De scherpste online prijzen
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken
Klantverhaal: WE MAINTAIN B.V.

Klantverhaal: WE MAINTAIN B.V.

‘Er komt altijd een goede oplossing voor zowel klantvraag als budget’

 

Toen één van de vaste klanten van We Maintain over wilde stappen op LED-verlichting, schakelde eigenaar Niels Busker bedrijfsverlichting.nl in. Sindsdien is bedrijfsverlichting.nl een vaste samenwerkingspartij als het gaat om LED-verlichting.

We Maintain heeft als hoofdtaak het preventief onderhouden van vastgoed en winkels waarbij zij tevens facilitaire en technische storingen oplossen bij hun klanten. Daarnaast richt het bedrijf zich op projecten waarin ze vastgoed ontwikkelen en winkels bouwen. Ze doen dit met een klein en hecht team waardoor zij hun klanten kennen en goed kunnen bedienen.

In de retailsector is Abercrombie & Fitch een grote opdrachtgever. ‘We gaan elke maand bij hun 150 winkels in Europa langs voor klimaat technisch onderhoud, zowel preventief als correctief’, vertelt Niels. ‘In Nederland is Oogwereld een grote klant, waar we één keer per jaar standaard onderhoud aan de technische installaties doen. Ook lossen we de meest uiteenlopende gebreken op: van een verstopt toilet tot defecte verlichting.’ Toen Oogwereld een paar jaar geleden bij hem aanklopte met de vraag of We Maintain hen kon helpen met het overstappen op LED-verlichting, zocht Niels naar een partij waarmee hij dit kundig kon aanpakken. ‘Wij hebben wel kennis op dit gebied, maar een hele winkel ombouwen is wat anders. bedrijfsverlichting.nl weet daar wel veel van, dat merkten we direct bij het eerste contact. We voelden meteen: zij gaan dit voor ons oplossen. Uiteindelijk hebben ze acht winkels omgebouwd naar LED.’ bedrijfsverlichting.nl heeft dan ook een enorm assortiment voor winkelverlichting.

 

Oplossing LED-verlichting

De kennis van bedrijfsverlichting.nl komt goed van pas bij de opdrachten die We Maintain krijgt. ‘Wij krijgen meestal een vraag vanuit een filiaalmanager, die iets wil met de verlichting in zijn winkel. Er zit echter vaak enige discrepantie in wat de filiaalmanager wil en wat de directie wil uitgeven. bedrijfsverlichting.nl is er heel goed in om juist in die combinatie een oplossing te vinden. Ze denken niet alleen aan verkopen, maar stellen bijvoorbeeld ook voor om gedeeltelijk over te stappen op LED, als dit beter bij het budget past. Ook brengen ze precies in kaart wat de investering wordt en welke terugverdientijd aan de LED-verlichting hangt.’ Producten van onder andere Light4U hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. We Maintain ziet dat retailers steeds vaker overstappen op LED-verlichting. ‘Het scheelt natuurlijk serieus geld als je ombouwt naar LED-verlichting. Als je kijkt naar de flagshipstore van Abercrombie & Fitch in Amsterdam, dat is mega qua verlichting dus dat is echt een verschil wat betreft de energierekening. Het is mooi om te zien hoe verlichting ons vakgebied raakt. Veel klimaatinstallaties, waar wij het onderhoud aan doen, zijn uitgelegd op de traditionele verlichting die veel retailers hadden en waar dus een bepaalde warmtelastberekening aan ten grondslag ligt. Als retailers nu overstappen naar LED dan heeft dit effect op de temperatuur in de winkel. Het wordt namelijk vaak kouder waardoor je de correctieve meldingen per locatie ziet stijgen, de installatie is in de nieuwe situatie vaak over gedimensioneerd. Het gebeurt daarnaast ook dat retailers winkelpersoneel de bestaande traditionele tl-verlichting laat vervangen voor LED-buizen. Wij hebben al een aantal keer geconstateerd dat de LED volledig weg was gesmolten omdat er geen aanpassingen waren gemaakt in het conventionele armatuur. Het is dus heel vaak geen kwestie van “even een lamp in en uit draaien”. Daar hebben bedrijfsverlichting.nl en We Maintain elkaar goed in gevonden en samen kunnen wij onze klanten echt verder helpen.’


Benieuwd wat bedrijfsverlichting voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! 

Delen

Gerelateerde posts

Gerelateerde producten

Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.