• Franco levering vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Casambi

Casambi is een bijzonder geavanceerd en professioneel smart lighting systeem. Het is slimme verlichting met allerlei professionele toepassingen. Dus wilt u daar in de winkel, in de showroom of op een andere bedrijfslocatie gebruik van maken? Wij leveren zowel de drivers als toelichting bij de applicatie. Op die manier helpen we u het complete systeem in te richten. Lees meer

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Meer informatie

Casambi maakt voor de communicatie met de verlichting heel bewust gebruik van Bluetooth, en niet van wifi. Veel andere systemen (voor particulieren) communiceren via wifi. Op het moment dat er geen internetverbinding beschikbaar is valt de functionaliteit weg. Het is niet meer mogelijk om de lichten in te schakelen of uit te schakelen. Dankzij Bluetooth kan dit bij Casambi praktisch altijd. Er is geen internetverbinding voor nodig, een lokale Bluetooth-verbinding is voldoende.

Slimme Casambi verlichting met een app

De slimme Casambi verlichting werkt natuurlijk met een handige app. De applicatie maakt het mogelijk om het systeem te bedienen met meerdere telefoons, tablets en andere mobiele apparaten. Het grote voordeel daarvan is dat meerdere personen de verlichting kunnen bedienen. Dus is er iemand een keer niet aanwezig of is er geen vaste tablet beschikbaar? Dan zijn er genoeg andere mogelijkheden om toch gebruik te maken van de Casambi-verlichting.

Daarnaast biedt Casambi ondersteuning voor een digitale aan/uit-knop. Dit werkt als een draadloze wandschakelaar zoals u dat gewend bent. Het verschil is dat de knop een Bluetooth-verbinding maakt met de verschillende lampen. Dit betekent dat het niet nodig is om bedrading aan te sluiten op de knop. In plaats daarvan kunt u die op iedere gewenste plek ophangen of neerleggen, om er vervolgens de verlichting mee te bedienen. Dat kan zonder de app, dus het is om de verlichting in of uit te schakelen zelfs niet nodig om de applicatie te openen.

Met daglichtregelingen en bewegingssensoren

Uiteraard biedt de applicatie van Casambi allerlei mogelijkheden voor meer slimme bediening van de verlichting. We lichten twee van de opties uit:

 • Daglichtregelingen
  De applicatie van Casambi kan rekening houden met daglicht en met het donker. Dus is het overdag licht? De verlichting schakelt niet in, of schakelt in op een speciale stand. Dat voorkomt dat de verlichting steeds inschakelt als het licht genoeg is. Het is op die manier een duurzame keuze binnen slimme verlichting voor bedrijven.
 • Bewegingssensoren
  Dankzij bewegingssensoren ‘weet’ het systeem wanneer er iemand aanwezig is. De verlichting schakelt automatisch in. Het is niet nodig om op een knop te drukken of de applicatie te openen. En is er niemand meer aanwezig? Dan gaat de verlichting weer uit. Dat is een duurzame keuze, zelfs met LED-verlichting die toch al weinig stroom verbruikt.

Tip: wilt u graag optimaal gebruik maken van de bewegingssensoren en de daglichtregelingen? Onze specialisten hebben daarmee veel ervaring. Zo zorgen we ervoor dat dit optimaal werkt, afgestemd op de manier waarop u uw winkel, showroom of andere bedrijfslocatie gebruikt.

Professionele smart verlichting

U kiest met Casambi voor professionele smart verlichting. Het is een oplossing speciaal voor de zakelijke markt en voor andere high-end toepassingen. Het grootste voordeel hiervan is de enorme stabiliteit van het netwerk. Dit komt door het gebruik van Bluetooth in plaats van wifi. De verbinding is ontzettend sterk, en laat zich niet zomaar ontregelen of storen. Dus lukt het met wifi niet om voor een stabiele verbinding te zorgen? Dan is dit een oplossing die wellicht wel bij uw bedrijf past.

De verbindingen via Bluetooth van Casambi maken het bovendien mogelijk om hier een groot aantal lampen op aan te sluiten. Dus wilt u een complete winkel, een showroom of een andere bedrijfslocatie schakelen? Dat kan met Casambi vanuit de app of met de handige digitale schakelaars die er beschikbaar zijn. Waar u ook voor kiest, de professionele smart verlichting werkt precies op de manier die u zou verwachten.

Met dynamische tijdschema's

Het is bovendien mogelijk om binnen Casambi gebruik te maken van dynamische tijdschema’s. Dus wilt de verlichting aan laten gaan bij zonsondergang? En weer uit laten schakelen zodra de zon op is gekomen?

