Schoolverlichting

Verlichting is enorm belangrijk binnen het onderwijs. De keuze van uw verlichting heeft een grote invloed op de concentratie, de prestaties en zelfs het ziekteverzuim. Met de juiste LED schoolverlichting creëert u een aangename leer- en werkomgeving voor uw leerlingen en collega’s.

Binnen ons assortiment vindt u een groot aanbod schoollampen voor in uw onderwijsinstelling. Zo vindt u een groot aanbod LED panelen, downlighters en veel andere soorten LED binnenverlichting. Selecteer zelf de gewenste LED schoolverlichting in onderstaand overzicht en bestel eenvoudig online of vraag een offerte aan.

Liever advies op maat? Graag zetten we onze jarenlange expertise op het gebied van LED schoolverlichting in. Met een lichtoplossing die perfect is afgestemd op uw behoeften en uw specifieke situatie. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze lichtadviseurs.

Kies voor LED schoolverlichting

Maakt uw organisatie nog gebruik van reguliere TL verlichting? Het vervangen van TL verlichting voor LED verlichting kent talloze voordelen. Allereerst bespaart u aanzienlijk op energiekosten en onderhoud. LED verlichting heeft namelijk een veel langere levensduur dan conventionele verlichting. Bovendien tonen verschillende onderzoeken aan dat LED verlichting van positieve invloed is op de productiviteit en de concentratie zeer ten goede komt.

LED verlichting voor scholen is dus duurzaam, kostenbesparend en beter voor het welzijn van zowel leraar als leerling. Redenen genoeg om de overstap te maken. Bovendien kunt u in aanmerking komen voor een interessante subsidie(EIA). Meer weten en ontdekken of u hiervoor in aanmerking komt? Neem gerust contact op.

Voor elke basisschool, middelbare school, hogeschool of universiteit hebben wij een passende oplossing. Wanneer u hulp nodig heeft met het installeren van de armaturen en lampen in uw school, maak dan gebruik van onze installatieservice. Een vakman zal ervoor zorgen dat uw aangekochte producten vakkundig worden geïnstalleerd.

Voordelen van Bedrijfsverlichting.nl

  • Scherpste online prijzen
  • Alle bekende merken
  • Deskundig advies op maat (kosteloos)
  • Keurmerk ‘Thuiswinkel zakelijk’
  • Beoordeeld met een 9,3
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • En meer...

LED verlichting voor uw school

Het kiezen van de juiste verlichting voor uw onderwijsinstelling is maatwerk. Laat u daarom goed voorlichten door onze lichtadviseurs. Zij adviseren u graag vrijblijvend en kunnen al uw vragen beantwoorden. U kunt ons op vele manieren bereiken:

Bellen via 030 - 227 0494
Whatsappen via 06 - 50 543 275
Mailen via [email protected]
Chatten via de chatfunctie onderin uw scherm.

Neem gerust contact met ons op of kies hieronder uw type verlichting.

Schoolverlichting
Lees meer

Onze merken

Samengesteld op basis van kwaliteit en duurzaamheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »