• Gratis verzending vanaf €100 ex. btw
  •   Deskundig lichtadvies op maat
  •   Uitsluitend A-merken
  •   Tot 7 jaar fabrieksgarantie
Danice ijscafe

Danice ijscafe

In het bruisende centrum van Leiden hebben wij met trots één van filialen van Danice Ijscafe van de nieuwste LED-verlichting voorzien. Bij IJscafe Danice kunt u terecht voor een (h)eerlijke kop koffie of thee, een vers gemaakte smoothie, een lekkere lunch of een ambachtelijk gemaakt Italiaans ijsje. Het team staat dagelijks klaar om te zorgen dat iedereen, van jong tot oud, zich bij hun thuis voelt.

De winkel is uitgevoerd met een 3-fase railsysteem van marktleider Nordic Aluminium, waarin verschillende LED 3-fase railspots van de Nederlandse fabrikant Light4U zijn toegepast. Doormiddel van dit systeem is Ijscafe Danice flexibel in hun keuze qua positionering van de armaturen en het uitlichten van verschillende elementen in de winkel.

In dit project is voor warm wit (3000K) licht gekozen om een gezellige sfeer te behouden. Bovendien is er gebruik gemaakt van losse adapters, waarin verschillende hanglampen zijn gemonteerd.

Kom langs en laat u verrassen!

Advies op maat!

Vragen of opmerkingen?

Hebt u vragen of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan direct contact met ons op, onze lichtadviseurs helpen graag verder!

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Delen

Gerelateerde posts

Gerelateerde producten

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.