De scherpste online prijzen
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken
Hotelverlichting: neem de customer journey als goede basis

Hotelverlichting: neem de customer journey als goede basis

De juiste hotelverlichting aanbrengen, maar weet u niet goed waar te beginnen? De customer journey die een gast door het hotel aflegt is een goede basis om de juiste stijl en sfeer te kiezen. Zodat de hotel gang verlichting er anders uit komt te zien dan de hotel verlichting bij de receptie of juist in de kamer.

We zetten een paar handige tips voor u op een rij, om de hotelverlichting op de juiste manier te kiezen bij het type ruimte waar de gast op dat moment doorheen gaat. Als een soort customer journey door uw eigen hotel, op basis van de daarvoor geschikte verlichting.

Warme spots bij de receptie

Stijlvolle spots zijn een mooie keuze bij de receptie, het liefst in LED en op basis van een warme kleur. Daar bestaan vandaag de dag voldoende mogelijkheden voor. Zorg ervoor dat gasten zich er meteen thuisvoelen. Dankzij een vriendelijke ontvangst door uw medewerkers, maar ook door de verlichting daar goed op af te stemmen.

De eerste indruk maakt u maar één keer, dus zorg ervoor dat de verlichting bij de receptie ‘klopt’. We denken graag met u mee over de juiste armaturen, op basis van het doel dat u voor ogen heeft. Zoals warmte voor de ontvangst, een stijlvolle uitstraling of een laagdrempelig karakter om gasten te verwelkomen.

LED downlighters in de gangen

In de gangen naar de kamers is het belangrijk om voldoende verlichting aan te brengen, die tegelijkertijd aangeeft dat het de bedoeling is om door te lopen naar de kamer. Op een subtiele wijze, zonder dat op enige manier op te dringen. LED downlighters (en uplighters) zijn daar uitstekend voor geschikt. Ze zorgen voor voldoende lichtopbrengst door de hotelverlichting, terwijl ze tegelijkertijd de wanden uitlichten. Wanden die aangeven dat het de bedoeling is om door te blijven lopen, tot de deur van de kamer bereikt is. Uiteraard kunnen we u verschillende voorbeelden van hotel gang verlichting laten zien, zodat u daar een goede keuze uit kunt maken.

Sfeervolle pendelarmaturen op de kamer

En dan de kamer, want de hotelverlichting mag er daar weer net iets anders uit zien. Afhankelijk van de rest van de uitstraling van het hotel kunt u opnieuw gebruik maken van mooie spots of bijvoorbeeld een pendelarmatuur. Daarmee maakt u de ruimte eenvoudig meer sfeervol en speels, vooral in combinatie met een paar mooie wandarmaturen voor de verlichting.

 

We helpen u graag met de juiste keuze voor hotelverlichting, binnen het totaal aan binnenverlichting. Goed geschikt om de receptie mee te verlichten, net als de gangen en natuurlijk de kamers. Heeft u vragen over de verlichting voor hotels die we kunnen leveren of de ervaring die we daarmee hebben? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

Delen

Gerelateerde posts

Gerelateerde producten

Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.