• Franco levering vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Ledstrips

LED-strips voor bedrijven leveren we aan winkels, de horeca, kantoorpanden en voor andere bedrijfsruimtes. Kies voor professionele verlichting van de beste merken, die bovendien heel energiezuinig werkt. Lees meer

 • De scherpste online prijzen
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Inspiratie

Meer informatie

De strips met LED-verlichting bieden maximale flexibiliteit, zijn er in allerlei soorten en varianten en gebruiken maar weinig stroom. Het is met weinig vermogen toch mogelijk om zowel specifieke als meer functionele en algemene verlichting aan te brengen.

Dus zoekt u naar LED-strips van de beste kwaliteit? Zoekt u naar flexibele toepassingen die we zelfs helemaal op maat kunnen leveren? Wij zorgen ervoor dat u zowel een bar, nis en koof als de rest van de ruimte op een sfeervolle, functionele of andere gewenste manier kunt verlichten.

Op rol: 1 tot 10 meter

De LED-strips zijn beschikbaar in allerlei afmetingen. Standaard leveren we de strips met LED-verlichting bijvoorbeeld op rollen van 1 tot 10 meter. Dus hebt u een bepaald aantal meters nodig of wilt u daarmee in ieder geval voldoende bestellen?

Het is zelfs mogelijk om de LED-strips gewoon op maat te laten maken. Dus gaat het om 2,45 meter of om 5,61 meter? Geen probleem, wij zorgen voor een strip op maat. Bovendien houden we rekening met de juiste aansluiting, zodat u er zo eenvoudig mogelijk gebruik van kunt maken. Dit garandeert een goede toepassing van LED-verlichting. De strips werken vervolgens heel energiezuinig en hebben ondertussen natuurlijk een (zeer) lange levensduur.

Met afstandsbediening en dimmer

Uiteraard zijn de LED-strips er met allerlei extra toepassingen. Dus zoekt u naar tunable LED’s of andere bedienbare verlichting? U kunt bijvoorbeeld de kleurtemperatuur regelen of de verlichting dimmen. Dat kan door gebruik te maken van de sturing met bijvoorbeeld een afstandsbediening.

Wat er mogelijk is hangt af van het type LED-strip en de driver die daarbij wordt gebruikt. De meest geavanceerde drivers zorgen ervoor dat de LED-strips op afstand te dimmen zijn en bovendien dat de kleur kan worden aangepast. Door gebruikt te maken van slimme drivers van Casambi heeft u volledige controle, ook op het moment dat u zelf niet aanwezig bent. Het is zelfs mogelijk om programma’s in te voeren, waarmee u de verlichting automatisch aan de omgeving of de gewenste sfeer aanpast.

Dankzij de dimmers, afstandsbedieningen en slimme verlichting is het mogelijk om iedere instelling te programmeren of in real-time door te geven. We adviseren u graag over de plug-and-play LED-strips, die u daarvoor kunt inzetten. Bovendien leggen we natuurlijk uit hoe het precies werkt of delen we voorbeelden van andere bedrijven die daar al slim gebruik van maken.

Ook stofdicht en spat- of drukwaterdicht

De verschillende LED-strips zijn er bovendien in een aantal specifieke varianten:

 • Stofdicht
  Wilt u de LED-strips gebruiken in een stoffige omgeving of bijvoorbeeld in een computer- of serverruimte? Het is belangrijk om de strips te beschermen tegen stofdeeltjes. Dat kan met de stofdichte strips. Die garanderen dat stof geen invloed heeft op de (elektrische) werking van de verlichting. Dat zorgt voor een veilige situatie en draagt bovendien bij aan de levensduur van de verlichting.
 • Spatwaterdicht
  Op een vergelijkbare manier is het mogelijk om gebruik te maken van spatwaterdichte LED-strips (tot IP62). In dat geval is het geen probleem dat er druppels op de verlichting vallen of dat het zelfs flink regent. Deze strips kunt u ook buiten gebruiken, net als in een natte ruimte.
 • Drukwaterdicht
  Zijn de LED-strips drukwaterdicht (IP68)? Dan is het zelfs mogelijk om daar onder water gebruik van te maken. Het levert een hogere waarde voor waterdichtheid op dan bij alleen spatwaterdicht. Uiteraard adviseren we u graag over de verschillen.

LED-strips met plakstrip

De meeste LED-strips bij ons uit het assortiment hebben een plakstrip. Dat betekent dat u ze makkelijk aan kunt brengen, zonder dat u daarbij hoeft te boren of schroeven. Het is in plaats daarvan voldoende om de strip vast te plakken op de plek die u daarvoor in gedachten heeft. Indien gewenst, geven wij daarbij natuurlijk aan hoe u de strip kunt aansluiten op de elektriciteit. De verschillende strips zijn perfect geschikt voor de zakelijke markt, maar passen ook goed in residentiële oplossingen.

