De scherpste online prijzen
Deskundig lichtadvies op maat
Uitsluitend A-merken
Klantverhaal: ATZO Projects

Klantverhaal: ATZO Projects

‘Verlichting is een belangrijk onderdeel van de sfeer’

 

Wat veertien jaar geleden begon met één retailklant is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote totaalafbouwer op het gebied van interieur en beleving: ATZO Projects. De samenwerking met bedrijfsverlichting.nl helpt het bedrijf volgens eigenaar Chris van Beem om ook verlichting in het totaalaanbod mee te nemen.

 

“Makers van sfeer”, zo valt in grote letters te lezen op de website van ATZO Projects. ‘Verlichting is een heel belangrijk onderdeel van sfeer’, aldus Chris. ‘Je moet je voorstellen dat ATZO Projects eigenlijk alles doet op het gebied van interieur: Van de eerste ontwerpschets tot en met het vaasje bloemen op tafel. Verlichting is een vak apart, daar moet je kijk op hebben. In onze retailprojecten was de verlichting altijd redelijk gestandaardiseerd, totdat we gevraagd werden om een bakkerijwinkel te doen. Daar is toch wat specifiekere verlichting voor nodig, onder andere voor het uitlichten van het brood en het gebak. Toen hebben we in bedrijfsverlichting.nl een solide partij gevonden die ons op dit gebied kan helpen met het geven van advies. Wij maken hele presentaties en impressies voor hoe een omgeving eruit komt te zien, verlichting maakt daar sinds de samenwerking met bedrijfsverlichting.nl eigenlijk altijd onderdeel van uit.’

 

Complete offerte

Chris haalt een mooi voorbeeld aan. ‘We zijn bezig met een van oorsprong monumentaal pand in Nunspeet, wat vroeger depastorie van de kerk was. Dit wordt omgebouwd naar een nieuwe kantooromgeving waarbij we zoveel mogelijk de match maken tussen het monumentale aspect en een moderne werkomgeving. Daar moet passende verlichting bij. Ik heb het ontwerp naar bedrijfsverlichting.nl gestuurd en gezegd wat mijn ideeën erover waren. Ik krijg dan een volledig lichtplan inclusief een complete offerte terug. Die kan ik één op één overnemen in mijn totaalplan voor de klant. Als ATZO Projects ontzorgen wij de klant op veel gebieden, bedrijfsverlichting.nl ontzorgt ons op het gebied van verlichting. Onze klanten zijn vaak op zoek naar een goede prijs/kwaliteit verhouding. We zitten aan de bovenkant wat betreft afwerkingsniveau maar houden meer mainstream aan als het gaat om product en kwaliteit. bedrijfsverlichting.nl heeft op het gebied van onder andere kantoorverlichting heel veel passende producten. Goede verlichting, maar wel tegen een fatsoenlijke prijs.’

 

De eigenaar van de eerdergenoemde bakkerij in Harderwijk werd een zeer tevreden klant. ‘Toen hij zag hoe de broodwanden door de nieuwe verlichting gepresenteerd werden, zei hij: “dat hadden we veel eerder moeten doen”. Recentelijk hebben we met bedrijfsverlichting.nl ook enkele telecomwinkels omgebouwd en de showroom voor een voor een vooraanstaande koffieleverancier. Een ander mooi voorbeeld is natuurdrogisterij Verde in Colmschate. Ook dat is mede dankzij het lichtplan van bedrijfsverlichting.nl een prachtige winkel geworden!”

Op de vraag of er nog meer gaat komen, antwoord Chris enthousiast: “Alles wat je aandacht geeft, groeit. Gelukkig geldt dat ook voor onze projecten en de samenwerking met bedrijfsverlichting.nl!”


Ook geïntresseerd geworden in een leuke samenwerking? Neem gerust contact met ons op!

Delen

Gerelateerde posts

Gerelateerde producten

Search engine powered by ElasticSuite Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.