Bel ons vandaag tot 21:00 uur 030 - 227 0494 Bel ons op maandagmorgen vanaf 8:30 uur of mail naar info@bedrijfsverlichting.nl

Winkelverlichting

Staat u weleens stil bij de voordelen die het aanschaffen van de juiste winkelverlichting met zich meebrengt? Het aanbrengen van verlichting in uw winkel is een klein, maar belangrijk onderdeel van uw winkel. Goede verlichting kan namelijk zorgen voor een groots effect, positief of negatief. Wanneer u uw winkel gaat inrichten kan het zo zijn dat er al winkelverlichting aanwezig is of dat u de winkel nog volledig zelf moet verlichten. Het uitkiezen van de juiste verlichting voor uw winkel kan een lastige klus zijn, omdat er veel keuze bestaat uit diverse soorten verlichting. We vertellen u graag meer over de voordelen van het hebben van de juiste verlichting in uw winkelpand.
Het bereiken van een optimale sfeer doormidden van de juiste winkelverlichting

Door extra verlichting te plaatsen of om de lampen een andere kant op te richten, kunt u al veel veranderen aan de sfeer in uw winkel. Ook het dimmen van sommige lampen is een optie om uw winkel een gezellige uitstraling te geven. De sfeer in de winkel is uitermate belangrijk voor de totale omzet. Wanneer klanten zich op hun gemak voelen, kopen ze ook sneller een artikel. Klanten die het licht te schel vinden, kunnen het winkelen als onprettig ervaren en daardoor omdraaien en naar buiten gaan. Ook een donkere winkel is niet aantrekkelijk om naar binnen te gaan en zal daarom minder klanten trekken. Omdat u dit als ondernemer natuurlijk altijd wilt voorkomen, is het zeker zinvol om extra aandacht te besteden aan de verlichting het pand.

Het plaatsen van extra winkelverlichting voor de beste productpresentatie

Wanneer u een product wilt presenteren, is het belangrijk dat de nadruk goed op het te presenten product ligt. U kunt dit op een subtiele manier bereiken door de lampen op het product te richten, waardoor ze meer opvallen. Wanneer u lampen in het plafond heeft die de mogelijkheid hebben om te draaien, heeft u meerdere mogelijkheden om uw producten optimaal te presenteren. Ook door het aanbrengen van LED panelen of wandarmaturen kunt u ervoor zorgen dat uw winkel een volledig andere uitstraling krijgt.

Een ruim assortiment met diverse winkelverlichting

Op https://www.bedrijfsverlichting.nl/ kunt een ruim assortiment met verschillende lampen vinden. Deze lampen zijn zeer geschikt om uw winkelpand te optimaliseren. Met diverse soorten verlichting zoals: LED inbouwspotjes, Led downlights, LED panelen en LED plafonnières, tovert u uw winkel snel om in een winkel met meer potentie. Naast verlichting voor het plafond kan de webshop u ook op weg helpen met LED noodverlichting, railsystemen en wandlampen.

Het krijgen van deskundig advies voor uw winkelverlichting

Wilt u ook de potentie van uw winkel vergroten door het aanbrengen van de juiste winkelverlichting? Bekijk dan het volledige aanbod op: https://www.bedrijfsverlichting.nl/. Ook wanneer u niet zeker weet waar u de lampen kunt plaatsen of wilt weten wat de juiste sterkte is voor het bereiken van het gewenste effect, kunt u terecht voor deskundig advies. Door het maken van een lichtberekening of het geven van lichtadvies kunnen de medewerkers u snel op weg helpen.
Winkelverlichting
Lees meer

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.