De scherpste online prijzen
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken

Wat is een 3-fase spanningsrail?

Wat is een 3-fase spanningsrail?

Wat is een 3-fase spanningsrail en hoe werkt die? Een spanningsrail op basis van 3-fase maakt het heel makkelijk om verlichting aan te sluiten op de plek die u wilt.

Een groot voordeel van de spanningsrail op basis van 3-fase is dat u daarvoor de laagste prijs betaalt. Veel fabrikanten richten zich grotendeels of zelfs helemaal of dit type railsysteem. Dat biedt een enorm aanbod, waarvan de prijs gemiddeld genomen laag is. U krijgt als het ware meer spanningsrail voor het geld. Bovendien kunnen we u daarin goed adviseren, bijvoorbeeld om op een voordelige manier zo flexibel mogelijk verlichting aan te brengen.

Op maat maken: met zaag en bending tool

Daarnaast heeft u met de 3-fase spanningsrails natuurlijk de mogelijkheid om het systeem netjes op maat te maken. Dat kan door de rails gewoon op maat te zagen. Houd er rekening mee dat u er daarnaast een bending tool voor nodig heeft.

Tip: gebruik de XTSV 12 Bending Tool om de koperen draden weer terug te buigen naar de originele staat.

Verlichting per groep schakelen en/of dimmen

Een belangrijk voordeel van de 3-fase spanningsrail is dat u daarmee verlichting in meerdere groepen (fases) kunt schakelen en/of dimmen. Dus zoekt u een manier om meerdere lichtbronnen met elkaar te koppelen? U kunt de groep afzonderlijk van de andere groepen dimmen en/of schakelen.

Daarvoor gebruikt u de adapter die speciaal bij de 3-fase spanningsrail hoort. Op de adapter zit een tandwiel, om daarmee de verschillende groepen te kiezen. Vervolgens kunt u die schakelen en/of dimmen, om de verlichting in de winkel, op kantoor of op een andere bedrijfslocatie naar wens te regelen.

3-fase spanningsrail kopen

Wilt u een 3-fase spanningsrail kopen en daar op een flexibele manier gebruik van maken? Het is altijd mogelijk om later nieuwe verlichting te koppelen (in de rails te klikken) of juist weer te verwijderen. Op die manier bepaalt u met het universele systeem zelf hoe u de verlichting wilt aanbrengen en hoe ver de lichtbronnen bijvoorbeeld bij elkaar vandaan zitten. Onze spanningsrail van Nordic Aluminium is standaard dimbaar, zodat u de verlichting eenvoudig op het gewenste niveau instelt.

Heeft u vragen over de 3-fase spanningsrail of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.


Delen

Gerelateerde posts

Gerelateerde producten

Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.