vandaag vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur of mail info@bedrijfsverlichting.nl

Kantoorverlichting

Mooie kantoorverlichting kopen van goede kwaliteit: dat kan eenvoudig online. Uit een breed assortiment topmerken, waarover we u zowel online als telefonisch kunnen adviseren. Voor plafondverlichting in LED, net als specifiek design waar u voor op kantoor naar op zoek bent.

LED-panelen en inbouwverlichting

Op die manier maakt u altijd een goede keuze voor hoogwaardige kantoorverlichting, bijvoorbeeld met de LED-panelen en de inbouwverlichting die er beschikbaar is. Twee verschillende keuzes, afhankelijk van de manier waarop u het kantoor graag wilt verlichten. Wij kunnen daarover goed met u meedenken.

Net als over het gebruik van LED-downlighters en LED-inlegarmaturen. Op die manier zorgen we er met de verschillende modellen voor dat u de verlichting kunt plaatsen die u zoekt. Die voldoet aan de verschillende belangrijke eisen op kantoor en in specifieke andere ruimten waar gewerkt wordt.

Kantoorverlichting van topmerken

En uiteraard kunt u binnen ons brede assortiment met kantoorverlichting rekenen op topmerken. We zorgen er met bijvoorbeeld MacBright voor dat u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit. Geen zorgen over de levensduur en de duurzaamheid. Zowel voor de LED-panelen als de andere LED-kantoorverlichting en bijvoorbeeld de plafondlampen die er beschikbaar zijn. In een uniek design of vooral functioneel, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat.

Andere merken waarmee we werken zijn bijvoorbeeld Interlight en Light4U. Voor velen bekende namen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Wij hebben goede relaties met de merken, waardoor we u daarmee goed van dienst kunnen zijn en u kunt rekenen op goede verlichting voor op kantoor.

Bedrijfsverlichting kopen

Nieuwe bedrijfsverlichting kopen en daarvoor benieuwd naar de kantoorverlichting die er beschikbaar is? Wij vertellen u er graag meer over en u heeft online de mogelijkheid om er doorheen te bladeren. Net als door de industrielampen, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Bekijk de verschillende mogelijkheden, aan de hand waarvan u een goed beeld krijgt van de verlichting die we aanbrengen in kantoren.

En wilt u telefonisch contact met een van onze specialisten? We vertellen u graag meer over de design kantoorverlichting voor aan het plafond. Of over de zuinige keuze met LED, beschikbaar in panelen en bijvoorbeeld downlights. Zodat u er op iedere mogelijke manier gebruik van kunt maken, om het kantoor op een mooie manier van nieuwe lampen te voorzien. Energiezuinig en op basis van uw andere wensen of belangrijke specificaties. Meer weten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Kantoorverlichting
Lees meer

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »