• Franco levering vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Vragen over lichtadvies

Wat is lichtadvies?
Lichtadvies is een verzamelnaam voor alles omtrent advies over verlichting. Voor korte vragen wordt lichtadvies telefonisch of via de mail gegeven, maar voor grote projecten bestaat lichtadvies uit onder andere lichtplannen, lichtberekeningen en besparingsberekeningen. 
Wie kan lichtadvies krijgen?
Wij zijn een B2B-leverancier. Dit betekent dat wij elk type bedrijf adviseren over verlichting. Denk bijvoorbeeld aan: installateurs, aannemers, architecten en standbouwers, maar ook zelfstandige ondernemers of managers die een winkel of kantoor runnen.   Ben je een particulier? Wij werken uitsluitend B2B. Dit betekent dat als je verlichting nodig hebt, dat jouw installateur, aannemer of vergelijkbare projectleider contact met ons kan opnemen. Eventueel kunnen we voor een nieuwbouwwoning of grote verbouwing een lichtplan maken, en de verlichting leveren via de installateur of architect. 
Moet ik een groot project hebben om lichtadvies te krijgen?
Dat hoeft niet! We adviseren zowel de bakker op de hoek, als de installateur van een groot appartementencomplex. Dus ook als je slechts enkele spots gaat vervangen. 
Kunnen jullie een lichtplan voor mij opstellen?
Dat kan zeker! Wij maken lichtplannen voor de zakelijke markt zoals installateurs, aannemers, architecten en adviesbureaus. Daarnaast ondersteunen we ook zelfstandige winkels, kapsalons, kantoren en vergelijkbare bedrijven. Onze verlichtingsexperts zijn opgeleid voor het maken van lichtberekeningen en lichtplannen, en staan klaar om persoonlijk te helpen met jouw verlichtingsvraagstuk. Neem voor meer informatie contact met ons op! Ben je een particulier? Wij werken uitsluitend B2B. Dit betekent dat als je verlichting nodig hebt, dat jouw installateur, aannemer of vergelijkbare projectleider contact met ons kan opnemen. Eventueel kunnen we voor een nieuwbouwwoning of grote verbouwing een lichtplan maken, en de verlichting leveren via de installateur of architect.
Welke lampen heb ik nodig voor mijn situatie?
Het soort lampen dat je nodig hebt is afhankelijk van de situatie. Onze experts staan voor jou klaar om je te adviseren in de keuze van de voor jou geschikte verlichting. Neem contact met ons op voor gratis verlichtingsadvies!
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.