• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Sturingen, dimmers en afstandsbedieningen

Met de sturingen, dimmers en afstandsbedieningen voor LED-verlichting helpen we u alle mogelijkheden daarvan te benutten. Dus gaat het om LED’s in meerdere kleuren? Om een LED-strip in een nis, koof of bij een bar? Of om andere LED-lampen die u wilt dimmen? Lees meer

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Meer informatie

LED-verlichting werkt anders dan traditionele verlichting. Er is een sturing, dimmer of afstandsbediening nodig om daar goed gebruik van te maken. Dat heeft te maken met het type verlichting en de wijze waarop de lichtbronnen werken. Er is minder stroom voor nodig, waardoor de lampen een stuk zuiniger zijn. Het gaat aan de andere kant om digitale technologie, die vraagt om aansturing door een van de genoemde onderdelen.

Onder andere voor LED-strips

De sturingen, dimmers en afstandsbedieningen zijn onder andere belangrijk voor LED-strips. Die bieden vaak allerlei verschillende mogelijkheden. Om daar gebruik van te maken is er specifieke aansturing nodig.

De sturingen noemen we ook wel drivers. Het is als het ware een aansturing die de lamp vertelt wat er moet gebeuren. Zonder de juiste sturing lukt het niet om goed gebruik te maken van bijvoorbeeld een strip met LED-verlichting.

Afhankelijk van het type LED-strip is het mogelijk om deze te dimmen, om de kleurtemperatuur aan te passen of om alleen voor het in- en uitschakelen te zorgen. Wij laten graag zien wat er allemaal mogelijk is met de LED-verlichting en hoe u daar met de juiste toebehoren voor kunt zorgen.

Ook voor smart verlichting

De sturingen, dimmers en afstandsbedieningen zijn er voor alle soorten LED-verlichting en bieden meer of minder mogelijkheden. Met name smart verlichting laat zich op een groot aantal verschillende manieren bedienen.

Dus maakt u gebruik van slimme lampen en wilt u daarvan het volledige potentieel benutten? Dan is het belangrijk om daar de juiste afstandsbediening, dimmer en/of sturing bij te kiezen. Onze specialisten kunnen daarover adviseren, door u aan te geven wat er beschikbaar is. Op die manier kunt u de lampen integreren binnen de rest van de verlichting. En kunt u daar optimaal gebruik van maken, bijvoorbeeld voor sfeervolle of feestelijke verlichting.

Professioneel advies

Als u zoekt naar de juiste sturingen, dimmers en afstandsbedieningen bij LED-verlichting zoals strips, spots en andere lampen kunnen we u daarover goed adviseren. Onze specialisten weten wat er belangrijk is en stemmen de verschillende lichtbronnen goed op elkaar af. Bovendien adviseren we bijvoorbeeld de juiste dimmer bij LED-lampen. Daarmee stelt u de verlichting in op precies de lichtsterkte die u wenst.

Sturingen, dimmers en afstandsbedieningen

U heeft de keuze uit een groot aantal sturingen, dimmers en afstandsbedieningen. Op die manier stuurt u de verlichting aan zoals u wenst, natuurlijk afgestemd op de ruimte waarin u die gebruikt. Dus gaat het om een winkel, een showroom of een andere bedrijfsomgeving? Bestel daar de juiste toebehoren bij, voor de aansturing van de verlichting.

En heeft u vragen over sturingen, dimmers en afstandsbedieningen of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

Voordelen van bedrijfsverlichting.nl

  • Alle bekende merken
  • Deskundig advies op maat (kosteloos)
  • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
  • Beoordeeld met een 9,3
  • Tot 7 jaar fabrieksgarantie
  • En meer...

Keuzehulp

Vindt u het lastig om te bepalen welk product u nodig heeft? Of wenst u meer informatie over bepaalde LED verlichting? Neem dan gerust contact op met onze lichtadviseurs. Zij geven u vrijblijvend en deskundig advies op maat. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bellen via  030 - 227 0494
Whatsappen via 030 227 04 94
Mailen via [email protected]
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.