3-fase railsysteem 230V

Een 3-fase railsysteem kopen? Ontdek onze 230V-armaturen en bijvoorbeeld de Nordic 3-fase rail. Op die manier ontdekt u eenvoudig wat er beschikbaar is, aan de hand van ons brede assortiment. Voor een 3-fase spanningsrail, als professioneel armatuur om de verlichting vorm te geven zoals u dat voor ogen heeft. We denken graag met u mee over de mogelijkheden en brengen u deskundig advies uit. Voor een spanningsrail in 3-fase of de andere LED-armaturen, net als in combinatie om de complete verlichting voor u te verzorgen. 

Spanningsrail 3-fase

De spanningsrail 3-fase is er in een aantal verschillende uitvoeringen. Zoekt u het 3-fase railsysteem voor opbouw of inbouw? Wilt u gebruik maken van de diverse toebehoren die er beschikbaar zijn? We brengen u graag deskundig advies uit over de verschillende mogelijkheden, altijd op basis van uw specifieke wensen. Waarbij we rekening kunnen houden met de Energie Investeringsaftrek (EIA) of waarmee we aansturen op de belangrijke garantie van 5 jaar op alle LED armaturen van de verschillende A-merken.

Op die manier helpen we u het 3-fase railsysteem op 230V samen te stellen, zodat u daar binnen uw bedrijfsomgeving zorgeloos gebruik van kunt maken. Iets dat geldt voor deze armaturen, net als voor de LED banaanspots die we kunnen leveren en natuurlijk de LED trimless inbouwspots zonder rand. Op die manier maakt u altijd de juiste keuze, waarbij u kunt vertrouwen op het deskundige advies door ervaren specialisten. 

3 fase railsysteem 230V kopen

Een 3-fase railsysteem op 230V kopen en daarvoor benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact met ons op via nummer 030 227 0494 of vraag online uw offerte aan. Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag, op basis van uw specifieke wensen. Geef ons aan waar u naar op zoek bent. Dan stellen wij professionele 3-fase railsystemen voor op basis van A-merken, altijd voor de scherpste online prijs. En kunnen we daarnaast andere LED armaturen adviseren, om de verlichting professioneel naar een hoger niveau te tillen.

3-fase railsysteem 230V
Lees meer

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »