• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED TL armaturen 60cm

Een LED TL-armatuur van 60 cm is hiervoor dé ideale oplossing voor opslagruimtes, bedrijfshallen en werkplaatsen. Dankzij voortschrijdende technologie is dit type verlichting steeds zuiniger en duurzamer geworden. Bovendien is er een grote range aan uitvoeringen. Daarmee hebben we voor elke situatie wel een passend LED TL 60 cm armatuur voorhanden. Lees meer

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. MacBright
  Waterdicht (>IP65)
  Faro 60cm 28W 4000K ND IP65
  Faro 60cm 28W 4000K ND IP65
  € 56,81 € 46,95
  Op voorraad
 2. Service

  Lichtadvies nodig?Lichtadvies nodig?

  Gratis verzending

  Voor bestellingen vanaf €100,- excl. btw. Zo maken we de overstap naar LED-verlichting nog eenvoudiger!

per pagina
 
LED tl armaturen sportschool waterdicht opbouw pendelLED tl armaturen sportschool waterdicht opbouw pendel

LED TL-armatuur 60 cm biedt vele voordelen

Dat steeds meer gebruikers kiezen voor een LED TL-armatuur van 60 cm is bepaald geen verrassing. Deze compacte verlichting kent namelijk een aantal sterke voordelen, die maken dat dit een zeer aantrekkelijk alternatief is voor veel andere vormen van verlichting. Zo levert deze armatuur een aanzienlijke energiebesparing op: LED TL-armaturen van 60 cm verbruiken minstens 50% minder energie dan traditionele TL-verlichting, waardoor je de elektriciteitskosten flink kunt beperken. Ook de extreem lange levensduur leidt tot besparingen. LED-verlichting kan tot wel 50.000 branduren halen en dat kan soms oplopen tot 100.000 branduren, mede afhankelijk van type en gebruik. Dit betekent dat je de verlichting minder vaak hoeft te vervangen. En zeker zo belangrijk: met een LED TL-armatuur kies je voor een bijzonder duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Giftige stoffen zoals kwik zijn geheel afwezig en het verminderde energieverbruik leidt tot een lagere CO2-uitstoot.

Soorten LED TL-armaturen 60 cm

Wie op zoek gaat naar een geschikte LED TL-armatuur van 60 cm (en een bijbehorende LED TL-buis 60 cm) zal merken dat de keuze royaal is. Daarbij maken we onderscheid tussen geïntegreerde LED TL-armaturen (waarbij de LED-buis en het armatuur één geheel vormen) en retrofit LED TL-armaturen (waarbij de LED-buis apart van het armatuur wordt gekocht en in een bestaand armatuur wordt geplaatst). In het eerste geval voert het gemak van installatie en onderhoud de boventoon, in het laatste geval draait het meer om flexibiliteit bij het inrichten. Er zijn LED-buizen op de markt met uiteenlopende kleurtemperaturen en lichtopbrengsten. Wil je bijvoorbeeld 3000K warm wit of 4000K naturel wit combineren met een lichtopbrengst van 2500lm, 4000lm of zelfs 9000lm? Geen probleem! Vrijwel elke combinatie is mogelijk. Je kunt je LED TL-verlichting dus volledig afstemmen op je persoonlijke wensen en smaak.

LED tl armaturen bedrijfshal opbouw waterdicht
LED tl armaturen opslagruimte halLED tl armaturen opslagruimte hal

LED-TL 60cm voor elke omgeving

LED TL-armaturen blinken uit door hun veelzijdigheid. Ze zijn makkelijk en flexibel inzetbaar in verschillende omgevingen en voor de meest uiteenlopende toepassingen. Denk daarbij niet alleen aan woningen, maar ook aan instellingen en bedrijfsmatige inrichtingen zoals garages, werkplaatsen, kantoren, winkels en magazijnen. Bovendien zijn er allerlei speciale uitvoeringen voor bijzondere omstandigheden, zoals waterdichte LED TL-armaturen voor vochtige ruimtes of buitenruimtes. Als veiligheid een belangrijke rol speelt, kun je zelfs kiezen voor armaturen met noodverlichting of met een bewegingssensor. Welke ruimte je ook wilt voorzien van 60 cm LED TL-armaturen, je kunt altijd vertrouwen op een fraaie én zuinige verlichting die jarenlang probleemloos zijn werk doet.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.