• Franco levering vanaf €100 ex. btw
 •  Deskundig lichtadvies op maat
 •  Uitsluitend A-merken
 •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED railpanelen

LED railpanelen garanderen een hoge lichtopbrengst, laten zich makkelijk ophangen en zijn er natuurlijk in de kleurtemperatuur die u zoekt. Dus wilt u de ruimte sfeervol verlichten in warm-wit LED licht? Zoekt u naar natuurlijk wit licht of wellicht naar helder of koel blauwachtig licht? Het is allemaal mogelijk met de panelen aan het plafond, die u gewoon bevestigt aan een spanningsrail. Lees meer

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Service

  Lichtadvies nodig?Lichtadvies nodig?

  Gratis verzending

  Voor bestellingen vanaf €100,- excl. btw. Zo maken we de overstap naar LED-verlichting nog eenvoudiger!

  • Franco levering vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie
per pagina
LED panelen kantoor trackpaneel 30x120cmLED panelen kantoor trackpaneel 30x120cm

Meer informatie

Met behulp van onze spanningsrail configurator kunt u binnen twee minuten uw railsysteem samenstellen en bestellen. Dus heeft u naast railpanelen ook nog een 3-fase rails nodig? Klik dan hier om direct uw railsysteem te configureren.

De bevestiging is eenvoudig, u heeft de keuze uit een breed assortiment en u bent optimaal flexibel. Dus heeft u de panelen nodig op een andere werkplek? Of wisselt het assortiment of aanbod? U stemt de verlichting er met de LED railpanelen moeiteloos op af. Zo heeft u altijd de verlichting waar u die nodig heeft. En bedient u die dankzij de 3-fase spanningsrail eenvoudig in één keer of per (licht)groep. 

Voor aan een spanningsrail

De LED railpanelen bevestigt u aan een spanningsrail aan het plafond. Dankzij de rail kunt u de verlichting verplaatsen in de richting die u wilt. Dus denkt u eraan om de ruimte anders in te richten? Of heeft u tijdelijk meer licht nodig op een bepaalde werkplek? Dat is geen probleem, dankzij de maximale flexibiliteit waar u van profiteert.

Tip: zoekt u naar zowel praktische als sfeervolle verlichting? U heeft de keuze uit LED railpanelen in verschillende lichtkleuren. Bovendien kunt u die afwisselen met lichtspots en zelfs hanglampen geschikt voor de spanningsrail. Zo creëert u een lichtplan dat helemaal in lijn is met de stijl waarin u het interieur inricht.

LED panelen kantoor trackpaneel 30x30cm
LED panelen kantoor 30x120cm rail trackpaneelLED panelen kantoor 30x120cm rail trackpaneel

Ideaal voor winkels, showrooms en kappers

De LED railpanelen leveren we aan bijvoorbeeld winkels, showrooms en aan kappers. Het zijn alle drie plekken waar het belangrijk is om met voldoende licht te kunnen werken. En waar de behoefte aan licht kan variëren, waardoor u op de ene plaats soms meer nodig heeft dan de andere.

De railpanelen in LED bieden die flexibiliteit, dankzij de spanningsrail waar ze aan hangen. Dat betekent dat u de verlichting eenvoudig kunt verplaatsen. En dat u altijd kunt rekenen op het lage energieverbruik, de lange levensduur en natuurlijk de lichtkleur waar u voor kiest.

Dus zoekt u als winkel, showroom of kapper naar de ideale flexibele verlichting aan het plafond? Onze LED railpanelen vormen een uitstekende keuze. Net als voor andere branches en zelfs voor thuis, omdat er allerlei toepassingen mogelijk zijn.

LED railpanelen

De LED railpanelen voor aan het plafond laten zich makkelijk plaatsen, opnieuw verplaatsen en in- en uitschakelen. Dankzij de 3-fase spanningsrail waarvoor ze geschikt zijn kan dat zelfs per (licht)groep, zodat u altijd de volledige controle heeft. En combineert u de LED railpanelen met bijvoorbeeld spots en hanglampen? Er ontstaat een zowel sfeervol als praktisch geheel. Er is voldoende licht in de ruimte, dat er bovendien heel gezellig uit kan zien.

En heeft u vragen over LED railpanelen of hoe u daar gebruik van kunt maken? Vraag het onze specialisten, dan vertellen we u er graag meer over.

LED railverlichting kapperszaak zwart spots lijnverlichting
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.