Verlichting voor de zorg

Goede verlichting voor de zorg nodig? Wij zijn gespecialiseerd in praktijk verlichting en verlichting voor bijvoorbeeld in ziekenhuizen. Om de beste zorg te kunnen bieden, bij de juiste kleurtemperatuur. Met armaturen die aansluiten bij het type verlichting dat u zoekt, of waarmee u de kamers voor patiënten wilt inrichten.

Goede verlichting draagt sterk bij aan de mogelijkheden om productief te kunnen werken. Met een kleurtemperatuur die lijkt op die van daglicht, zodat u daar goed bij kunt werken en patiënten dat bovendien als heel prettig ervaren. Zorg verlichting vraagt op die manier om heel specifieke toepassingen.

Beschikbaar op basis van LED, waarover we u goed kunnen adviseren. Om gebruik te maken van de juiste verlichting, waarmee u bovendien een heel energiezuinige keuze kunt maken. Op die manier zijn we gespecialiseerd in verlichting en lampen voor de zorg, bijvoorbeeld in ziekenhuizen en als het gaat om andere praktijkruimten.

LED verlichting wachtruimte zorg

In het ziekenhuis en in de praktijk

Het ziekenhuis en de praktijk vragen om heel specifieke verlichting. Om de behandelingen goed uit te kunnen voeren of patiënten de mogelijkheden te bieden om zo snel mogelijk te herstellen. Een koelere kleurtemperatuur ervaren we als daglicht, waardoor we daar beter op reageren en sneller weer de oude zijn.

Tegelijkertijd helpt de juiste kleurtemperatuur een goede behandeling mogelijk te maken. Door details zichtbaar te maken, die met meer warm licht onzichtbaar zouden blijven. Om de juiste diagnose te kunnen stellen, ook als het buiten donker begint te worden of op een regenachtige dag waarop verlichting van groot belang is.

Verlichting voor de zorg tandartspraktijken en ziekenhuizen

LED lampen en noodverlichting

We adviseren u graag over geschikte verlichting voor in de zorg. Bijvoorbeeld als het gaat om de lampen voor in de praktijk of voor in het ziekenhuis. En gaat het u om de noodverlichting. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Op die manier kunnen we u helpen alle verlichting voor de zorginstelling uit te zoeken. We kennen de A-merken op dit gebied en denken graag met u mee over de armaturen die het best geschikt zijn. Op die manier maakt u binnen de zorg een goede keuze, waarop u terug kunt vallen zodra het buiten begint te schemeren of op een regenachtige dag. De ideale keuze voor goede verlichting, zodat u de zorg kunt bieden zoals u dat graag doet.

Specialisten in verlichting

We zijn gespecialiseerd in LED verlichting, zowel voor de zorg in het ziekenhuis als in de praktijk. Benieuwd naar de mogelijkheden en welk type armaturen we adviseren voor de toepassing die u voor ogen heeft? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Verlichting voor de zorg
Lees meer

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »