WakaWaka - Share the Sun!

  • Geplaatst op
  • Door Kelly Bakker
WakaWaka - Share the Sun!

Let there be light! 

Voor ons is ondernemen meer dan geld verdienen. Als het even kan, zetten we ons ondernemerschap in om iets voor andere te betekenen. Nog liever doen we dat samen met onze klanten. In WakaWaka vonden we een stichting die perfect aansluit bij wat wij doen.  

 

Toegang tot energie is een basisbehoefte, voor iedereen. Zonder licht en stroom wordt de toegang tot educatie, communicatie en het verdienen van geld een stuk moeilijker. Toch zijn er meer dan een miljard mensen op de wereld die geen toegang hebben tot energie en daardoor enorm achterblijven op sociaal en economisch vlak. Gelukkig is er één energiebron waar iedereen toegang tot heeft: de zon. En laat nou net de aanjager zijn van wat WakaWaka doet. WakaWaka zorgt er met haar LED-lampen en laders op zonne-energie voor dat iedereen de energie van de zon kan gebruiken: van festivalgangers en ondernemers tot aan vluchtelingen in rurale gebieden. Iedereen die bij WakaWaka een product koopt, zorgt ervoor dat er een WakaWaka LED-lamp wordt gedoneerd aan een familie in het donker. 

Help met ons mee! 

Als specialist in LED-verlichting, helpt Bedrijfsverlichting.nl een organisatie die alles te maken heeft met licht heel graag. Maar om deze organisatie te kunnen helpen, hebben we ook jouw hulp nodig. Daarom hebben we het volgende bedacht: nadat jij als klant een product hebt afgenomen bij Bedrijfsverlichting.nl, vragen je via de mail om een klant- en productbeoordeling te geven. Het is zo gepiept. Voor iedere unieke beoordeling doneren wij vervolgens €1,- aan de WakaWaka Foundation, die door middel van LED-lampen op zonne-energie al meer dan 250.000 families van licht heeft voorzien.  

 

Ben je al klant, maar heb je nog geen beoordeling ingevuld? Dat kan via deze link. Namens het team van Bedrijfsverlichting.nl willen we je alvast heel erg bedanken voor je tijd en je hulp voor WakaWaka!

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »