• Franco levering vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Tunable white LED-strips

Bij tunable white LED-strips stelt u de lichtkleur naar smaak zelf in. Dus wenst u een warm witte kleur of juist natuurlijk of zelfs helder wit licht? U past het eenvoudig zelf aan. Bovendien is het mogelijk dit gedurende de dag te wijzigen, bijvoorbeeld om ’s morgens de productiviteit te stimuleren en aan het eind van de dag voor een gezellige sfeer te zorgen. Lees meer

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Meer informatie

Wij combineren de LED-strips in tunable white met de juiste sturing, zodat u daar op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier gebruik van kunt maken. Het geheel kan stekkerklaar worden geleverd zodat het direct klaar is voor installatie.

Kies zelf de kleurtemperatuur

U kiest zelf de kleurtemperatuur, aan de hand waarvan de LED-strips zich meteen aanpassen. In iedere temperatuur heeft de verlichting maar weinig vermogen nodig, om met een klein beetje elektriciteit tot voldoende lichtopbrengst te komen.

Dus zoekt u voor de horeca, voor uw winkel of in een andere bedrijfsruimte naar zuinige LED-verlichting met veel flexibiliteit? Dan zijn de tunable white LED-strips daarvoor goed geschikt. U kunt de strips bijvoorbeeld flexibel toepassen bij een bar, nis of een koof. Dankzij de rollen van 5 meter met LED-verlichting kunt u zelf de strip op de gewenste maat knippen en gebruiken waar u wilt.

Tunable white LED-strips kopen

Wij helpen u een keuze te maken uit de tunable white LED-strips. En zoekt u naar dimbare verlichting of vindt u het belangrijk om er precies op maat gebruik van te maken? Dat is precies waar we voor zorgen. Bovendien adviseren we over de juiste kleurtemperatuur, over de lengte, de toepassing en de benodigdheden die erbij horen. Dus heeft u weinig ervaring met aanpasbare LED-verlichting? Wij zorgen ervoor dat precies duidelijk is wat de beste keuze vormt.

En heeft u vragen over tunable white LED-strips of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

LED strip op maat kopen bij bedrijfsverlichting.nl

bedrijfsverlichting.nl is een gerenommeerde partij binnen de markt van LED verlichting. Wij leveren verlichting voor zowel grote als kleine bedrijven. Ook particulieren weten ons steeds vaker te vinden. Wanneer u hulp nodig heeft met het installeren van de armaturen, maak dan gebruik van onze handige LED-installatieservice.

Voordelen van bedrijfsverlichting.nl

  • Alle bekende merken
  • Deskundig advies op maat (kosteloos)
  • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
  • Beoordeeld met een 9,3
  • Tot 7 jaar fabrieksgarantie
  • En meer...

Keuzehulp

Vindt u het lastig om te bepalen welk product u nodig heeft? Of wenst u meer informatie over bepaalde LED verlichting? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u vrijblijvend en deskundig advies op maat. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bellen via  030 - 227 0494
Whatsappen via 030 227 04 94
Mailen via [email protected]
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.