• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie
Kantoor - Gemeente Huizen

Kantoor - Gemeente Huizen

Gemeente Huizen

Het middelpunt van deze verlichtingsrenovatie is de installatie van opvallende LED pendelarmaturen in de vorm van ringen, zorgvuldig opgehangen aan het plafond. Deze LED-ringen, beschikbaar in diverse maten, vormen de primaire lichtbron in de ruimtes van de gemeente. Ze zijn ontworpen om efficiënt en effectief licht naar beneden te projecteren, waardoor een heldere en uitnodigende sfeer in de algemene ruimtes wordt gecreëerd.

In contrast met de algemene verlichting, zijn boven de balies speciale up- en downlight LED-ringen geplaatst. Deze specifiek ontworpen armaturen bieden een unieke ruimtelijke beleving, door zowel naar boven als naar beneden te schijnen. Dit zorgt voor een evenwichtige lichtverdeling die zowel de functionaliteit als het esthetische aspect van de ruimte verhoogt.

Deze LED pendelarmaturen bieden een moderne en energiezuinige oplossing, die past binnen het duurzaamheidsbeleid van de gemeente. Ze zijn niet alleen een esthetisch hoogtepunt, maar verbeteren ook de algehele lichtkwaliteit, wat essentieel is voor een comfortabele en productieve werkomgeving. De zorgvuldig gekozen verlichting draagt bij aan een warme, uitnodigende sfeer die zowel werknemers als bezoekers van de gemeente Huizen ten goede komt.

Het project bij Gemeente Huizen is een uitstekend voorbeeld van hoe doordachte verlichtingsontwerpen een ruimte kunnen transformeren en een impact kunnen hebben op zowel de functionaliteit als de perceptie van een openbare ruimte.

Retail

  • Locatie
    Huizen, Nederland
  • Type ruimte
    Kantoor
  • Opgeleverd in
    April 2023
  • Fotografie
    Robert Koelewijn

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met uiteenlopende projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en residentiële oplossingen. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

Over de klant

Gemeente Huizen heeft recentelijk een stap gezet in het moderniseren van hun verlichtingssystemen. Deze innovatie onderstreept hun toewijding aan duurzaamheid en het creëren van aangename, functionele ruimtes voor zowel werknemers als bezoekers.

Producten in dit project

Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Delen

Gerelateerde posts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.