Het is mogelijk om dit automatisch en dynamisch in te stellen. Dat betekent dat u er zelf geen omkijken naar heeft. Bovendien houdt Casambi rekening met de wisselende tijden waarop de zon opkomt en weer ondergaat. Dat verschilt aanzienlijk naar de zomer en de winter toe. De applicatie haalt de tijden op via een online kanaal, om de verlichting er vervolgens automatisch op aan te passen. Op die manier is het altijd op tijd licht, en hoeft u de verlichting niet ingeschakeld te laten als de zon al op is en de ruimte verlicht.

Aanwezigheid simuleren

Zowel in woningen als op bedrijventerreinen kan het belangrijk zijn om het net te laten lijken dat er iemand aanwezig is. Dat verkleint het risico op inbraak en andere problemen. Toch is het niet duurzaam om de verlichting altijd te laten branden op de momenten dat er niemand aanwezig is. Dankzij de slimme verlichting van Casambi zijn er betere oplossingen beschikbaar. Daardoor lijkt het net of er iemand in het bedrijf of thuis is. Terwijl u de verlichting niet heel de tijd hoeft te laten branden.

Het is met Casambi mogelijk om het systeem zo in te stellen dat er regelmatig verlichting inschakelt en weer uitgaat. Dankzij tijdschema’s varieert de verlichting, waardoor het bijna niet te zien is dat er niemand aanwezig is. Het is mogelijk om de verlichting te programmeren of op afstand in te schakelen en weer uit te zetten. Op de beide manieren ontstaat de illusie dat er iemand aanwezig is. Zo helpt de slimme verlichting van Casambi de beveiliging te verbeteren.

Advies over Casambi smart lighting

Onze specialisten kennen het Casambi-systeem voor smart lighting van binnen en van buiten. We kennen de verschillende opties, de mogelijkheden én de manier waarop andere bedrijven daar gebruik van maken. Dus bent u benieuwd hoe ze hun verlichting automatiseren en wat u daar wellicht van kunt leren?

Geef ons aan hoe u de slimme verlichting van Casambi graag zou willen gebruiken. Of vertel ons over de manier waarop u de lichten nu inschakelt en weer uit doet. De kans is groot dat dit slimmer kan. Dat betekent dat u er minder tijd aan kwijt bent. En dat u bijvoorbeeld kunt besparen met de verlichting, door die automatisch uit te laten schakelen op de momenten dat dit kan.

We zorgen met Casambi voor een professioneel en high-end systeem op basis van Bluetooth. Dat kunnen we leveren en volledig voor u installeren, bijvoorbeeld in de winkel of de showroom. Op die manier zorgen we voor de professionele toepassing waar u naar op zoek bent, ook als u hiermee weinig ervaring heeft.

Casambi kopen

Wilt u Casambi kopen en bent u benieuwd wat wij daarin voor u kunnen betekenen? Het is een systeem dat we goed kennen, omdat we het bij meerdere bedrijven en klanten hebben toegepast. We weten wat er mogelijk is en we weten bovendien hoe u er vervolgens optimaal gebruik van kunt maken.

We leveren alle benodigdheden om met Casambi aan de slag te gaan. Dat betekent dat we zorgen voor de belangrijke drivers (voor de verlichting), voor de aansturingen en voor de uitleg. Met de drivers maken we de LED-verlichting die u gebruikt geschikt. De aansturingen zorgen ervoor dat u de verlichting ook zonder de app aan en uit kunt zetten. Met de uitleg lichten we toe hoe het allemaal werkt, om zeker te weten dat u daarmee niet voor verrassingen komt te staan. Het is de makkelijkste manier om er optimaal gebruik van te maken, zonder dat u iets over het hoofd ziet.

Dus zoekt u naar advies over Casambi of wilt u daar binnen uw bedrijf of in uw woning gebruik van maken? Het is een professioneel systeem op basis van de laatste normen en ontwikkelingen. Dus zoekt u naar betrouwbare verlichting op basis van een slim systeem met een handige applicatie? Dat is precies waar u met Casambi voor kunt zorgen. Wij leveren alles wat u nodig heeft, en leggen u uit hoe u er alles uit kunt halen wat erin zit. Het resultaat is een goed werkend systeem, met daarin alle mogelijkheden die er beschikbaar zijn.

En heeft u vragen over Casambi of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

Voordelen van bedrijfsverlichting.nl

 • Alle bekende merken
 • Deskundig advies op maat (kosteloos)
 • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
 • Beoordeeld met een 9,3
 • Tot 7 jaar fabrieksgarantie
 • En meer...

Keuzehulp

Vindt u het lastig om te bepalen welk product u nodig heeft? Of wenst u meer informatie over bepaalde LED verlichting? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u vrijblijvend en deskundig advies op maat. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bellen via  030 - 227 0494
Whatsappen via 030 227 04 94
Mailen via [email protected]
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.