Kantoorverlichting

De keuze voor de juiste kantoorverlichting is essentieel om prettig te kunnen werken. De keuze voor een bepaald type LED verlichting heeft grote invloed op de prestaties en het concentratievermogen van uw werknemers. U kunt ook aanzienlijk besparen op uw energierekening door uw kantoorruimtes te verlichten middels LED. Dit kan zelfs oplopen tot een besparing van 70% op uw energierekening. LED kantoorverlichting heeft dus vele voordelen, waar u direct van kunt profiteren.

Wanneer u op zoek bent naar buitenverlichting om uw kantoor of bedrijfspand te verlichten, bekijk dan onze pagina over gevelverlichting. Vindt u het lastig om te bepalen welke verlichting past bij uw situatie en wensen? Laat u dan volledig vrijblijvend adviseren door onze specialisten. Zij helpen u graag verder.

Onze LED verlichting is zeer scherp geprijsd en is veelal direct uit voorraad leverbaar. Wilt u de producten ook door ons laten installeren? Maak dan gebruik van onze vakkundige installatieservice.

LED kantoorverlichting

Assortiment LED kantoorverlichting

Wij hebben een groot assortiment aan kantoorverlichting, zoals:

En meer!

Hierdoor kunt u elke ruimte voorzien van de juiste sfeer en zorgt u voor een optimaal lichtbeeld binnen uw kantoor.

Bij het kopen van kantoorverlichting zijn er diverse zaken waar u rekening mee moet houden. U moet onder meer rekening houden met de kleurtemperatuur, de lichtopbrengst, bepaalde wettelijke vereisten en de gewenste sfeer binnen de kantoorruimte. Hieronder wordt dit duidelijk toegelicht.

De ‘kleurtemperatuur’ wordt in graden Kelvin uitgedrukt en geeft de kleur van het licht aan. 3000K (warm wit) geeft bijvoorbeeld een geelwitte kleur, waar 4000K (naturel wit) wit licht geeft en 5000K koel wit licht. De meest toegepaste kleurtemperatuur in kantoorruimtes is 3000K of 4000K.

De ‘lichtopbrengst’ die wordt uitgedrukt in het aantal lumen (lm), geeft de hoeveelheid licht aan die de lamp uitstraalt. Dit is onafhankelijk van de afstand tot de lamp. Hoe meer lumen een lamp heeft, des te groter het oppervlak dat de lamp zal verlichten. Wettelijk gezien moet een werkplek minimaal 500 lux verlicht zijn (op een werkvlakhoogte van ca. 80 cm). Voor de rest van de kantoorruimte is minimaal 3000 lux vereist. Lux is een eenheid voor verlichtingssterkte van het aantal lumen (lichtopbrengst) per vierkante meter.  

Tenslotte bepaalt de sfeer die u in een kantoorruimte wilt creëren, grotendeels de keuze tussen de diverse kantoorlampen en armaturen. LED panelen verlichten uw kantoorruimte op een andere wijze dan spotlights. De keuze is aan u. Waar kiest u voor? Wanneer u het lastig vindt om een keuze te maken, alsmede het bepalen van de juiste lichtopbrengst, neem dan vrijblijvend contact op. Wij geven u graag deskundig advies. 

Een andere mogelijkheid die wij u kunnen aanbieden is om de producten waarin u geïnteresseerd bent met eigen ogen te zien en uit te proberen, voordat u een aankoop doet. Hier kunt u een gratis proefmodel aanvragen.

LED Kantoorverlichting

LED kantoorverlichting kopen bij Bedrijfsverlichting.nl

Bedrijfsverlichting.nl is een gerenommeerde partij binnen de markt van kantoorverlichting. Wij leveren verlichting voor zowel grote, middelgrote als kleine bedrijven. Wanneer u hulp nodig heeft met het installeren van de armaturen en lampen, maak dan gebruik van onze installatieservice. Een vakman zal ervoor zorgen dat uw aangekochte producten vakkundig worden geïnstalleerd.

Voordelen van Bedrijfsverlichting.nl

  • Scherpste online prijzen
  • Alle bekende merken
  • Deskundig advies op maat (kosteloos)
  • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
  • Beoordeeld met een 9,3
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • En meer...

Kantoorverlichting kiezen

Het kiezen van de juiste kantoorlampen is van meerdere factoren afhankelijk, zoals u heeft kunnen lezen. Laat u daarom goed adviseren door onze lichtadviseurs. Zij helpen u graag vrijblijvend en kunnen al uw vragen beantwoorden.

U kunt ons op vele manieren bereiken:

Bellen via 030 - 227 0494
Whatsappen via 06 - 50 543 275
Mailen via [email protected]  
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Kantoorverlichting
Lees meer

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »