• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •   Deskundig lichtadvies op maat
  •   Uitsluitend A-merken
  •   Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Wat zijn 1-fase railspots?

Wat zijn 1-fase railspots?

Wat zijn 1-fase railspots en wat zijn daarvan de unieke kenmerken? Het gaat om een klein en compact systeem. Dat komt door de kleinere adapter, in vergelijking tot die bij 3-fase railspots.

En vraagt u zich af hoe 1-fase railspots werken of hoe u daar gebruik van kunt maken? We leggen het u graag uit. U kunt de 1-fase railspots op de volgende manier installeren:

  1. Druk de spot in de 1-fase spanningsrail
  2. Draai het hendeltje op de adapter een kwartslag

De verlichting is vervolgens klaar om te gebruiken.

Kleinere adapter

Als mensen ons vragen naar wat 1-fase railspots zijn bedoelen ze vaak de verschillen met 3-fase. Het voornaamste verschil is de kleinere adapter. Deze hoeft maar 1 fase aan te sturen, dus daar is minder materiaal en ruimte voor nodig. Ook de spanningsrail zelf is kleiner.

Het voordeel van 1-fase railspots is dus dat u ze makkelijker weg kunt werken. Of onopvallend kunt bevestigen, omdat er minder materiaal voor nodig is. Vervolgens werken ze bijna op dezelfde manier als 3-fase railspots.

Let op: houd er rekening mee dat een 1-fase spanningsrail altijd op één groep zit. Alle verlichtingspunten stuurt u aan met één schakelaar of dimmer. Een 3-fase oplossing biedt de mogelijkheid om de verlichting over meerdere groepen te verdelen.

Dimbaar: via adapter of fitting

Bent u benieuwd hoe 1-fase railspots werken en of u die bijvoorbeeld kunt dimmen? Dat is bij dimbare verlichting geen probleem. Het is ofwel de adapter die daarvoor zorgt, of de fitting van de verlichting zelf. Zorg er bij een spanningsrail met geïntegreerde lichtbronnen voor dat die van zichzelf dimbaar zijn.

1-fase railspots kopen

Wilt u 1-fase railspots kopen? Nu u weet hoe die werken en wat daar de voordelen van zijn kunt u ze eenvoudig online bestellen. Vind de spots die u zoekt, om daar gebruik van te maken bij u in de winkel, op kantoor of op een andere bedrijfslocatie.

Heeft u vragen over de 1-fase railspots of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

Advies op maat!

Vragen of opmerkingen?

Hebt u vragen of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan direct contact met ons op, onze lichtadviseurs helpen graag verder!

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Delen

Gerelateerde posts

Gerelateerde producten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.