Hoge kwaliteit

We leveren uitsluitend LED-strips van het merk Berla, een merk dat bekend staat om de zeer hoge kwaliteit. Onze klanten gebruiken de strips voor high-end projecten, waarbij ze zoeken naar kwalitatieve, duurzame en hoogwaardige oplossingen. De strips worden toegepast in projecten waar de kwaliteit voorop staat.

Belangrijke kenmerken van de LED-strips van Berla zijn de lange levensduur en de hoge CRI-waarde. Dit staat voor de kleurechtheid. Let daarnaast op het aantal lumen van de verlichting, om zeker te weten dat deze fel genoeg is. Of juist niet te fel is, als u daar op een sfeervolle manier gebruik van wilt maken.

Alle soorten LED-strips

We zorgen er bij bedrijfsverlichting.nl voor dat u de keuze heeft uit alle soorten LED-strips die er beschikbaar zijn. Dus zoekt u naar maatwerk, omdat zelfs een rol van 1 tot 10 meter niet precies oplevert waar u naar op zoek bent? Geen zorgen, wij leveren de LED-strips op maat. Zo zorgen we ervoor dat u daar gebruik van kunt maken, precies op de plek die u daarvoor in gedachten heeft.

Daarnaast heeft u de keuze uit een breed assortiment met andere strips:

 • Tunable LED-strips
  Wilt u zelf de kleur(temperatuur) van de LED-strips regelen? Dat kan met de tunable strips. Ze maken het mogelijk om met een afstandsbediening, een dimmer of zelfs vanuit een app de verlichting te regelen. U heeft altijd de volledige controle, terwijl wij u op voorhand adviseren over professionele oplossingen en toepassingen.
 • Dimbare LED-strips
  Gaat het u puur om het dimmen van de verlichting, bijvoorbeeld om meer sfeer te creëren of ’s morgens juist de productiviteit te stimuleren? In de beide gevallen biedt een dimmer uitkomst. Het is belangrijk dat u daarvoor de juiste dimbare driver gebruikt. Alleen op die manier werkt deze goed samen met de LED-strip waar u voor kiest. Uiteraard adviseren we u hier graag over, zodat u de juiste keuze maakt.
 • RGB(W) LED-strips
  Een RGBW LED-strip biedt alle mogelijkheden op het gebied van kleur, én op het gebied van wit. Dus wilt u de verlichting zowel in alle kleuren kunnen schakelen als bijvoorbeeld in warm wit, helder wit of natuurlijk wit? U heeft de volledige vrijheid en flexibiliteit, om er precies zo gebruik van te maken als u wenst.
 • RGB LED-strips
  Zoekt u wél naar een LED-strip waarmee verschillende kleuren kunnen worden gemaakt, maar is wit licht niet belangrijk? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van de RGB LED-strips. Ze bieden namelijk de mogelijkheid om rood, groen en blauw te mengen. Hiermee zijn alle bestaande kleuren te creëren. Bij deze strips is geen losse LED aanwezig voor de diverse temperaturen van wit.
 • LED-strips met één kleur
  En gaat het u slechts om één kleur die u wilt gebruiken? Dan zijn de LED-strips met één kleur goed geschikt. Wij denken graag met u mee over de juiste kleurtemperatuur. Dus zoekt u verlichting om bij te werken, voor een fijne sfeer of om het daglicht te imiteren? In al die gevallen geven we u graag aan hoeveel Kelvin de kleurtemperatuur waarschijnlijk moet zijn.

LED-strips kopen

U kunt bij ons alle LED-strips kopen voor uw winkel, showroom, in de horeca, op kantoor en in andere bedrijfsruimten. Dus zoekt u zakelijk naar LED-verlichting op een strip? Wij laten zien wat er belangrijk is en helpen u daarmee een goede keuze te maken. Daarbij houden we rekening met uw specifieke voorkeuren en vertellen we over wat er beschikbaar is. Bovendien delen we graag voorbeelden van andere bedrijven die slim gebruik maken van de diverse LED-strips.

En heeft u vragen over LED-strips of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

LED strips kopen bij bedrijfsverlichting.nl

bedrijfsverlichting.nl is een gerenommeerde partij binnen de markt van LED verlichting. Wij leveren verlichting voor zowel grote als kleine bedrijven, zoals: installateurs, aannemers en architecten. Daarnaast kunnen ook onder andere horecabedrijven, winkels, kantoren en kapsalon direct contact met ons opnemen. Wanneer u hulp nodig heeft met het installeren van de armaturen, maak dan gebruik van onze handige LED-installatieservice.

Voordelen van bedrijfsverlichting.nl

 • Alle bekende merken
 • Deskundig advies op maat (kosteloos)
 • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
 • Beoordeeld met een 9,3
 • Tot 7 jaar fabrieksgarantie
 • En meer...

Keuzehulp

Vindt u het lastig om te bepalen welk product u nodig heeft? Of wenst u meer informatie over bepaalde LED verlichting? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u vrijblijvend en deskundig advies op maat. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bellen via  030 - 227 0494
Whatsappen via 030 227 04 94
Mailen via [email protected]
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.