• Franco levering vanaf €100 ex. btw
  •  Deskundig lichtadvies op maat
  •  Uitsluitend A-merken
  •  Tot 7 jaar fabrieksgarantie

LED 3-fase railspots

LED 3-fase railspots bieden optimale flexibiliteit. Hang de verlichting op waar u gebruik van wilt maken en schakel groepen met spots, hanglampen en andere verlichting apart van elkaar. Of deel de spanningsrail in ruimtes of type spots in. En schakel precies wat u op dat moment wilt gebruiken, of dim bepaalde verlichting als de rest tijdelijk meer nadruk moet krijgen. Lees meer

Geen producten gevonden voor deze selectie.
LED railverlichting zwarte spotsLED railverlichting zwarte spots

Meer informatie

Met 3-fase railverlichting bent u volledig flexibel. De 3-fase railverlichting in LED laat u schakelen op de manier die u wilt. Dat werkt fantastisch in bijvoorbeeld de horeca, in winkels en andere zakelijke omgevingen.

Heeft u naast 3-fase railspots, ook nog een 3-fase rails nodig? Met onze spanningsrail configurator stelt u gemakkelijk een railsysteem samen. Al uw wensen worden vertaald naar een werkend railsysteem met alle bijbehorende koppelstukken. Klik hier om de spanningsrail configurator direct uit te proberen.

Tip: twijfelt u tussen 1-fase en 3-fase railverlichting? Vraag het onze specialisten, dan leggen we u er graag meer over uit. En wijzen we u op de verschillen, zodat u voor uw situatie en wensen een goede keuze kunt maken.

LED railverlichting fort horecaruimte bar zwart spots
LED railverlichting kantine zwart spots tafelsLED railverlichting kantine zwart spots tafels

Voor horeca, winkels en meer

De railspots op basis van 3-fasen zijn goed geschikt voor bijvoorbeeld horeca en in winkels. Want zoekt u naar een manier om bepaalde verlichtingsgroepen los van elkaar te schakelen? Of gebruikt u naast de spots nog hanglampen of railpanelen? In beide gevallen is 3 fase railverlichting beter geschikt dan 1 fase.

Natuurlijk is de verlichting beschikbaar op basis van LED. En kiest u met de Nordic Aluminium spots uit ons assortiment voor universele adapters. Dat betekent dat u daar volledig flexibel gebruik van kunt maken. En dat bevestigen altijd eenvoudig is.

Dus wilt u regelmatig de 3 fase railverlichting wijzigen? Zoekt u naar een manier om op termijn spots toe te voegen of die juist weer te verwijderen? Wij bieden u de mogelijkheden waar u naar op zoek bent. Het resultaat is een flexibel systeem aan het plafond, dat u precies op de manier die u wilt kunt gebruiken.

Spots en andere verlichting los van elkaar schakelen

Dankzij 3-fase voor het railsysteem aan het plafond kunt u de verschillende spots en andere soorten verlichting of verlichtingsgroepen gewoon los van elkaar schakelen. Dus wilt u bepaalde verlichting dimmen of tijdelijk helemaal uitschakelen? Wij zorgen ervoor dat u de verlichting in de horeca, in winkels of in uw hotel kunt gebruiken op de manier die u wilt.

Tip: wilt u een volledig lichtplan laten maken, geschikt voor LED 3-fase railspots? Onze specialisten gaan er graag voor u mee aan de slag. Vertel ons waar u naar op zoek bent, dan doen wij een voorstel. Of werken we aan de specifieke uitdagingen waar u voor staat, zodat u zeker weet dat we realiseren waar u naar op zoek bent.

LED railverlichting kantoor zwart spots
LED railverlichting wijnbar horeca zwart spotsLED railverlichting wijnbar horeca zwart spots

LED 3-fase railspots kopen

U kunt online de LED 3-fase railspots kopen. Dankzij de universele adapter van Nordic Aluminium weet u zeker dat u daar eenvoudig gebruik van kunt maken. Het is de makkelijkste manier om de verlichting toe te voegen, te wijzigen en weer weg te halen als u daar (tijdelijk) geen behoefte meer aan heeft.

Ervaar de volledige flexibiliteit, met zuinige verlichting die helpt de energierekening omlaag te brengen. En waarmee u de sfeer creëert die u wilt. We hebben de verlichting veelal op voorraad, waardoor deze snel verstuurd kan worden.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.