Bel ons vandaag tot 21:00 uur vandaag tot 17:00 uur 030 - 227 0494 Bel ons op maandag vanaf 8:30 uurmorgen vanaf 8:30 uur vandaag vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur of mail info@bedrijfsverlichting.nl

Winkelverlichting

Winkelverlichting kopen en daarvoor op zoek naar een rail met spots of een van de andere systemen? Wij zorgen er met ons uitgebreide assortiment voor dat u de keuze heeft uit diverse modellen.

Railspots en -systemen

Bekijk de railspots en de railsystemen die er beschikbaar zijn. We zorgen er als groothandel in goedkope winkelverlichting voor dat u daarvoor altijd een scherpe prijs betaalt. Terwijl u kunt rekenen op de beste kwaliteit, geschikt voor heel specifieke toepassingen.

Met verlichting van topmerken, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Van goede kwaliteit en toch voordelig beschikbaar, ook buiten de aanbiedingen en acties om. Wij zorgen er met de winkelverlichting op een rail voor dat u inkoopt bij een groothandel, zodat u daar een scherpe prijs voor betaalt.

Bekijk de railspots en -systemen, net als de downlights in Led en bijvoorbeeld de banaanspots die er beschikbaar zijn. En daarnaast op zoek naar cardanische inbouwspots of wellicht een mooi LED-plafondarmatuur? Bekijk ook de LED-pendelarmaturen, zodat u een goed beeld krijgt van de winkelverlichting die u bij ons kunt bestellen. Online of telefonisch, zodat we u daarover ook goed kunnen adviseren.

Winkelverlichting van topmerken

Uiteraard kunt u rekenen op winkelverlichting van topmerken, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. U kunt bijvoorbeeld rekenen op Light4U en Interlight. Twee bekende namen, waarmee we de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen. En maakt u al gebruik van Lival of gaat uw voorkeur uit naar Nordic Aluminium? Wij hebben ervaring met de verschillende merken, dankzij onze uitstekende inkooprelatie.

We kunnen u goed adviseren over het gebruik van de winkelverlichting van topmerken. Op de manier zoals u voor ogen heeft, of aan de hand van een specifiek lichtontwerp. Op die manier helpen we u de juiste bedrijfsverlichting te kiezen. Op basis van hoge kwaliteit, terwijl u daar aan de andere kant altijd een scherpe prijs voor betaalt.

Bedrijfsverlichting kopen

Wilt u nieuwe bedrijfsverlichting kopen en gaat het u daarbij om winkelverlichting of kantoorverlichting? Wij zijn uw specialist, zowel online als telefonisch. Onze specialisten vertellen u graag meer over het type verlichting dat u het best kunt gebruiken en de topmerken die er beschikbaar zijn.

Meer weten over verlichting voor in de winkel en hoe u slim gebruik kunt maken van de juiste armaturen van topmerken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Winkelverlichting
Lees meer

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »