Standaard gratis verzending
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken

Museumverlichting

De juiste verlichting is van onschatbare waarde voor uw museum of galerie. Naast de collectie zelf is de verlichting één van de belangrijkste aspecten bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor uw bezoekers.

Museumverlichting categorieën

Hoe kies ik museumverlichting?

Bedrijfsverlichting.nl is een gerenommeerde partij binnen de markt van museumverlichting. Onze LED museum verlichting is zeer energiezuinig, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op uw energierekening. Bovendien komt u in sommige gevallen in aanmerkingen voor een interessante subsidie

Advies nodig voor museumverlichting?

Graag zetten we onze jarenlange expertise op het gebied van museumverlichting in, om samen met u, de beste beleving voor uw bezoekers te realiseren. Met een lichtoplossing die perfect is afgestemd op uw collectie. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze lichtadviseurs.

Inspiratie voor museumverlichting

Elk museum is uniek en heeft een eigen thema/expositie. Het is dan belangrijk om bijpassende verlichting toe te passen. Zo hebben wij in ons assortiment onder andere schilderijverlichting, expositieverlichting, sculpturenverlichting, vitrineverlichting en verlichting voor tentoonstellingstruimtes. Hieronder vindt u een aantal producten die wij regelmatig toepassen voor musea. Denk aan LED richtspots, LED panelen en LED downlighters.

Museum LED verlichting voor elke ruimte

Wij leveren verlichting aan zowel grote musea als kleine galerieën en serieuze particuliere verzamelaars. Wanneer u hulp nodig heeft met het installeren van de armaturen en lampen in uw museum, maak dan gebruik van onze installatieservice. Een vakman zal ervoor zorgen dat uw aangekochte producten vakkundig worden geïnstalleerd.

Hieronder treft u enkele populaire soorten verlichting voor musea:

  Populaire museumverlichting kopen?

  1. Light4U
   Nanna Large Zwart
   Nanna Large Zwart
   Vanaf € 101,95 € 101,95
  1. Karizma Luce
   Vuoto 3-fase GU10 fitting Zwart
   Vuoto 3-fase GU10 fitting Zwart
   € 43,95 € 43,95
  1. Nordic Aluminium
   3-fase spanningsrails XTS opbouw - Zwart
   3-fase spanningsrails XTS opbouw - Zwart
   Vanaf € 16,55 € 16,55

  Proefmodel museumverlichting

  Zoals u heeft kunnen lezen is het bepalen van de juiste LED verlichting voor een museum zeer specialistisch werk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundig lichtadvies. Een andere mogelijkheid die wij u kunnen aanbieden is om de producten van uw interesse met eigen ogen te zien en uit te proberen, alvorens u een aankoop doet. Hier kunt u een gratis proefmodel aanvragen.

  Installatieservice

  Veel van onze opdrachtgevers maken gebruik van onze installatieservice. Een vakman zorgt dat uw aangekochte producten vakkundig worden geïnstalleerd.

  Voordelen van bedrijfsverlichting.nl

  • Scherpste online prijzen
  • Alle bekende merken
  • Deskundig advies op maat (kosteloos)
  • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
  • Beoordeeld met een 9,3
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • En meer...

  Het kiezen van de juiste verlichting voor uw musea of galerie is maatwerk. Laat u daarom goed voorlichten door onze lichtadviseurs. Zij adviseren u graag vrijblijvend en kunnen al uw vragen beantwoorden. U kunt ons op vele manieren bereiken:

  Bellen via 030 - 227 0494
  Whatsappen via 06 - 50 543 275
  Mailen via info@bedrijfsverlichting.nl  
  Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

  Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

  Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.