• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
 •   Deskundig lichtadvies op maat
 •   Uitsluitend A-merken
 •   Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Autoshowroom verlichting

Bij het verlichten van een autoshowroom draait alles om de presentatie van auto’s. De voertuigen moeten zo goed en helder mogelijk belicht worden, zodat ze zo aantrekkelijk mogelijk worden voor de klant. Verlichting kan directe invloed hebben op hoe de auto’s worden gezien door klanten. Om tot de ideale lichtsituatie te komen, neem je contact op met onze lichtadviseurs. Dankzij hun jarenlange ervaring geven zij lichtadvies op maat. Lees meer

Appartementencomplex verlichting categorieën

 • De scherpste online prijzen
 •   Deskundig lichtadvies op maat
 •   Uitsluitend A-merken
 •   Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Inspiratie

LED strips autoshowroom LED strips autoshowroom

Showroom verlichting: soorten lampen voor autoshowroom verlichting

De juiste verlichting kan de esthetiek van de auto's benadrukken, kleuren tot leven brengen en de showroom een uitnodigende uitstraling geven. Welk typen lampen zijn het meest geschikt als verlichting in de autoshowroom? Voornamelijk inbouwspots en rail verlichting zijn een goede keuze voor verlichting in een autoshowroom. Als je een voorkeur hebt voor subtiele lampen en wilt dat de verlichting dus niet zo opvalt, zijn inbouwspots een goede keuze. Echter is een showroom – vaak – een grote ruimte, dus dan zijn er veel spots nodig om alles goed te kunnen verlichten.

Ook rail verlichting is een goede optie voor showroomverlichting. Dit is een flexibele vorm van verlichting. Rail verlichting kan waar dan ook worden geplaatst en kan daarnaast ook worden aangepast en verplaatst om de verlichting precies te plaatsen daar waar het nodig is. Als de showroom een hoog plafond heeft, kan de spanningsrails ook worden gependeld. De verlichting kan dan tot 5 meter onder het plafond worden gehangen

Daarnaast kun je gemakkelijk de inrichting of indeling van de showroom veranderen zonder dat er grote aanpassingen gedaan moeten worden aan de verlichting. Een ander groot voordeel van rail verlichting is dat iedere lamp individueel kan worden gericht en aangepast. Hierdoor kan de verlichting nauwkeurig gericht worden op specifieke objecten. Het biedt de mogelijkheid bepaalde auto’s letterlijk in de spotlights te zetten of om sfeer te creëren in specifieke gedeeltes in de showroom.

Inspiratie opdoen voor autoshowroom verlichting

We hebben al meerdere autoshowrooms voorzien van nieuwe LED-verlichting en hebben daardoor ervaring in het verlichten van dit type showroom. Ben je op zoek naar de juiste autoshowroom verlichting? Wij kunnen een lichtplan opstellen. Neem contact met ons op, onze lichtadviseurs helpen je verder.

LED railspots in showroom voor auto's LED railspots in showroom voor auto's

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

LED railverlichting autoshowrooms LED railverlichting autoshowrooms

Verlichting showroom: kleurweergave

Naast kleurtemperatuur, is kleurweergave (ook wel CRI-waarde) ook ontzettend belangrijk. Bij een goede kleurweergave lijken de kleuren van objecten – in dit geval auto’s – onder het licht van een lamp hetzelfde als bij daglicht. De juiste kleurweergave is essentieel, zodat potentiële kopers zo goed mogelijk de werkelijke kleuren, tinten en details van de auto’s kunnen zien. De kleurweergave moet zo hoog mogelijk zijn, want hoe hoger de kleurweergave, des te levendiger en nauwkeuriger de lamp kleuren kan weergeven. Een CRI van 80 of hoger is dan nodig. 

Veelgebruikte autoshowroom verlichting

 1. Light4U
  Samen te stellen
  World LED 180 Wit
  World LED 180 Wit
  Vanaf € 93,11 € 76,95
  Op voorraad
 2. SEC Lighting
  Samen te stellen
  ALUX3-AT LED-noodverlichting opbouw Autotest 1h Zwart
  ALUX3-AT LED-noodverlichting opbouw Autotest 1h Zwart
  € 146,35 € 120,95
  Op aanvraag

Lampen showroom: energie-efficiënte verlichting

Ook is het belangrijk om energie-efficiëntie in het achterhoofd te houden wanneer je nieuwe showroom verlichting aanschaft. Overweeg het gebruik van energiezuinige verlichtingsopties om de energiekosten te verlagen. LED-lampen zijn een goede keuze vanwege hun energie-efficiëntie en duurzaamheid. Door te kiezen voor LED-verlichting in een autoshowroom, bespaar je niet alleen aanzienlijk op energiekosten, maar ook op onderhoudskosten, LED-lampen gaan namelijk lang mee.

LED downlights in showroom voor motoren LED downlights in showroom voor motoren
Unieke LED strips voor autoshowroom Unieke LED strips voor autoshowroom

Voordelen van bedrijfsverlichting.nl

 • Scherpste online prijzen
 • Alle bekende merken
 • Deskundig advies op maat (kosteloos)
 • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
 • Beoordeeld met een 9,3
 • 5 jaar fabrieksgarantie
 • En meer...

Keuzehulp

Vindt u het lastig om te bepalen welk product u nodig heeft? Of wenst u meer informatie over bepaalde LED verlichting? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u vrijblijvend en deskundig advies op maat. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bellen via  030 - 227 0494
Whatsappen via 030 227 04 94
Mailen via [email protected]
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Advies op maat!

Vragen of opmerkingen?

Hebt u vragen of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan direct contact met ons op, onze lichtadviseurs helpen graag verder!

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.