• Franco levering vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie
Bedrijfshal - Bontrans Transport en Opslag

Bedrijfshal - Bontrans Transport en Opslag

Bontrans Transport en Opslag

Bontrans Transport en Opslag BV heeft een belangrijke stap gezet in het moderniseren van hun faciliteiten door te kiezen voor energiezuinige LED-verlichting in hun diverse opslagruimtes. Deze beslissing onderstreept hun toewijding aan duurzaamheid en efficiëntie.

Voor de optimale verlichting van de opslagruimtes is gekozen voor de geavanceerde LED highbays van Koopman Interlight. Deze verlichtingsoplossing is niet alleen effectief in het bieden van heldere en uniforme verlichting, wat essentieel is voor een transport- en opslagbedrijf, maar is ook een toonbeeld van moderne technologie en energie-efficiëntie.

Retail

  • Locatie
    Woerden, Nederland
  • Type ruimte
    Bedrijfshal
  • Opgeleverd in
    2019
  • Fotografie
    Koopman Interlight

Over de klant

Bontrans Transport en Opslag BV uit Woerden is een dynamisch transportbedrijf, gespecialiseerd in nationaal en internationaal zeecontainertransport, met een sterke focus op het vervoer van reefer containers dankzij hun geavanceerde trucks met gensets. Met een team van 50 deskundige medewerkers, waaronder 40 Nederlandse chauffeurs, biedt Bontrans hoogwaardige dienstverlening, gekenmerkt door service, kwaliteit en flexibiliteit. Als betrouwbare partner in logistiek, bekend om hun efficiëntie en 24-uurs stipte levering, combineert Bontrans vakbekwaamheid en collegialiteit om aan de diverse logistieke behoeften van hun klanten te voldoen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met uiteenlopende projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en residentiële oplossingen. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Door onze jarenlange ervaring geven wij snel lichtadvies op maat. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met een breed scala aan projecten, zoals: kantoren, winkels, horecazaken, bedrijfshallen en woningen.

De impact van deze overstap op LED-verlichting is significant, zowel in termen van energieverbruik als kostenbesparingen. De Halo Highbays verbruiken slechts 900W per opslagruimte, in schril contrast met de 3300W die de oude TL-verlichting verbruikte. Dit betekent een indrukwekkende afname van 2400W per ruimte. Deze reductie in energieverbruik is niet alleen goed voor het milieu, maar zal ook leiden tot aanzienlijke financiële besparingen voor Bontrans op de lange termijn.

Bontrans Transport en Opslag BV laat met deze stap zien dat zij een voorloper zijn in het toepassen van duurzame en efficiënte oplossingen in de transportsector. Dit project illustreert hoe de juiste verlichtingskeuze een aanzienlijke impact kan hebben op de operationele efficiëntie en de ecologische voetafdruk van een bedrijf.

Producten in dit project

  1. Interlight
    High Bay ketting 100 cm met twee haken
    High Bay ketting 100 cm met twee haken
    € 7,20 € 5,95
    Op voorraad
Lichtadviseur geeft advies over verlichtingLichtadviseur geeft advies over verlichting

Advies op maat!

Vragen?

Heb je vragen of wil je graag zelf een project starten met ons? Neem dan contact met ons op!

Check Reactie binnen één werkdag

Check Gratis lichtadvies van lichtexperts

Delen

Gerelateerde posts

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.