De scherpste online prijzen
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken
Klantverhaal van KOPexpo:

Klantverhaal van KOPexpo:

‘We weten welke kwaliteit en service we kunnen verwachten’ 

 

Waar KOPexpo 14 jaar geleden begon met een kleine loods en een grote droom  in Apeldoorn, is het uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met creatief team van 30 medewerkers in Vaassen. KOPexpo ontwerpt en bouwt beursstands voor toonaangevende bedrijven als Honda, Rabobank, JVC, Auping en Smeg. Ten minste, dat deden ze vóór het corona-tijdperk. Toen beurzen door corona volledig stil kwamen te liggen, is KOPexpo zich nadrukkelijker gaan richten op op onder andere interieurbouw. bedrijfsverlichting.nl mag regelmatig inspringen bij deze projecten. 

 

“Het was voor iedereen even schakelen toen de beurzenwereld ineens stil kwam te liggen, maar we hebben daar niet te lang bij stilgestaan”, vertelt projectmanager Eelco Nuesink. De knop werd omgezet en er werd al snel gekeken naar nieuwe mogelijkheden. “Vorig jaar zijn we begonnen met Workhub: het creëren van thuiswerkplekken. Vlak daarna hebben we nog een nieuw label neergezet: 20ft Concepts. Dit label bestaat uit drie concepten. Met 20ft Wellness maken we luxe wellnessunits voor in de tuin. Met 20ft Office richten we ons op moderne tuinkantoren, en met 20ft Care voorzien we onze klanten van tijdelijke zorgunits. De basis voor deze drie concepten bestaat uit nieuwe zeecontainers die we hoogwaardig afwerken. We hebben inmiddels ook 10ft en 40ft varianten. Het concept slaat enorm goed aan!”

 

bedrijfsverlichting.nl werkte eerder mee aan diverse bijzondere beursstands, zoals die van Honda Auto. Eelco: “Bij die stand moesten in de eerste plaats de auto’s goed uitgelicht worden. De plateaus waar ze op stonden verder van onderaf uitgelicht. Daarnaast hebben we grote LED-ringen gebruikt in de kleur blauw van Honda’s huisstijl. bedrijfsverlichting.nl heeft hier ontzettend goed over meegedacht. We kloppen nu ook regelmatig bij ze aan voor onze interieurprojecten. Zo hebben we bedrijfsverlichting.nl ingeschakeld bij het inrichten van de showroom van Georg Fischer. Normaal gesproken verzorgen wij de beursstands voor Georg Fischer, maar door corona hebben zij besloten om hun showroom helemaal te vernieuwen. Ook heeft bedrijfsverlichting.nl de sanitaire units die we kort geleden op een camping hebben geplaatst van passende verlichting voorzien. Omdat we al langer met het team van bedrijfsverlichting.nl samenwerken, weten we welke kwaliteit en service we kunnen verwachten. We weten dat wanneer het lichtplan helemaal is uitgewerkt, elk snoertje weggewerkt wordt en dat het gewoon aan alle kanten klopt. Eventuele problemen worden altijd snel opgelost. Die manier van werken sluit heel goed aan bij onze werkwijze: we doen het goed of we doen het niet. We vragen daarvoor best wat van onze eigen medewerkers, maar ook van onze leveranciers. bedrijfsverlichting.nl begrijpt dat.’ 

Delen

Gerelateerde posts

Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.