• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •   Deskundig lichtadvies op maat
  •   Uitsluitend A-merken
  •   Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED strips op maat

Om installatie van de LED strips zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen, kunnen wij de verlichting stekkerklaar aanleveren. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van onze ledstrips.

Je hoeft enkel de gewenste maatvoering door te geven en wij leveren het gevraagde geheel op maat en stekkerklaar aan. Dit scheelt werk en zo ben je ervan verzekerd dat de LED strips op een professionele manier zijn gesoldeerd. Ook wordt hierdoor kostbare tijd bespaard en wordt de kans op installatiefouten geminimaliseerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

Hoe werkt de LED strip op maat service?

Het plug-and-play aanleveren van de LED strips vergemakkelijkt de installatie aanzienlijk.

1. Je geeft ons de gewenste afmetingen van de LED strips en kabels door.

2. Vervolgens worden bij ons in de werkplaats de aansluitkabels door onze vakmensen aan de LED strips gesoldeerd.

3. Het enige wat nog rest, is het installeren van de LED strip en het inpluggen van de stekkers en verdelers.

Hulp nodig?

Vind je het lastig om te bepalen welke LED strip je het beste kunt kiezen? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven kosteloos en vrijblijvend advies op maat. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt.

Kosten LED strip op maat service

De kosten voor het op maat aanleveren van de LED strips worden bepaald op basis van het aantal solderingen dat gemaakt moet worden. Er zijn geen opstartkosten van toepassing.

De prijsopbouw bestaat uit:

- Lengte van de desbretreffende LED strip;

- Kosten van de koppelstukken en bekabeling;

- Arbeid per soldering.

LED strips op maat gemaakt LED strips op maat gemaakt

LED strip op maat kopen bij bedrijfsverlichting.nl

Alle LED strips in ons assortiment zijn van het kwaliteitsmerk Berla. Dit merk staat bekend om haar uitstekende producten met goede kleurweergave, die eenvoudig dimbaar zijn en een lange levensduur hebben.

Berla LED strips kopen bij bedrijfsverlichting.nl

bedrijfsverlichting.nl is de officiële reseller van het merk Berla. Je kunt dit product direct bestellen via onze website. Bij grotere aantallen kun je contact met ons opnemen voor een scherpe vrijblijvende offerte.

Advies op maat!

Vragen of opmerkingen?

Hebt u vragen of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan direct contact met ons op, onze lichtadviseurs helpen graag verder!

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.