Fabrikantverhaal: Onze samenwerking met Light4U

  • Geplaatst op
  • Door Kelly Bakker
Fabrikantverhaal: Onze samenwerking met Light4U

Samenwerking met onze fabrikant Light4U

"We spreken elkaar bijna dagelijks"

 

De markt voor winkelverlichting is vluchtig; vaak moeten projecten na akkoord snel gerealiseerd worden. Een goede band met leveranciers is voor Bedrijfsverlichting.nl daarom van essentieel belang. Light4U uit Joure is een van die vaste leveranciers. Er is in de loop van de tijd een intensieve samenwerking ontstaan. Salesmanager bij Light4U, Ferdi Göc, vertelt er meer over.

 

Light4U is fabrikant van hoogwaardige verlichtingsarmaturen voor de professionele markt, met name voor de retail. “We bouwen onze LED-oplossingen en verkopen aan projectverlichters en groothandels”, aldus Ferdi. “Bedrijfsverlichting.nl is een van onze vaste klanten en maakt vaak gebruik van onze armaturen voor winkelprojecten. Over de samenwerking ben ik zeer te spreken, we hebben korte lijnen en spreken elkaar bijna dagelijks.”

 

Ferdi is vooral heel blij met de flexibiliteit van Bedrijfsverichting.nl. “We zitten in een markt waarin alles heel snel gaat; mensen willen snel een offerte, snelle levering van goederen en snel resultaat. Zeker in de retail is dat zo. Bedrijfsverlichting.nl springt daar goed op in en wij vullen hen hier perfect op aan. Wij hebben alles in huis om snel te kunnen leveren: een uitgebreid assortiment, ruime voorraad en een innovatieve montage-afdeling.

Andersom weet Bedrijfsverlichting.nl vaak de krenten uit de pap te halen wat betreft projecten. Zo zijn we voor elkaar een goede partner.”

 

Ferdi heeft Bedrijfsverlichting.nl zien groeien naar een serieuze speler op de LED-verlichtingsmarkt. “Je ziet dat Riley en zijn collega's snel hun weg hebben weten te vinden in de markt en de benodigde kennis eigen hebben gemaakt. Ik vergelijk Bedrijfsverlichting.nl een beetje met Coolblue: ze werken met eigen verpakkingen, doen een foldertje bij de levering. Aan elke order die Riley bij ons plaatst, wordt zijn brochure toegevoegd. Daarnaast hebben ze ook gewoon een goede en overzichtelijke website waar alle informatie te vinden is. Dat is een belangrijke commerciële ontwikkeling.”

 

LED-verlichtingtrends volgens Ferdi:

  • Armaturen worden compacter: “De led-technologie ontwikkelt zich dusdanig dat je met compactere armaturen nog steeds veel licht kunt krijgen.";
  • Men wil armaturen steeds vaker dimbaar hebben;
  • Er komt meer vraag naar ‘dim to warm’ applicaties: “Als je vroeger een gloeilamp dimde, dan leek het licht warmer. Dat kunnen we tegenwoordig ook met led."
 

 

Bedrijfsverlichting.nl is altijd op zoek naar waardevolle samenwerkingen om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Denk jij dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Laten we dan eens koffie drinken!

 

[powr-form-builder id="f7559a5d_1569993252"]

 

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »