• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •   Deskundig lichtadvies op maat
  •   Uitsluitend A-merken
  •   Tot 7 jaar fabrieksgarantie

Interlight LED Track Paneel 17W (300x300) 4.000K CRI>90 UGR<19

Grote aantallen nodig?

De scherpste online prijzen

Deskundig lichtadvies op maat

Uitsluitend A-merken

Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED Track Paneel 17W (300x300) 4.000K CRI>90 UGR<19

De track panelen van Interlight zijn speciaal ontwikkeld voor de 3-fase spanningsrail. De LED panelen worden in dit geval van stroom voorzien via een railadapter, er is dan geen aparte driver nodig voor de panelen. De railadapter is standaard onderdeel van het track paneel. Dit maakt de installatie van de panelen simpel en snel. Daarbij is het gebruik van een spanningsrail in combinatie met een track paneel zeer flexibel. Door de adapter los te klikken is het mogelijk om het paneel te allen tijde te verplaatsen of te vervangen.

De track panelen in deze serie zijn verkrijgbaar in 30x120cm en 30x30cm. Ook op het gebied van technische specificaties zijn er een aantal keuzes. Zo zijn de track panelen beschikbaar in UGR < 19 of UGR < 23, en met wattages van 17W of 40W.

LED-paneel 30x30

Dit vierkante 30x30 LED paneel is speciaal gemaakt voor de 3-fase spanningsrails. Dit is te herkennen aan de railadapter die aan het paneel is bevestigd. De installatie van het railpaneel is daardoor simpel. Dit paneel is compact en breed inzetbaar.

LED-paneel 4000K

Dit LED paneel heeft een naturel witte kleurtemperatuur. Deze lichtkleur is goed geschikt voor kantoren en andere werkruimtes. LED panelen van 4000K kunnen de concentratie en efficiëntie van werknemers bevorderen. De heldere kleurtemperatuur komt namelijk goed in de buurt van natuurlijk daglicht.

Railmontage

Dit railpaneel is compatibel met de 3-fase spanningsrails. Het paneel wordt standaard geleverd met een railadapter. Dit maakt het mogelijk om het paneel simpel en snel vast te klikken in de rail. Naast de snelheid en het gemak, is ook de flexibiliteit een groot voordeel van de railpanelen. Zo is het op elk moment mogelijk om deze panelen in de spanningsrail te verplaatsen of vervangen.

UGR lager dan 19

De UGR van dit LED paneel is lager dan 19. Dit betekent dat dit paneel geschikt is voor kantoren en vergelijkbare werkplaatsen. De UGR-waarde staat voor de Unified Glare Rating. Hoe lager de UGR-waarde, hoe lager de verwachte lichthinder van het paneel is. Bij hoge UGR-waardes kan men last krijgen van ogen en vermoeid raken door de verblindende eigenschappen van de lichtbron. Deze waarde is vooral belangrijk wanneer de LED panelen worden toegepast in ruimtes waar lange tijd achter een beeldscherm wordt gewerkt. De juiste UGR-waarde kan dan een positieve invloed hebben op de productiviteit van de werknemers.

LED panelen

LED panelen zijn een breed toepasbare verlichtingsoplossing. Zo zijn panelen onder andere inzetbaar in algemene ruimtes, maar ook voor specifieke situaties zoals kantoorverlichting en schoolverlichting. Het helpt dan dat er een groot aantal verschillende LED panelen zijn met ieder hun eigen, unieke sterke eigenschappen. Zo zijn LED panelen met een UGR-waarde < 19 geschikt voor kantoorverlichting, terwijl panelen met een hoge CRI-waarde de weergave van belichte objecten levendiger maken. Dit maakt dat er voor elke toepassing een relevant LED paneel is. Ook de installatie is simpel, de meeste LED panelen zijn speciaal gemaakt voor systeemplafonds. Dit komt doordat de panelen zijn ontwikkeld volgens standaardmaten zoals onder andere 60x60 cm, 60x120 cm en 30x120 cm.

Interlight LED panelen kopen bij bedrijfsverlichting.nl

Het Nederlandse merk Interlight is al meer dan 15 jaar aanwezig in de verlichtingsbranche. Dankzij deze jarenlange ervaring is het voor Interlight mogelijk om hun eigen LED panelen te ontwikkelen en produceren. Interlight heeft aantal verschillende series LED panelen ieder met hun eigen unieke en sterke eigenschappen. Het Nederlandse bedrijf innoveert jaarlijks volgens de nieuwste standaarden. Hierdoor kan je energiebesparing en lichtopbrengst volgens de laatste innovaties verwachten van de Interlight LED panelen. Interlight onderscheidt zich door zijn goede prijs kwaliteitsverhouding. De panelen van Interlight zijn daarom altijd een verstandige, duurzame keus.

Lichtadvies van bedrijfsverlichting.nl

Ooit begonnen als alleen een webshop, maar ondertussen uitgegroeid tot een lichtadviesbureau met daarnaast een webwinkel. bedrijfsverlichting.nl is al jarenlang actief in de verlichtingsbranche en heeft meer dan 10.000 bedrijven geadviseerd en geholpen met de overstap naar LED-verlichting. Wij helpen je graag met het uitzoeken van de juiste verlichtingsoplossing. Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze lichtexperts staan voor je klaar!

Specificaties

SKUIL-TP295K4UC
Afmetingen LED paneel30x30cm
Kleurtemperatuur4000 Kelvin - Naturel wit
Lichtopbrengst (lumen)1500 lm
Driver(s) inclusief
Ja
Kleurweergave (CRI)CRI 90
Verblindingsgraad (UGR)UGR lager dan 19
Wattage (W)17 W
EAN8719214374433
MerkInterlight
KleurenWit
ProductserieTrack
Geschikt voor welke toepassing? Algemene ruimtes, Kantoren, Winkels, Horeca, Scholen, Werkplaatsen
Levensduur50000 h
Fabrieksgarantie5 jaar
Lumen Watt verhouding (lm/W)88
DimbaarheidNee, niet dimbaar
BedieningLichtschakelaar
Voltage (V)230V
FittingGeïntegreerde LED
IP-waardeIP20 (stofdicht)
VormVierkant
MontageRail
MaterialenAluminium
Lengte295 mm
Breedte295 mm
Hoogte9.3 mm
Bekabeling inbegrepenNee, geen kabel aan product
Powerfactor (PF)0.9500
Op voorraad
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.