Bel ons vandaag tot 21:00 uur vandaag tot 17:00 uur 030 - 227 0494 Bel ons op maandag vanaf 8:30 uurmorgen vanaf 8:30 uur vandaag vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur of mail info@bedrijfsverlichting.nl

Showroomverlichting

De showroom verlichting vernieuwen of op zoek naar verlichting voor een nieuw pand? Wij zorgen voor de verlichting in de showroom. Op basis van LED, met mooie armaturen van de verschillende topmerken. Hoge kwaliteit en maximale duurzaamheid, terwijl u bovendien de keuze heeft u diverse modellen. Mooie armaturen om de showroom te verlichten, met online of telefonisch advies door onze specialisten.

LED-downlighters en panelen

Binnen de showroom verlichting heeft u de keuze uit verschillende soorten armaturen. Voor hoogwaardige bedrijfsverlichting, waar u op een mooie manier gebruik van kunt maken. Verlichting voor in de showroom, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de LED-downligters die er beschikbaar zijn. Omlaag gericht, waardoor ze de ideale keuze vormen om een bepaald object in de showroom uit te lichten.

En aan de andere kant op zoek naar meer indirecte verlichting? Dan kunt u gebruik maken van de LED-panelen voor in de showroom. Ook van uitstekende kwaliteit en geschikt voor een heel ander type verlichting. We helpen u op die manier graag een keuze te maken of zorgen ervoor dat we verschillende soorten armaturen bij elkaar vinden.

Showroomverlichting van topmerken

En voor de verlichting van de showroom kunt u natuurlijk rekenen op het gebruik van topmerken. We zorgen er daarmee voor dat u kunt rekenen op de beste kwaliteit, terwijl u daar dankzij onze scherpe inkoop toch een lage prijs voor betaalt.

U kunt bijvoorbeeld rekenen op de verlichting voor in de showroom van Light4U, net als die van Interlight. Twee bekende namen, waarmee we ervoor zorgen dat u kunt rekenen op goede kwaliteit. En maakt u bedrijfsmatig wellicht al gebruik van de verlichting van Lival? Ook die kunnen we leveren, net als de armaturen van MacBright. Op die manier zorgen we voor een breed assortiment, waar u op uw gemak een keuze uit kunt maken. Of waarover we u goed kunnen adviseren, zowel online als telefonisch.

Bedrijfsverlichting kopen

Wilt u nieuwe bedrijfsverlichting kopen om de showroom in te richten? Onze showroomverlichting is daarvoor uitstekend geschikt. En bekijk bijvoorbeeld ook de winkelverlichting die u kunt bestellen. Op die manier maken we het u graag gemakkelijk om inspiratie op te doen met wat er beschikbaar is. En op zoek naar deskundig advies door ervaren specialisten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Showroomverlichting
Lees meer

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »