• Franco levering vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie
Woning - Peter & Ilse

Woning - Peter & Ilse

Woning Peter & Ilse

In samenwerking met een van onze vertrouwde partners hebben we de verlichting verzorgd voor deze volledig gerenoveerde woning in De Meern. De keuze om in alle ruimtes dezelfde inbouwspots te gebruiken, resulteert in een consistente en luxe uitstraling. In de keuken zijn dubbele inbouwspots geïnstalleerd om wat extra licht te genereren. Wat de verlichting in deze woning bijzonder maakt, is dat het om trimless inbouwspots gaat, waarbij het frame voor het stucwerk wordt geplaatst, waardoor alles naadloos geïntegreerd is.

In aanvulling op de inbouwspots is er tevens besloten om up- en downlights aan de wand te installeren wat zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Wat betreft de buitenverlichting, is ervoor gekozen om spatwaterdichte LED inbouwspots van het gerenommeerde merk Berla toe te passen.

Retail

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met uiteenlopende projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en residentiële oplossingen. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

Over onze partner

Keeldar Projecten staat bekend om hoogwaardige verbouwingen voor zowel woningen als kantoren. Ze bieden volledige ontzorging, leveren projecten op tijd en binnen het budget, en streven naar prachtige resultaten. Hun onderscheidende factor is transparante communicatie, waarbij ze luisteren naar de klant, heldere afspraken maken en de klant tijdens de verbouwing op de hoogte houden. Met Keeldar Projecten wordt verbouwen zorgeloos.

Producten in dit project

Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Delen

Gerelateerde posts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.