Standaard gratis verzending
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken

Lucide

Lucide

Lucide is een fabrikant van woningverlichting. Goed van kwaliteit en in mooie designs, op basis van de trends van dit moment. Een kwalitatief goede en tegelijkertijd mooie keuze, binnen ons brede assortiment met LED armaturen.

Het merk heeft een passie voor licht. In de juiste verhoudingen, met hoogwaardige materialen en subtiele kleuren. Met de focus op LED, voor energiezuinige lichtbronnen die klaar zijn van de toekomst. Op basis van de interieur- en verlichtingstrends van morgen. Het merk is afkomstig uit België en heeft meer dan 20 jaar ervaring met functionele en decoratieve woningverlichting. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden of helpen u de juiste LED armaturen te vinden.

Lucide-sfeerfoto

De wandverlichting voor buiten

De wandverlichting van Lucide is perfect inzetbaar voor binnen- en buitenverlichting. De armaturen worden gebruikt voor zowel woningen als bedrijfspanden. Dankzij het uitgebreide assortiment van Lucide is de verlichting breed inzetbaar voor veel verschillende toepassingen.

Woningverlichting van Lucide

Ontdek de woningverlichting van Lucide, net als van de diverse andere merken bij ons in het assortiment. Goed geschikt om de woning op een mooie manier te verlichten. Direct of indirect, op basis van zuinige LED armaturen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen u meer vertellen over de historie van Lucide. Over een merk dat zorgt voor mooie verlichting in woningen, op basis van de trends van dit moment.

Project familie Nepper

Project Marvin & Marion

Interieur- en verlichtingstrends van morgen

Benieuwd naar de interieur- en verlichtingstrends van morgen? U vindt ze bij Lucide, waarmee de LED verlichting altijd vooruitloopt op een groot deel van de rest van de markt. Met een uitgebreid assortiment voor indoor en outdoor, altijd op basis van een scherpe prijs-/kwaliteitverhouding. Ontdek het verantwoorde licht-technische ontwerp, op basis van het energiezuinige LED.

U kiest met de LED verlichting van Lucide voor woningen of andere toepassingen altijd voor een zuinige lichtbron, gecombineerd met een mooi ontwerp. Op basis van de laatste interieur- en verlichtingstrends, voor trendy verlichting die klaar is voor de toekomst.

LED verlichting van Lucide kopen bij bedrijfsverlichting.nl

Mooie LED verlichting van Lucide kopen? We adviseren u graag over woningverlichting van dit merk, op basis van energiezuinige armaturen. Voor binnen en voor buiten, altijd op basis van een goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Wilt u meer weten over de LED verlichting van Lucide of over specifieke armaturen van dit merk? Neem online of telefonisch contact met ons op. Onze specialisten vertellen u er graag meer over en kunnen u adviseren over de toepassing van de juiste armaturen in en om het huis.

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.