Gratis verzending vanaf €50,-
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken

Stalverlichting

Goede stalverlichting voor paarden of rundvee is enorm belangrijk. Licht heeft namelijk ook invloed op de vruchtbaarheid, de productie en het welzijn van uw dieren. We hebben een ruim assortiment LED verlichting voor stallen, tegen zeer scherpe prijzen. Veel staleigenaren gebruiken daarbij onze professionele installatieservice.

Stalverlichting categorieën

Hoe kies ik stalverlichting?

Bedrijfsverlichting.nl is een gerenommeerde partij binnen de markt van LED stalverlichting. Wij leveren verlichting voor zowel kleine als grote stallen. Vele staleigenaren, in zowel binnen- als buitenland, maken al gebruik van onze stalverlichting en profiteren dagelijks van een enorme energiebesparing. Tevens kunnen wij de volledige installatie voor u uit handen nemen.

Advies nodig voor stalverlichting?

De keuze voor de juiste stalverlichting is enorm belangrijk. De invloed van uw keuze op uw bedrijfsvoering is namelijk erg groot. Laat u daarom goed voorlichten door onze lichtadviseurs. Zij adviseren u graag vrijblijvend en kunnen al uw vragen beantwoorden. U kunt ons op vele manieren bereiken:

U vindt bij ons alle gerenommeerde merken stalverlichting. Zo hebben wij een ruim assortiment LED verlichting van MacBright, dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit van hun producten. Natuurlijk vindt u bij ons ook andere merken zoals Double Lux. Wilt u meer weten over de verschillende merken, laat u dan vrijblijvend adviseren.

Inspiratie voor stalverlichting

Een stal heeft een aantal verschillende functionaliteiten. De verlichting die wordt toegepast hangt af van het doel van de stal. Zo hebben wij in ons assortiment rundvee verlichting, kassen verlichting, pluimvee verlichting en verlichting voor varkensstallen. Verder hebben wij in het verleden paardenstal verlichting en melkveestal verlichting geleverd voor boerderijen. Voor lichtadvies kunt u altijd contact opnemen met onze lichtadviseurs.

Stal LED verlichting voor elke ruimte

LED verlichting is tegenwoordig de norm in stallen. LED biedt vele voordelen, zoals een minimale besparing van 50% op het energieverbruik. Gezien de hoeveelheid branduren van uw stalverlichting, zorgt dit voor een aanzienlijke besparing. Daarnaast gaat LED vele malen langer mee, waardoor u nog meer profiteert van uw overstap naar LED stalverlichting. Wij hebben reeds vele stallen voorzien van LED verlichting en weten dus precies waar u op moet letten.

We hebben ook een ruime keuze in noodverlichting voor stallen. Denk bijvoorbeeld aan energiezuinige LED noodverlichting, die continu brandt of juist alleen brandt in geval van nood. We hebben voor elke situatie de juiste LED oplossing.

  Populaire stalverlichting kopen?

  1. MacBright
   Ocean-LED 1200W 5000 830 ND PC RVS IP65
   Ocean-LED 1200W 5000 830 ND PC RVS IP65
   € 108,95 € 108,95
  1. MacBright
   TEC LED NM 840 4W Clear PT IP65
   TEC LED NM 840 4W Clear PT IP65
   € 50,95 € 50,95

  Proefmodel stalverlichting

  Zoals u heeft kunnen lezen is het toepassen van de juiste LED verlichting voor een stal zeer belangrijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundig lichtadvies. Een andere mogelijkheid die wij u kunnen aanbieden is om de producten van uw interesse met eigen ogen te zien en uit te proberen, alvorens u een aankoop doet. Hier kunt u een gratis proefmodel aanvragen.

  Installatieservice

  Veel van onze opdrachtgevers maken gebruik van onze installatieservice. Een vakman zorgt dat uw aangekochte producten vakkundig worden geïnstalleerd.

  Voordelen van bedrijfsverlichting.nl

  • Scherpste online prijzen
  • Alle bekende merken
  • Deskundig advies op maat (kosteloos)
  • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
  • Beoordeeld met een 9,3
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • En meer...

  Het kiezen van de juiste verlichting voor uw stal is maatwerk. Laat u daarom goed voorlichten door onze lichtadviseurs. Zij adviseren u graag vrijblijvend en kunnen al uw vragen beantwoorden. U kunt ons op vele manieren bereiken:

  Bellen via 030 - 227 0494
  Whatsappen via 06 - 50 543 275
  Mailen via info@bedrijfsverlichting.nl  
  Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

  Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

  Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.