Bel ons vandaag tot 21:00 uur vandaag tot 17:00 uur 030 - 227 0494 Bel ons op maandag vanaf 8:30 uurmorgen vanaf 8:30 uur vandaag vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur of mail info@bedrijfsverlichting.nl

Stalverlichting

De stalverlichting vernieuwen en daarvoor op zoek naar LED-verlichting? Binnen ons brede assortiment bedrijfsverlichting helpen we u graag een goede keuze te maken. Op basis van hoge kwaliteit, voor een zo scherp mogelijke prijs. Geschikt voor stallen met paarden en rundvee, voor energiezuinige verlichting op basis van LED.

LED-verlichting voor in de stal

Met LED-verlichting voor in de stal bespaart u eenvoudig op de elektriciteitskosten. Terwijl u de verlichting tegelijkertijd veel beter af kunt stemmen op waar uw dieren behoefte aan hebben. Dankzij de diverse armaturen in LED die er beschikbaar zijn. Mooie stalverlichting, afgestemd op de behoeften van uw paarden of het rundvee in de stal. We denken graag met u mee, vanuit onze uitgebreide expertise en ervaring met de verlichting in stallen.

Op die manier kunnen we u vertellen wat er mogelijk is met LED. Op basis van IP65, zodat u zich daar in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken. In RVS of een ander materiaal, altijd afgestemd op het gebruik in de stal en een maximale duurzaamheid van de armaturen die u kent. Op die manier is onze LED-stalverlichting een uitstekende keuze, waar we u zowel online als telefonisch goed over kunnen adviseren.

Stalverlichting van topmerken

Op zoek naar stalverlichting van topmerken en benieuwd aan welke namen u dan moet denken? Het gaat dan bijvoorbeeld om MacBright, waarmee u in meerdere opzichten een goede keuze maakt. Het bedrijf heeft een zeer ruime ervaring met verlichting die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Voor in de stal en voor andere toepassingen, afhankelijk van waar u naar op zoek bent.

Daarnaast kunt u binnen ons assortiment stalverlichting voor paarden en rundvee rekenen op de verlichting van Doublelux. Ook van uitstekende kwaliteit en daarmee goed geschikt voor deze toepassing. We kunnen u daarover uitstekend adviseren, zodat u er optimaal gebruik van kunt maken.

Bedrijfsverlichting kopen

Wilt u nieuwe bedrijfsverlichting kopen en gaat het u daarbij specifiek om stalverlichting? Of wellicht om showroomverlichting? Wij helpen u er graag mee op weg, zowel online als telefonisch. We adviseren u over de mogelijkheden en denken met u mee over de juiste verlichting op basis van LED. Voor de paarden en het rundvee, net als wanneer u andere dieren in de stal heeft staan. Meer weten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de juiste stalverlichting.

Stalverlichting
Lees meer

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »